Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Gyermekgyógyászat
 • aW5heGJpd
 • Megválaszolva: 2021. 06. 13.
Tisztelt Doktornő! 5 hónapos kisfiam most fog kapni Bexsero oltást. Eddig nem foglalkoztunk homeopátiával, de úgy tudom ez egy elég durva mellékhatásokkal járó oltás és erről olvasgatva hallottam az oltáskivezetséről. Érdeklődnék, mi ennek a menete? Receptköteles? Milyen oltási nozóda beszerzése szükséges a Bexsero esetében? Illetve ugyanakkor kapja a 2. Neisvac-c-t. Erre is van megfelelő szer? Mi az adagolás? Lehet a nozódának bármilyen mellékhatása? Amennyiben receptköteles, mindenképp személyes találkozást igényel egy homapoata orvossal vagy online is tudunk valakivel konzultálni? Köszönöm előre is a választ!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A Bexsero oltsának nem durva mellékhatásai vannak, hanem  a szokásosnál talán gyakrabban okoz lázat - ez nem mellékhatás, hanem oltási reakció.

A hoemoptiás szerek nem recept kötelesek, néha nehéz beszereni őket. 

Sok (tisztázatlan) kérdés lehet Önben, úgy érzem, érdemes lenne személyesen konzultálnia homeopátiás gyermekorvossal. 

Ő segíthetne meghatározni a baba alkati szerét is, ami szükséges lehet az oltáskivezetéshez. 


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna • Női problémák
 • WE9idHnDoW
 • Megválaszolva: 2021. 06. 08.
Tisztelt Doktornő! A menstruációm első két napján erős görcsök jelentkeznek, erős vérzéssel jár. Émelygés, hányás, hasmenés, fáradékonyság kíséri minden alkalommal. A menstruációm rendszeres, ciklus hossza: 28 nap. Nőgyógyászati vizsgálat során rendellenességet nem találtak. Milyen homeopátiás szert javasolna számomra? Köszönettel: Boglárka
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Boglárka!

A vérzés csökkentésére Arnica15Ch napi 2x5 golyó javasolt a menses napjain. 

A görcsök, rosszullét miatt Cimicifuga 9CH és Veratrum album 9CH napi 2x5-5 golyó javallott, amíg a panaszok tartanak. 

JAvulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Állatos kérdések
 • eHZmZml2Z
 • Megválaszolva: 2021. 06. 02.
Kedves Doktornő! A kutyusum fején nőt egy szemölcs. Természetesen állatorvos látta de amit ő ajánlott nem használt. Az egyik ismerősöm ajánlotta a homeopátiát mert nekik is használt. A gyógyszertárban a Thuja occidentalis d6-ot ajánlották viszont az adagolásban nem voltak biztosak. Ezért gondoltam megkérdezem önt is. Azt mondták hogy 2x5 golyócskát adjak neki reggel-este. Ezt igy jól mondták? Kell higitani vagy elég ha a szájába adom a golyócskákat? Köszönöm előre is választ.
Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

Kedves Gazdi!

Én a Thuja C15 napi ( sőt 2 napi) adagolását ajánlom , maximum 4 hétig. Feloldva vagy közvetlenül a szájába is teheti. Amennyiben ennyi idő alatt nem változik ,úgy mutassa meg homeopátiás állatorvosnak.

üdvözlettel,dr.Bartakovics Katalin

 • Gyermekgyógyászat
 • R2hhcXY
 • Megválaszolva: 2021. 06. 02.
Kedves Doktornő! Védőnővel történt beszélgetést követően (az ő javaslatára írok Önnek) keresem meg, egy a családunk számára már két hónapja fennálló problémával. Kislányom szeptemberben lesz négy éves. Egészen márciusig nem volt probléma a székletürítésével. Bebújt egy sarokba, asztal alá, bárhová, könnyen és gyorsan történtek a dolgok, a végén jelezte, hogy kész van és vegyük le a pelenkát. A problémák azzal kezdődtek, hogy az óvodában ügyeleti rendszer volt, és pár gyerek tartózkodott bent. Az egyik kisfiúnak rettenetes problémákat okozott a kakilás, amit sajnos minden alkalommal az én kislányom is végignézett. Ezt követően kezdődtek nála is a gondok, utánozni kezdte a kisfiút és elmondása szerint ő sem akar kakilni, mert az fáj. A régebbi zökkenőmentes időkre nem is emlékszik. Azóta visszatartja a székletét. Rengeteg dolgot próbáltunk, ami természetes lenne, de nem akarja sem enni, sem inni ezeket a dolgokat. Zöldséget nem fogyaszt, gyümölcsből is minimális amit megeszik, pl. alma, most eper. Tejet egyáltalán nem iszik. Próbáltunk szilva levet, szilva befőttet, actimel ivójoghurtot. Most minden este kap laevolac szirupot, és kap 5 szem homeopátiás golyókát a magnesium muriaticum 5 ch, végső esetben glicerines kúpot. Sajnos azt kell mondjam, hogy ezzel sem jutottunk előbbre, mert így is 4-5 nap eltelik a kakilások között, közben hasfájás van, és bimbin ülve szenvedés órák hosszat. A széklete mindig kemény, hüvelykujj vége méretű, összetapadt. Sokszor még éjszaka is kakil, ha napközben sikerül neki, de akkor is sírás van. Nagyon fáj, hogy hónapok óta látom szenvedni a gyermekemet, és nem tudom mivel segíthetnék rajta. Kérem, adjon tanácsot mit tehetnék, illetve mit adhatnék neki, hogy ez a rémálom időszak véget érjen. Köszönettel: Kolicsné Sándorfi Tünde
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Adjon a kicsinek CAusticum15CH reggelnte 5 golyót két hétig.

