Homeopátiás szerek

KALIUM BICHROMICUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a kálium-bikromát.

Orrdugulás, sárgászöld, tapadós váladékkal. Pörkösödés az orrban. Az állapot meleg szobában javul. Jellemző tünetek: A széleken szabálytalan fekélyesedéssel járó nyálkahártya-gyulladás, sűrű, zöldessárga nyálkahártya-váladék. Hirtelen fellépő és elmúló helyi fájdalom. Sarokfájdalom. Gyermekeknél történő alkalmazás: Orrnyálkahártya-gyulladás, elzáródást okozó gennyes-nyálkás folyással járó homloküreg- vagy arcüreggyulladás. Nyálkás köhögés és váladékozás lefekvéskor és felkeléskor. Mélyen fekélyesedő afták. Fekélyes torokgyulladás.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018