Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Gyermekgyógyászat
 • UUZtdnl
 • Megválaszolva: 2020. 03. 27.
Kedves Doktornő! Kislányommal kapcsolatban szeretnék Öntől tanácsot kérni, aki 6 éves. Szorongással küzd egy bizonyos esemény óta és állandó félelmei vannak, nagyon erősen hipochonder lett (sajnos én is az vagyok, rossz minta, eltanulta, és a járványhelyzet csak ront rajtam). Az esemény annyi volt, hogy Karácsonykor megvágta magát játék közben és mivel nem állt el a vérzés azonnal, az ijedtségtől elájult (ez volt az első, hogy ilyen történt), mikor magához tért hányingere volt, és ettől még jobban fél egy két évvel ezelőtti elhúzódó hányós vírus miatt. Az egy trauma volt Neki. Most januárban influenzás lett, amikor a láz miatt gyengült el, egy pánikroham jött rá, hogy biztos megint el fog ájulni, ami hányingerrel jár, és mi van ha megint hányni fog. Ezzel a félelemmel volt 2 hétig pedig nem volt már semmi baja. Azóta rendben van, de nagyon különböző tünetekre panaszkodik. Hol remeg a lába, hol megszédül, hogy megijed hogy nehogy hányingere legyen, és mindent oda vezet vissza, hogy akkor megijedt és állandóan fél hogy ez újból ne forduljon elő. A legkisebb testi tüneteit is felnagyítja és már eljut odáig, hogy biztos megint el fog ájulni vagy hányingere lesz. Mintha állandó félelemben élne attól az egy eseménytől. Ha el tudom terelni a figyelmét nincs semmi baja, jókedvű vidám, de most hogy nincs ovi a járvány miatt én meg itthon dolgozom, sok ideje marad agyalni és nagyon romlott is a helyzet ezügyen. Mindenképpen homeopátiával szeretném Őt rendbe hozni. Tudna nekem segíteni, hogy mit és milyen adagolásban adjak Neki? Nagyon szépen köszönöm előre is!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Adjon kislányának az ijedtség miatt Aconitum 30CH 5 golyót naponta, három egymást követő napon keresztül. ezalatt rendbe is jöhet.

HA vannak még tüneti, akkor Ignatia 15CH napi 1x5 golyó javasolt, míg fennállnak a panaszok.


Gyors javulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Immunerősítés
 • TmFhdnI
 • Megválaszolva: 2020. 03. 27.
Tisztelt Doktor Nő/Úr Szeretném megkérdezni hogyan kell szedni az echináciát és a vincetoxicumot (remedia), ezek a szerek vannak itthon és szeretném a szervezetem erősíteni ebben a járványos időszakban! Régen szedtem már, csak elfelejtettem hogy napi, vagy heti válltásban kell alkalmazni! Köszönöm szépen a válaszukat! Üdvözlettel: L. Anikó
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Kérdeő!


Az Echinaceaból alacsony potencia, pld. 5CH napi 1x 5 golyó javasolt, Vincetoxicumból pedig lehet közepes, 9 vagy 15CH poetneciát szedni, napi 1x5 golyó adagolásban.

Lehet egyidőben az előző szerrel bevenni. Hétvégén tartsanak szünetet. 

Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Mozgásszervi betegségek
 • Qy4gV2hxdm
 • Megválaszolva: 2020. 03. 07.
Tisztelt Doktornő! Segítségét kérem. A jobb talpamon, a sarki rész belső oldalán fájdalom, duzzanat, melegség jelentkezett. Kisugárzó, erős fájdalmat nem érzek. Három éven belül már volt fájdalmasabb, nehezebben mozgó térd- és vállgyulladás. UH-os kezelést kaptam akkor. Most UH-os és lézeres terápiát kapok, amivel a gyulladás csökkent. Viszont még érzek egy merevebb csomót. Elképzelhető, hogy egy vírusos fertőzés maradványa. Kérhetnék-e valamilyen golyócská(ka)t arra, hogy a vírusok kivezetődjenek a szervezetből? A közelmúltban torokgyulladásom volt, antibiotikum szedése nem volt szükséges, nemszteroid gyulladáscsökkentőt szedtem (diclofenac-kalium). Immunerősítésként Oscillococcinumot, Echinaceat, Thymulint használok a protokoll szerint. Mivel tudnék még segíteni? Válaszát tisztelettel köszönöm. Judit
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Judit!


A helyi elváltozásra Apis mellifica 15CH és Bryonia 9CH napi 2x5-5 golyó javasolt, amíg tart a  duzzanat, a krónikus jelleg miatt pedig Medorrrhinum 30CH heti 1x10 golyó javasolt egy hónapig.