HA nem segít, jelentkezzen újra!


JAvulást kívánok üdvözlettel:Dr.Németh ZSuzsanna

 • Általános
 • cGZmbXZ5a
 • Megválaszolva: 2021. 05. 31.
Tisztelt Doktornő! Május 27.- én csütörtökön kaptam meg covid elleni védőoltást. A tegnapi nap óta ( oltást követő 2.nap) végtagfájdalom,fejfájás,nagyon erős fáradtság jelentkezett tünetként. Kérdésem az lenne, mivel tudnék segíteni az említett panaszokon? Sajnos a honlapon található oltási javaslatot nem néztem meg előbb,hogy már az oltás előtt alkalmazhattam volna. Nagyon szépen köszönöm Csillik Szilvia
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Önnek Arsenicum album 15CH és Gelsemium 15CH napi 2x5-5 golyó szedését javaslom panaszai megszűnéséig. 


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • aW5hcWV
 • Megválaszolva: 2021. 05. 31.
Tisztelt Doktornő! Több krónikus betegséggel küzdök (leukémia, diabetes, glaucoma), melyek karban vannak tartva. COVID oltást fogok kapni. Érdeklődni szeretnék, hogy a védőoltásból kifolyólag milyen homeopátiás készítményekkel támogathatom a szervezetemet, milyen dózisban, és mennyi ideig? Illetve még az után is érdeklődni szeretnék, hogy az alkati szeremet –Lycopodium– érdemes-e a most az oltással összefüggésben bevennem, ha igen; milyen dózisban, mennyi ideig? Előre is köszönöm a megtisztelő válaszát! Kezét csókolom!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A COVID oltás melé szedhető szerekről honlapunkon részletesen olvashat. 

Az alkati szerével kapcsolatban, javaslom kérdezze meg kezelőorvosát felírta, ő ismseri Önt leginkább sé tud a szedéssel kapcsoaltban tájékoztatót adni. 

Krónikus betegségekben nem mindegy a potencia sem, Önnek sok problémája van. 


Üdvözlettel: Dr. Némeh Zsuzsanna

 • Allergia
 • VmV2YXT
 • Megválaszolva: 2021. 05. 29.
Jó napot kívánok! 10 éves kislányom minden tavasszal küzd a pollenalergiával. Lefekvéskor bedugul az orra, megduzzad az orrnyálkahártyája. A fül-orr-gégész minden évben kiírja neki ugyanazt, orrspray, tabletta, de ha lehet ki szeretnénk próbálni egy szelídebb gyógymódot is. Láttam, hogy ezekre a panaszokra pollen golyócskát vagy Apis golyócskát szoktak ajánlani. A doktornő mit javasol? Köszönettel, Balogh Iringó
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


KIslányának  aPollens C30 heti 3x5 golyót javaslom oki terápiának az allergia mmiatt, napi szintne pedig Apis mellifica 15CH és Jistaminum 15CH 1x5-5 golyót. 

Segíthet még  homeopátiás orrspray használata is. 

Javulást kívánok :Dr. Németh ZSuzsanna

 • Gyermekgyógyászat
 • T3JlcmFs
 • Megválaszolva: 2021. 05. 26.
Kedves Doktornő! A T3JcmFs levélre szeretnék írni.Háziorvosnak jeleztem már,azt mondta,hogy véleménye szerint lelki eredetű a hányinger,mert nyugodtan alszik és nincs semmi panasza az este további részében.Laborban voltunk,nem találtak eltérést a leleteiben.Azt tanácsolta a háziórvosunk,hogy támogassam az önbizalmát.De nagyon sajnálom,hogy rosszul érzi magát. Üdvözlettel:Andrea
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Andrea!


Este lefekvés alőtt adjon két tabletta Cocculine-t a gyermeknek, remélhetőleg segíteni fog.

Javulást kívánok: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Női problémák
 • UXZuN
 • Megválaszolva: 2021. 05. 26.
Kedves Doktornő! Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! A tünetek a következők: visszatérő hüvelygomba (néha kicsit enyhébb), emésztési gondok (előfordul hasmenés is ),fáradékonyság, zavaros menstruációs ciklus. Nőgyógyász csak kúpot ír, ami nem használ. Az étrendemen is annyiban változtattam, hogy igyekszem kerülni a cukros, élesztős élelmiszereket. Azóta ezek a tünetek enyhültek, de még sajnos nem az igazi. Elég lesz a Monilia Albicans vagy ez mellett még kell szednem mást is? Válaszát köszönöm.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A hüvelyi fertőzés miatt Helonia Dioica 15CH napi 2x5 golyó a panaszos napokon, egyebekben  a sokféle panasz miatt alkati kezelést javaslok. Ebben kérje homeopata szakorvos segtségét, mert alapos kikérdezés és vizsgálat szükséges. 

Jobbulást kívánok Önnek üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Női problémák
 • UXZuN
 • Megválaszolva: 2021. 05. 24.
Tisztelt Doktornő! Visszatérő nőgyógyászati problémám van ( Candida). Sok mindent kipróbáltam már a tünetek kezelésére ( kúpok, Grapefruit mag kivonat stb.), de semmi nem használt. Az lenne a kérdésem, hogy melyik az a homeopátiás szer, ami segíthetne a problémámon. Előre is köszönöm válaszát!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Tüneteit, panaszait is le kellene írnia, akkor jobban tudnánk segíteni. 

Esetleg ha tud, írjon újra. 

Addig is, Monilia albicans 30CH heti 3x5 golyó szedését elkezdheti már.

Üdvözlettel Dr. Németh Zsuzsanna

homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2021