Homeopátiás szerek

STRAMONIUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a csattanó maszlag.

Este, elalváskor fél a sötéttől, éjjel rémálmai vannak. Jellemző tünetek: Félrebeszélések, hallucináció, görcsök. Éjszakai félelem. Magas láz. Pirosság és szárazság a nyálkahártyákon. Heves köhögések. Gyermeknél történő alkalmazás: Nagyon magas láz, félrebeszéléssel vagy hallucinációkkal. Éjszakai félelmek. Delírium dühroham kíséretében.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018