Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Papp János

Dr. Papp János

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Általános
 • WEJT
 • Megválaszolva: 2018. 12. 13.
Tisztelt Doktornő! Homeopátiás szereket szeretnék szedni a következő tüneteimre/betegségeimre, tudna-e ebben segíteni? - gasztroenterológus kivizsgált nincs az emésztő rendszeremben elváltozás, de mégis állandóan böfögök, főleg ivás/evés után, és a vérből vett hasnyálmirigy értékeim kissé magasak, de nem vészes, a Helicobacter pylori negatív. - jóindulatú prosztata megnagyobbodásom van, gyakran a prosztata és a húgyhólyagom meghűl, a prosztata ekkor tompán fáj, antibiotikumot ír ki ilyenkor az orvos, de azok beszedése közben és után is fennáll ez az állapot; ezen túlmenően a vizelet állandóan nehezen indul meg és gyakran kell vizelnem a prosztata jóindulatú megnagyobbodása miatt - nagyon zavarnak az éles hangok (pl: mentő szirénája), bizonyos emberek beszédhangja is, szinte fájdalmat okoz, de a fülemben és a fejemben nem találtak az orvosok eltérést Tisztelettel kérem a segítségét.
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Levélíró!


A böfögés miatt szedjen az Asa foetida CH9-ből naponta 2x5 golyócskát, a prosztata megnagyobbodása miatt pedig a Thuya CH30-ból heti egy napon 10 szemet. Az éles hangokkal kapcsolatos panasz kapcsán részletesebb kikérdezés és vizsgálat szükséges, javasolom, hogy keressen fel egy homeopata kollégát, aki személyre szabott terápiás tanácsot fog adni.


Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Női problémák
 • QWLDqXp2N
 • Megválaszolva: 2018. 12. 13.
Igen Tisztelt Doktornő! A nőgyógyász szakorvosom a hüvelytenyésztés során ismételten nem talált fertőzésre utaló jeleket, mégis most már állandóan fennáll bőséges sárga folyás, mely szagtalan és nem kíséri fájdalom, nincs égő érzés sem, de elszínezi a fehérneműt ezért kellemetlen. Mit tud nekem javasolni, mit tehetek, hogy megoldódjon ez a hosszú ideje fennálló, nyugtalanító helyzet. Hormonszintem rendben van, vérképem jó, UH negatív. Tünetem még a fáradékonyság, a rám nehezedő hétköznapi teendők miatt, de ez gondolom sokunknál fennáll.
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


A Pulsatilla CH15-ből szedjen naponta 2x5 golyócskát, amíg a tünet meg nem szűnik.


Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Állatos kérdések
 • Qnl2acOpZT
 • Megválaszolva: 2018. 12. 12.
Tisztelt Doktornő! Tegnap ezt írtam Önnek: Fiatalemberként CLL-t (leukémiát) állapítottak meg 1 éve, eddig nyugalomban volt, most beindult, de nem kezelnek, figyelik csak havonta a vérképemet, kezelés még nem indokolt, amúgy jól vagyok. Herevízsérvem van fél éve, ami csak lassan növekszik. A CLL miatt nem műtik meg. Tisztelettel kérdezem, milyen homeopátiás szerrel lehetne javítani/támogatni a szervezetemet a fent nevezett két betegséggel kapcsolatban. 3 hónapja voltam egy homeopatánál, de mivel „jól vagyok” nem adott szert. Megköszönöm, ha javasol számomra hasznos szereket, mert tenni szeretnék az egészségemért. A Kedves Doktornő ezt válaszolta: A homeopátia soha nem diagnózist kezel, hanem az egész embert, annak minden tünetével és panaszával együtt, de Ön éppen ezekről nem tesz említést. Ha a homeopata kolléga a részletes kikérdezés és a leletek áttekintése után nem adott semmilyen golyócskát, akkor én egy rövid, pár soros internetes levélváltás után csak annyit tanácsolhatok, hogy étkezzen egészségesen, sportoljon, tartózkodjon sokat a friss levegőn, ne dohányozzon, relaxáljon, olvasson vidám könyveket, nézzen vidám filmeket, és aludjon eleget. Ha pedig konkrét tünetei, vagy panaszai jelentkeznek, akkor tartsa be kezelőorvosa előírásait, és kiegészítő terápiaként természetesen kaphat homeopátiás kezelést is, amit mindig az aktuális állapothoz kell igazítani. Ebben homeopata orvosa segíthet az újabb kikérdezés és vizsgálat alapján. Nos, a panaszaim, tüneteim a következők: CLL=test szerte viszketés, apró bevérzések a bőrön, ingerlékenység; Herevízsérv=húzódik a here bőre ahogy a benne lévő folyadék miatt nő a here térfogata, emiatt a menés nehézséget okoz. Megköszönöm, ha ezen tüneteim alapján mégis tud golyókat ajánlani. Olivér
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Keves Kérdező!


