Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Általános
 • b255aDM
 • Megválaszolva: 2024. 04. 01.
Tisztelt Doktornő! Oltáskivezetés kapcsán szeretnék általánosságban érdeklődni: Az mRNS-alapú vakcinák és a hagyományos vakcinák különböző technológiákat használnak az immunválasz előidézésére. 1, A kivezetésükre is eltérő homeopátiás eljárások léteznek? 2, Ha az oltóanyagból készült oltási nozódákat most elméletileg kihagyjuk (sajnos nincs is mindenre, vagy Magyarországon nem beszerezhetőek) kivezetéshez általánosságban a három napon át Ledum palustre 30 CH napi egyszer, Thuja 30CH napi egyszer jó megoldás lehet, vagy egyéb javaslata van? 3, Illetve oltás előtt hány nappal, valamint az oltás napján, milyen golyócskákat lehetne beszedni? 4, Oltás felvételénél alkati szer adása minden esetben szükséges? Megköszönöm, ha mind a négy kérdésemre választ nyújt. Tisztelettel.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Tisztelt Kérdező!  


Az elméleti  kérdéseire adandó válaszok sajnos meghaladják a honlap kereteit. 

Nem írta konkrétan, milyen oltással kapcsolatban szeretne kivezetési tanácsot, így nem tudok Önnek pontosan válaszolni. 

Mivel az alkati szert is szóba hozta, azt javaslom, személyre szabott tanácsért forduljon személyesen homeopata orvoshoz. 


Kellemes ünnepeket kívánok Önnek: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • T2JxbW4gWGV2Zm1
 • Megválaszolva: 2024. 03. 31.
Kedves Doktornő! Évek óta refluxos vagyok,de most nagyon durván előjött a probléma. Állandó torokfájással gégészetre mentem,ahol azt mondták a gégém és a torkom nagyon be van gyulladva a savtól. Eleinte quamatelt 2x20,majd pantoprazolt 1x40 mg-ot,most pedig 2x40 mg.esopremasolt szedek ,és nem segít! Reflux diéta,semmi szénsavas,semmi káve,stb.hiába.! És egyre rosszabb,a torkom folyamatosan fáj,rekedt vagyok,most pedig már a gyomrom is fáj,gondolom a gyógyszerektől.Tudna-e nekem olyan homeopátiás szert ajánlani amit szedhetnék a gyógyszer mellé esetleg? Tanácstalan vagyok...nem látom a kiutat a refluxból. Előre is köszönöm szépen a válaszát! Üdvözlettel,Krisztina
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Krisztina. Krónikus, évek óta probléma megsegítésére az un. alkati vagy krónikus szert kell megtalálni. Ehhez homeopata segítségére van szükség. Amíg bejelentkezik próbálja meg a Sulfuricum Acidum C15 vagy 15CH erősségben, napi egy alkalommal. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 • Nátha, megfázás
 • Sm5xTnl
 • Megválaszolva: 2024. 03. 27.
Tisztelt Doktornő! A férjem hónapok óta száraz köhögéssel küzd. Sokat krákog, állandóan kapar a torka. Januárban a gyerekek hazahoztak valami takonykórt, ami végigment az egész családon. A férjemnek tipikus influenza tünetei voltak, taknyos volt, fájt a torka, fájtak az izületei, a köhögése szárazra váltott és azóta is megmaradt. Kakukfű és szederlevél tea kicsit enyhítette a helyzetet, de a köhögése nem szűnt meg. A beszéd nem, de ugyanakkor a hangos olvasás irritálja. Két hete a bal füle zúg és a zúgástól a külső hangokat nem hallja. Reggel a legintenzívebb, estére a hallása valamennyire visszajön. Kapot stodal neot, még a takonykóros időszakban, utánna a nem múló és makacs köhögésére drosteux neot, immunerősítőnek Galphimiát. Most azonban már teljesen tanácstalan vagyok. Segítségét előre is köszönöm!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Az elhúzódó köhögésre - annak figyelembe vételével, ha nem javul, akkor sajnos esedékes lesz egy tüdőgyógyászati kivizsgálás - érdemes lenne szedni Drosera 9CH, Rumex crispus 9CH , illetve a fülzúgás miatt KAlium muriatikum 15CH napi 2x5-5-5 golyót. 