Remélem, meg is gyógyul fenti szerektől hamarosan! 

Üdvözlettel Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2020. 03. 27.
Kedves Szakértő! Több ganglion ciszta van a jobb csuklómban illetve a kézfejemen, a thuya c15 szedtem 2 hónapig heti 3*,változást sajnos nem tapasztaltam, van e esetleg egyéb kiegészítő szer a ciszta felszívódására?
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A Thuya 30CH heti 1x5 golyó mellé szedjen még Ruta graveolens  15CH napi 1x5 golyót, egy hónapig, remélhetőleg lesz javulás.

Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • VGXDs2ZtIFdo
 • Megválaszolva: 2020. 03. 03.
Kedves Dr. Németh Zsuzsanna! Voltam orvosnál, hirtelen fellépő nem bakteriális tüdőgyulladásom van, 38,5 fokos lázzal, száraz köhögéssel, mely nem véres, végtagfájdalommal. Mindkét tüdőmön némi nyomást érzek, és fáj a fejem. Nem volt a tüdőgyulladásnak előzménye, nem volt pl. előtte náthám, tehát nem szövődményből alakult át. Milyen gyógymódot javasol? Az antibiotikumot a kezelőorvosom kizárta érthető ok miatt. Lázcsillapítót kaptam. Szeretném támogatni az immunrendszeremet. Egyéb tünetem most nincs, csak az, hogy általánosságban gyengének érzem magam. Szeretném megelőzni, hogy hurutos köhögéssé fajuljon a mostani száraz köhögésem. Megköszönöm, ha segít. Nagyon várom! Üdvözlöm, Judit
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A tüdőgyulladás miatt szedjen Phosphorus 15Ch és Ferrum phosphoricum 9CH napi 1x5-5 golyót, valamint Bryonia 9CH  2x5 golyót.

HA változik a köhögés, hurutossá válik, akkor Pulsatilla 15Ch 2x5 golyó segíthet (nem egészen értem, miért írja, hogy a hurutos  köhögést el akarja kerülni? Az a  gyógyulás jele lehet ).


Jobbulást kívánok Önnek: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • QWLDqXp2N
 • Megválaszolva: 2020. 03. 03.
Tisztelt Dr. Németh Zsuzsanna! A segítségét szeretném kérni: nem kimutatható szívgyengeségem van, se UH, se EKG nem mutat semmit, a vérnyomásom alacsony 100/70 alatt van mindig, mégis szívtáji fájdalmam van, gyenge vagyok és sápadt, légszomjam van bármely testhelyzetben, de a tüdőmmel semmi gond nincs, ágyban szeretek maradni, mivel a mozgás rontja az állapotomat, ha felülök sokszor elsötétül a világ, a teljes nagyrutin vérképem rendben van a vérzsír-szinttel együtt, 42 éves vagyok, sovány vagyok, nem iszom, nem dohányzom, egészségesen táplálkozom, nincs komolyabb lelki megrázkódtatásom jelenleg, elektromosságra (pl: számítógép használatánál) romlik az állapotom, szinte egyfolytában fáradt vagyok, jól alszom esténként. A családban az egyik nagymamámnak gond volt a szívével, de neki magas volt a vérnyomása, nekem nem, ő vérnyomáscsökkentőt és Cavingtont szedett, mást nem. Nekem a háziorvos javasolt Kálium tablettát, de semmit sem használt. Legyen kedves, segítsen nekem, hogy kicsit jobb legyen. Tisztelettel: Noémi
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Noémi!


Ahogy írta, sok vizsgálata votl, de azt gondolom, egy endocrin kivizsgálás sem ártana  - mellékvese, pajzsmirigy rendben? 

Homeopátiás szerek közül javaslom Önnek Kalium phosphoricum 15Ch napi 1x5 golyó, Avena sativa 5CH és China rubra 9Ch napi 2x5-5 golyó szedését, illetve segíthe még alkati szer 

( homeopata orvos állapítja meg, keressen fel egy kollégát).

Remélem, tudtam segíteni Önnek.