A bőrviszketés miatt a Staphysagria CH9-es higítáából javasolok 2x5 golyócskát, a bőr bevérzésekre az Arnica CH9-ből 2x5 szemet szedjen, a here duzzadása miatt pedig az Apis mellifica CH15-ből 3x5 golyót. A legjobb megoldásnak azonban továbbra is azt gondolom, hogy eddigi homeopata orvosa ellenőrzése mellett kaphatja meg a megfelelő kezelést, úgy a szerek kiválasztása, mint szedésük időtartama kapcsán is.

Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta


 • Állatos kérdések
 • QWLDqXp2N
 • Megválaszolva: 2018. 12. 12.
Tisztelt Doktornő! Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszát! A kedves válasza után ajánlottam ma reggel a nagynénémnek az Önök oldalát, s személy szerint Önt, de sajnos ötszöri próbálkozás után sem tudott regisztrálni, ezért most én tolmácsolom az Ő problémáját, s legyen kedves megválaszolni, mert nagyom várja az Ön szakértő álláspontját: Glaukómára (zöldhályog, szemcseppet kapok) szeretnék kiegészítő szerként szedni homeopátiás terméket. Sokszor, főleg időjárás változásnál, vagy idegi túlterheléskor szúr a szemem. Kettes típusú diabetesre gyógyszert szedek. Lehetne-e javítani az állapotomon homeopátiával? Krónikus gyomor és bélhurutom van, amit már sokszor vizsgáltak, de kóros elváltozást nem találtak, mégis fennáll már jó ideje, olyan „felmaródott” érzéssel jár. Egyszerre hány golyó szedhető? Köszönjük szépen a válaszát!
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Nagyon örülök, ha segíteni tudtam.

Sajnos elképzelésem sincs, hogy miért nem sikerült a regisztráció, a problémát tolmácsolni fogom a rendszergazdának.

Nagynénjének a levél alapján több krónikus betegsége is van, ezen legjobban alkati kezeléssel lehet segíteni. Az alkati szert homeopata szakorvos tudja kiválasztani alapos kikérdezés, fizikális vizsgálat és az eddig elkészült leletek áttekintése után. A lakóhelyéhez legközelebbi szakrendelés elérhetőségéről honlapunkon is talál tájékoztatást, ahonnan választhat.

Egyszerre többféle homeopátiás golyócskát is be lehet venni.


Önnek és nagynénjének is jobbulást kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Állatos kérdések
 • WEJT
 • Megválaszolva: 2018. 12. 11.
Tisztelt Dr. Cvetkov Márta! Kérem szépen a segítséget! Rákban szenvedő idős ember vagyok. Tisztelettel kérdezem, hogy a kemoterápia alatt, milyen homeopátiás bogyó segítene a mellékhatások leküzdésében, és hogyan szedjem azt? Mellékhatások például: fáradság, gyengeség, egész testet érintő fájdalom, hányás, láz, szívtáji fájdalom(amúgy a szívemmel eddig nem volt gond, de most szorít).Kezét csókolom! Kovács Ferenc
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