Be lehet venni egyszerre a gyógyszereket, vagy kevés vízben feloldva meginni. 


Jobbulást kívánok: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Bőrgyógyászat
 • ZXZweGw3N
 • Megválaszolva: 2024. 03. 24.
Tisztelt Dr. Németh Zsuzsanna! Rendszeresen sportolok, és a talpaim közepén és a széleken hámlás jelentkezett. Egy sporttársam azt mondta ez úgynevezett „sportoló láb”, egy gombás elváltozás. Nem ég, nem piros, nem viszket, csak hámlik. A háziorvos bőrgomba elleni kenőcsöt javasolt. Tisztelettel érdeklődni szeretnék; homeopátiás készítménnyel lehetne-e javulást elérni? Köszönöm előre is szíves válaszát.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Látatlanban nehéz bőrjelenséget megítélni, de ha nem okoz panaszt, nem biztos, hogy gombás elváltozásról van szó.

A hámlás miatt próbáljon meg NAtrum sulfuricum 9CH napi 1x5 golyót szedni gyógyulásig!


Jobbulást kívánok: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Bőrgyógyászat
 • QWLDqXp2N
 • Megválaszolva: 2024. 03. 24.
Tisztelt Doktornő! A jobb lábam nagyujján lévő köröm oldala korábban kissé megsérült. Egy idő múlva a sérülés helyén oldalt fekete körömgomba jelentkezett. A bőrgyógyász gyógyszert írt fel, de mikor elolvastam a rengeteg mellékhatását, inkább helyi szerekkel próbálkoztam. Támogatni szeretném homeopátiával is a gyógyulást. Milyen adagolásban, milyen szer(eke)t válasszak Ön szerint? Hálásan köszön a visszajelzését!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Az elváltozást látni kell, akkor lehet egyénre szabottan gyógyszert felírni. A gyógyulást segíteni fogja a Thuya 15Ch heti 3x5 golyó, de biztosen kelleni fog a gyógyuláshoz más szer is. 

Üdvözlerttel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Baba problémák
 • QmVmdm9iZWZ
 • Megválaszolva: 2024. 03. 21.
Tisztelt Dr. Németh Zsuzsanna! Kisfiam 2 éves múlt, aktívan szopizik még. Sajnos el kell választanom, egy kiújult betegségem miatt. Kisfiam nem tudja elfogadni, hogy nincs szopizás, képes akár hányásig hisztizni érte. Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy van- e olyan homeopátiás szer, ami csökkenti a tejtermelést és esetleg az ízét is negatívan változtatja meg? Ha igen, hogyan szedhető? Válaszát előre is köszönöm, Orsolya
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Olvassa el válaszomat. Az elválasztás az Ön döntésén múlik A golyócskák segítenek. 


Üdvözletel: Dr.Németh Zsuzsanna

 • Gyermekgyógyászat
 • QmVmdm9iZWZ
 • Megválaszolva: 2024. 03. 21.
Tisztelt Dr. Németh Zsuzsanna! 2 éves kisfiam aktívan szopizik. Sajnos egy újból fellángolt betegségem miatt újra gyógyszert kell szednem, ami sajnos szoptatás mellett nem alkalmazható. Így fájó szívvel, de a szoptatás abbahagyása mellett döntöttem. Kisfiam nehezen fogadja el, hogy kevesebbet szopizhat ( fokozatosan szeretném ha abbahagyná). Van olyan homeopátiás szer, ami a tej csökkentésében segít? Illetve olyan létezik, ami esetleg az ízét is negatívan befolyásolja? Ha van ilyen, mennyi golyót és mikor érdemes bevenni? Köszönöm a segítséget, Orsolya
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A szoptatás abbahagyását leginkább Önnek kell eldöntenie. Két éves gyermeknél ez nem probléma. 

