Stressz, alvászavar, memória, lámpaláz, vizsgadrukk

Stresszoldás homeopátiával, alapszerek

Nézzünk néhány konkrét példát!

 • Stresszoldás homeopátiával, alapszerek

  Stresszoldás homeopátiával, alapszerek

Az ACONITUM NAPELLUS​ 15 CH igen hasznos hirtelen ijedtség, félelemérzet esetén, szorongással járó izgatottságnál ha ezt szapora szívverés kíséri. Enyhe pánik, tömegfóbia esetén is ajánlott.

A BELLADONNA​ 15 vagy 30 CH jól hat a hirtelen fellépő izomremegésre, kipirulásra, fény- és zajérzékenységre.  

A NUX VOMICA​ 15 CH ha a stressztől ingerlékeny, esetleg emésztési problémái is vannak. Mellé ajánlott, a stressz okozta emésztési panaszoknál, hasi panaszoknál jól bevált szer lehet a CHELIDONIUM MAJUS​ 5 CH, melynek epehajtó, zsíroldó hatása mellett nyugtató, lazító hatása is van.

ACIDUM PHOSPHORICUM​ 9 CH, ha a fizikai teljesítőképessége végét járja. A KALIUM PHOSPHORICUM​ 9 CH a mentális fáradtság szere.

  

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Stressz, pánik és alvászavar kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Alvászavar e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Balesetek, sérülések kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Stressz, álmatlanság, vizsgadrukk homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Téli lifestyle e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024