Stressz, alvászavar, memória, lámpaláz, vizsgadrukk

Goromba a férjem, pedig nincs rá oka

Melyik homeopátiás szert használjuk? Ha feldúltan jön haza a munkából, otthon mindenbe beleköt, esetleg a feszültségét alkohollal vagy evéssel vezeti le, álmatlan, fáj a feje és néha a gyomra is, akkor valószínűleg stresszes.

 • Goromba a férjem, pedig nincs rá oka

  Goromba a férjem, pedig nincs rá oka

Fontos, hogy időben észrevegyük, mert a stressz, azaz a szervezet elhúzódó készenléti állapota, súlyos betegségekhez is vezethet.

Ami rövidtávon ösztönzőleg hat a teljesítményre – hiszen a természet azért alkotta így az embert -hosszú távon káros lehet. Legfontosabb, hogy rendszert teremtsünk az életben, és találjuk meg a hétköznapi öröm forrásait. Ez lehet sport, kertészkedés, de egy jó könyv is.

Nézzünk néhány konkrét példát!

A stresszkezelés egyik hasznos komplex szeréről (homeopátiás készítmény) információk itt.​  

Erőszakos, domináns, túlterhelt menedzserek szere a NUX VOMICA​. Ez a típus gyakran túlzásba viszi az ajzószerek fogyasztását. Puffadásos gyomorproblémái, refluxa is lehet.

Ha a munkahelyén kénytelen meghunyászkodni, de otthon ezt basáskodó viselkedéssel ellensúlyozza, próbáljuk meg a LYCOPODIUM CLAVATUM​-ot

Ha ingerlékeny, mert intellektuálisan fáradt, állandóan mozgatja a lábát, éjszaka is, a ZINCUM METALLICUM​ lehet a jó választás.

A fáradékony, ingerlékeny, szellemileg túlterhelt, fejfájós próbálja ki a KALIUM PHOSPHORICUM​-ot

A szereket 15 vagy 30 CH-ban, napi 3x kell szedni, javulásig.

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Stressz, pánik és alvászavar kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Balesetek, sérülések kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Stressz, álmatlanság, vizsgadrukk homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Alvászavar e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Téli lifestyle e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024