Homeopátiás szerek

STICTA PULMONARIA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a tölgyfa és bükkfa zuzmó.

A beteg főleg reggelente érez orrdugulást, nyomásérzést az orrgyökben. Nem tudja kifújni az orrát, kevés az orrváladék. Jellemző tünetek: Vértolulás, dugulás az orrgyöknél, orrfújási inger eredmény nélkül. Száraz, folyamatos köhögés, a nyálkahártyák szárazságával. Gyermeknél történő alkalmazás: Arcüreggyulladás. Folyamatos nátha, száraz köhögéssel.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018