A tej ízét megváltoztató szer nem létezik. 

A tej mennyiségét csökkenti a Ricinus és Urtica 30Ch napi 1x5-5 golyócska.


Üdvözelttel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • cWJ6bmV
 • Megválaszolva: 2024. 03. 18.
Tisztelt Doktornő! Tanácsot szeretnénk kérni Öntől. A probléma elég összetett szerintünk, vagy csak azért tűnik annak, mert már évek óta próbálkozunk elfelejteni ezt a szorongásos, egyszer-egyszer pánikrohamba átmenő betegséget. A szorongás általában munkahelyen jelentkezik (de előfordul tömegben és váratlan helyzetekben is) és sajnos nem mindig sikerül leküzdeni, ami azt jelenti, hogy átmegy egy pánik szerű állapotba, ami szédüléssel, izzadással, gombóc érzéssel a torokban , orrdugulással, hányingerrel és néha remegéssel is jár. Előzményként elmondanám, hogy kb. másfél évig szedtem Escitil-t és frontint, amit kb. tavaly október környékén hagytam el fokozatosan, mert úgy éreztem, hogy már nincs rá szükség. Sajnos a problémák ismét előtérbe kerültek, de ha lehet..akkor inkább a homeopátiás orvoslást választanám., annál is inkább, mert gyermekvállalás előtt állunk és nem szeretném, ha ez kihatna. A kérdésem az, hogy mely, vagy melyek azok a készítmények, amivel kordában tarthatnám illetve javítani tudnék ezen az állapoton,, illetve meg szeretném kérdezni, hogy egy, vagy többféle homeopátiás golyó is szedhető e egyszerre. Válaszát előre is köszönöm!! Üdvözlettel : Balázs
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Szedhető egyszerre többféle homeopátiás gyógyszer.

A pánikrohamok jelentkezésekor érdemes szednie Sedatif PC Neo tablettát. A rohamok jelentkezésekor két tabletta elszopogatása javasolt. Ezt ismételheti óránként kétóránként, ha szükséges. 

A probléma krónikus jellege miatt szükséges homeopata orvos segítségét kérnie, mert a gyógyulást az alakti szer fogja hozni. 

És ami még fontos lehet: Ön férfiként kért segítrséget. Az Ön által szedett gyógyszerek leginkább akkor jönnek okozhatnak problémát, ha a leendő anya szedné őket. 


Üdvözlettel: Dr. németh Zsuzsanna 

 • Baba problémák
 • Zm1ub25xYmYueGV2Zm1ndm
 • Megválaszolva: 2024. 03. 18.
Üdvözlöm! Utolsó kerdező volnek.babàmnak lycopodium 9 ch tetszett ajanlani viszont a gyogyszertarba lycopodium clavatum 9 c t adnak! Ez a ketto ugyanaz? Köszönettel
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Igen, ugyanaz a két gyógyszer. De ezt a gyógyszerésznek is tudnia kellene.. :-) 


Üdvözlettel. Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • WXZxdj
 • Megválaszolva: 2024. 03. 18.
Tisztelt Doktornő! Teljesen tanácstalan vagyok, időskori szürkehályog alakult ki a szememen. Alkati szerem a Silicea, amit 200 ch-ban szedek. Mekkora esély van arra, hogy a műlencsét kilökje? - Esetleg próbálkozzam a homeopátiás kezeléssel? Köszönöm a válaszát! Tisztelettel, Margit
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Mivel az alkati szerét vlsz. homeopata orvos állapította meg, érdemes lenne kezelőorvosát megkérdezni erről. 

Sajnos a Silicea alkaltnál a kilökődés veszélye fennáll....


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2024