A hányinger enyhítésére a Nux vomica CH9-es higításából szedjen panasz esetén 5 golyócskát. A fáradság miatt az Acidum phosphoricum CH15-ből javasolok naponta 1x5 szemet, étvágytalanság esetén mellé az Alfalfa CH5-ből is bevehet naponta 2x5-5 golyót. Lázcsillapításra a Belladonna CH15-ből javasolt tünet esetén 5 golyó. A szívtáji szorításról feltétlenül tegyen említést kezelőorvosának, mert ennek kivizsgálása szükséges.

Jobbulást kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta


 • Állatos kérdések
 • Qnl2acOpZT
 • Megválaszolva: 2018. 12. 11.
Tisztelt Doktornő! Fiatalemberként CLL-t (leukémiát) állapítottak meg 1 éve, eddig nyugalomban volt, most beindult, de nem kezelnek, figyelik csak havonta a vérképemet, kezelés még nem indokolt, amúgy jól vagyok. Herevízsérvem van fél éve, ami csak lassan növekszik. A CLL miatt nem műtik meg. Tisztelettel kérdezem, milyen homeopátiás szerrel lehetne javítani/támogatni a szervezetemet a fent nevezett két betegséggel kapcsolatban. 3 hónapja voltam egy homeopatánál, de mivel „jól vagyok” nem adott szert. Megköszönöm, ha javasol számomra hasznos szereket, mert tenni szeretnék az egészségemért. Olivér
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


A homeopátia soha nem diagnózist kezel, hanem az egész embert, annak minden tünetével és panaszával együtt, de Ön éppen ezekről nem tesz említést. Ha a homeopata kolléga a részletes kikérdezés és a leletek áttekintése után nem adott semmilyen golyócskát, akkor én egy rövid, pár soros internetes levélváltás után csak annyit tanácsolhatok, hogy étkezzen egészségesen, sportoljon, tartózkodjon sokat a friss levegőn, ne dohányozzon, relaxáljon, olvasson vidám könyveket, nézzen vidám filmeket, és aludjon eleget. Ha pedig konkrét tünetei, vagy panaszai jelentkeznek, akkor tartsa be kezelőorvosa előírásait, és kiegészítő terápiaként természetesen kaphat homeopátiás kezelést is, amit mindig az aktuális állapothoz kell igazítani. Ebben homeopata orvosa segíthet az újabb kikérdezés és vizsgálat alapján.

Jó egészséget, tünetmentességet kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Állatos kérdések
 • QWLDqXp2N
 • Megválaszolva: 2018. 12. 11.
Kedves Dr. Cvetkov Márta! Kettő kérdéssel fordulok tisztelettel most Önhöz: 1, a vizsgaidőszak elkezdődött, nagyon nehezen megy a koncentrálás, a figyelemösszpontosítás, s így a tanulás, állandóan kimerültnek érzem magamat, rövid idő alatt sok anyagot kell elsajátítani, tudna-e nekem a homeopátia segíteni, hogy jobban oda tudjak figyelni és jobban menjen a tanulás, "jobban forogjon az agyam", és jobb legyen a memóriám? 2, januárra előirányoztak orrsövényműtétre, lehet-e a szervezetet erre a műtétre valahogyan felkészíteni, illetve a műtét után milyen szer segítené a gyorsabb regenerálódást? Előre is köszönöm szépen a válaszát! Üdvözlettel: Noémi
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Tapasztalatból tudom, vizsgaidőszakban fáradtság ellen a legjobb módszer az elegendő alvás. De természetesen homeopátiás tanácsot is adok mellé: a keringés és a koncentráció javítására szedjen a Gingko CH5-ből naponta 2x5 és az Arnica CH15-ből naponta 1x5 golyócskát. Ha izgul, szorong, akkor a Sedatif PC tabletta segíthet, ennek adagolását megtalálja a dobozon. Figyelmébe ajánlom még honlapunk egyik érdekes cikkét a stresszről: https://homeopatia.info.hu/stressz-alvaszavar/stressz-az-eletemben

A műtétre való felkészítésben szintén segítségére lesz az Arnica, ugyanabban az adagolásban.