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Immunerősítés
 • V2hhdm
 • Megválaszolva: 2020. 02. 15.
Tisztelt Doktor Nő, Több információt is próbáltam gyűjteni, de több kevesebb sikerrel csak. Homeopata orvost ajánlottak, ezért első körben Önöknek írok, mert asap szükségünk van egy kis segítségre kislányom 6. éves DPTa + IPV kötelező oltás kapcsán. Kislányom ételintoleranciás, áteresztő bélszindrómája van és ezek okán reflux is! plusz 3 hónapja diagnosztizáltak nála hisztamin - intoleranciát is. A fő oknak a csecsemőkori bakteriális fertőzéseket tartom, amik tönkretették a bélflórát és ebből adódóan keletkezett ez a sok kellemetlen betegség. de ki tudja... Tudnának e javaslattal segíteni, hogy ebben az állapotban milyen ütemben adják be neki az oltást és azokat milyen homeopátiás szerrel kezeljem, azaz erősítsem a kincsem szervezetét, hogy lehetőleg ne okozzon gondot? korábban nem volt tünete tőle, de tavaly kiütéses allergia jelent meg tojás terhelés kapcsán, ami korábban soha nem volt és 3 éve szinte csak intolerancia volt kimutatható. Én arra gondoltam, hogy ha a DTa-t külön kapná meg, majd a pertussist, az nem terhelné meg a szervezetét. Tudnának ajánlani bármit? Nagyon köszönöm! J. Anita, édesanya
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Anita. A magyarországi törvények nem engedik meg az oltások szétbontását, de nem is járna jól vele a kislány. Gondolja csak meg, ahányszor oltást kap, annyiszor terhelődik az oltóanyagokban lévő kísérő anyagokkal, stabilizálókkal. A tojás allergia nem kizáró ok, az intoleranciák sem.Amit javaslok, oltási nozóda védelemben kapja meg a gyerek a 6 éves oltását. A histamin intolerancia kiválóan karbantartható homeopátiás Histaminum-mal. Nem egy "gyógyult" vagy inkább tünetmentes gyerekről tudok beszámolni. Mivel a problémájuk elég összetett, javaslom keressenek fel egy oltás kivezetésben is járatos homeopatát, mivel a tünetek kezelésén és az oltás kivezetésen kívül alkati szerre is szüksége van a kislánynak. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 • Bőrgyógyászat
 • dGpyYXFie
 • Megválaszolva: 2020. 02. 15.
Kedves Doktornő!Fiamnak a kéz ujjain és a talpán a bőrgyógyász szerint vírusos szemölcsök (HPV)vannak.Verrumal ecsetelőt írt fel.A kérdésem az lenne,hogy van-e homeopátiás szer ,amivel kezelni lehetne?Köszönettel: Kitti
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

A szemölcsök kezelése tüneti szerek és alkati kezelésből áll. Javaslom keressenek fel egy homeopatát. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 • Női problémák
 • bnR2MDM
 • Megválaszolva: 2020. 02. 14.
Tisztelt Doktornő! 45 éves vagyok, két hete a jobb oldali mellemben fájdalmas csomót éreztem a mellbimbó alatt. Közérzetem rossz lett, fáradság, végtagfájdalom jelentkezett. Mammográfiára és ultrahang vizsgálatra jelentkeztem ahol 18 mm-es kezdődő abscessust állapítottak meg. Minden más negatív. Felszedtem egy doboz Augmentin Duó-t a gyulladás csökkentésére. A gyulladás visszább húzódott már alig tapintható, de még kissé fájdalmas. Jegelés sokat segít. Szoptatás alatt többször volt gyulladás a melleimben. Mivel előzhetném meg , illetve melyik szer segítene a teljes gyógyulásban? Köszönöm segítségét, tisztelettel B. Ágnes
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A gyulladás miatt javasolt szedni Hepar sulfur 9CH napi 2x5 golyót és Silicea 15Ch napi 1x5 golyót egy hétig, illetve ha még van csomó is, akkor Phytolacca 9Ch napi 1x5 golyót.

A rendszeres kontroll azonban nagyon fontos, a kiújulás megelőzésében is, illetve az időben elkezdendő kezelés miatt is esetleges probéma esetére.

Üdvözlettel Dr. Németh Zsuzsanna 

 • Mozgásszervi betegségek
 • Z25lYW5sZmd
 • Megválaszolva: 2020. 02. 14.
Tisztelt doktornő! Bal kéz középső ujjam dagadt,szúr, és éles fájdalom jön bele.Eltörve nincs.Mit javasol rá? Pontosítom a kérdésem izületi gyulladást mondanak az orvosok. Tisztelettel:Zsóka
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Zsóka!  


Ízületi gyulladás esetén Apis mellifica 15Ch, Bryonia 9CH  5-5 golyó szedése javasolt napi 2x, amíg nem javul, ekkor ritkíthatja már az adagolást, gyógyulásig.

Remélem tudtam segíteni!

Üdvözlettel Dr Németh Zsuzsanna

homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020