Ezzel kapcsolatban is ajánlok Önnek egy cikket: https://homeopatia.info.hu/allatok/mutet-eseten-alkalmazhato-homeopatias-szerek


Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta


 • Női problémák
 • U1loc
 • Megválaszolva: 2018. 12. 10.
Tisztelt Doktornő! Azzal a problémával fordulnék Önhöz, hogy sajnos visszatérő tejcsatorna elzáródásom van, ami hétről hétre megkeseríti az életemet. 4 hónapos baba anyukája vagyok, és körülbelül egy hónapja kezdődött a problémám, ami hetente, de van, hogy hetente több alkalommal visszatér. Mivel a hagyományos orvoslás sem tudott erre az állapotomra gyógymódot -a létező összes tanácsot amit javasoltak becsületesen elvégeztem, masszírozás, borogatás, fejés, sűrű, több pózban való szoptatás- ezért fordultam a homeopátia felé. Amikor ez az állapot fennáll -akár napokon át- a mellem egy részéből nem tud kiürülni a tej, ami borzaszó fájdalommal, feszüléssel jár, ilyenkor gyakran piros az érintett terület és kemény. Interneten olvastam a phytolacca készítményről, illetve védőnő javasolta az alfa alfa nevű szert. Ezeket már be is szereztem, de információ hiányában csak tippelni tudtam a hígításukra. Az egyik, a phytolacca americana 15ch, a másik Alfa alfa szintén C15. Az volna a kérdésem, hogy tudna-e segíteni abban, hogy ezeket a szereket ebben a formában tudom-e alkalmazni, illetve hogyan. Olvastam hogy a phytolacca rossz adagolás esetén tejapasztó hatással bír, amit mindenképp el szeretnék kerülni. Válaszát, segítségét előre is köszönöm! Üdvözlettel: Farkas Luca
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


A Phytolacca alacsonyabb higításban, legfeljebb CH9-ben javasolt, naponta 1x5 golyócska mennyiségben. Az Ön által leírt kezelések közül a langyos borogatás és a szoptatás utáni alapos fejés, vagyis a tejmirigyek teljes kiürítése mindenképpen segít. Amikor az emlő piros és fájdalmas, akkor az Apis CH15, a Belladonna CH9 és a Bryonia CH9-ből javasolt 3x5-5 szem.

Mielőbbi jobbulást és boldog szoptatást kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Általános
 • VHZhbj
 • Megválaszolva: 2018. 12. 09.
Tisztelt Doktor Úr! Segítségét szeretném kérni alábbi problémámra. Egy hónapja folyik a fülem. Volt egy fülfájásom, ami elmúlt, utána kezdődött a fülfolyás. Viszket és folyik. Nagyon kellemetlen. Milyen szert ajánl erre a problémára. Köszönettel várom szíves válaszát.
Dr. Papp János

Dr. Papp János

Kedves Kérdező!

Haladéktalanul keressen fel fülész orvost vagy ha a háziorvos is vállalja a fül műszeres / otoscopos / vizsgálatát-akkor Őt.

Lyukas lehet a dobhártyája is,lehet hallójárat gyulladása is, pikkelysömör is lehet a hallójáratban,de allergia is okozhat ilyen tüneteket vagy a fülzsír felszaporodása.

dr Papp János

 • Általános
 • Y2VucW5ldnBmY
 • Megválaszolva: 2018. 12. 08.
Tisztelt Doktornő! Nagyon köszönöm a válaszát. További jó munkát kívánok, üdvözlettel: máriaréka
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Levélíró!


Remélem tudtam segíteni.

A homeopátia terén sok jó tapasztalatot kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018