Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Állatos kérdések
 • b3J3
 • Megválaszolva: 2020. 08. 07.
Tisztelt Doktornő! Betegség utáni kiújuló pánikbetegségemhez szeretnék segítséget kérni, baleset ért, eltört a combcsontom, csípőprotézist cseréltek, és a félelem miatt képtelen vagyok újra lábra állni. Nem merek elindulni, mert attól félek megint elesem. Athropyin és Mideton allergiám van. Nem szeretnék pszichológushoz menni, mert csak nyugtatót írna fel, így is elég nyomott vagyok a pánikbetegségem miatt, nincs kedvem élni. Segítségét előre is köszönöm
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


AZ Ön által leírt panasz mélysége, és leginkább a 'nincs kedvem élni' mondat miatt azt kell írom, hogy sürgősen forduljon psychológus vagy psychiáter szkemberhez. 

A probléma sajnos meghaladja egy internetes tanácsadás kereteit, nem tudok Önnek felelősséggel szert javasolni, csakis a fenti tanácsot tudom ismételni. 

Javulsát kívánok Önnek: Dr. Németh Zsuzsanna


 • Gyermekgyógyászat
 • WnJ5dmFxbjA
 • Megválaszolva: 2020. 08. 07.
Üdvözlöm. Köszönöm a gyors valaszt kedves Dr.Nô ! Még az az egy kérdésem lenne hogy ezeket hol tudom beszerezni? Illetve a kétféle bogyôkat beveheti egyszerre vagy kell közötte idöt hagyni?
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A gyógyszereket patikában lehet beszerezni.

Be lehet venni őket egyszerre!


Üdvözlettel : Dr. Németh Zsuzsanna

 • Gyermekgyógyászat
 • WnJ5dmFxbjA
 • Megválaszolva: 2020. 08. 06.
Üdvözlöm. Nekem ojan problémám lenne hogy kamasz gyermekem 13 éves, nagyon hirtelen haragú, ha valami nem úgy van ahogy ő szeretné, rögtön kiabál, ideges lessz. borzasztó fogcsikorgatást rendez éjszakánként. Iskolában órákon, nyugtalan, bármivel babrál, de a seggén nem tud megülni nyugton 2 percet. szeretnék neki segiteni , ha lehet homeopátiás szerrel. köszönöm előre is a segítséget
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A leírt tünetek alapján KAlium bromatum 15CH és Nux vomica 15CH 5-5 golyó szedése reggelente egy hónapig segíteni fog.

Emellett felmerülhet esetleg psychológus szakember segítsége és a szigorú, szeretetteljes de következetes nevelés is kell ( mégcsak 13 éves, sokat tud változni jó irányba a szülők segtségével is! ).

Javulást kívánok : Dr. Németh Zsuzsanna

 • Bőrgyógyászat
 • WGNyZ
 • Megválaszolva: 2020. 08. 07.
Tisztelt doktornő! Sajnos elég régóta küzdök az ajakherpesszel (égési hólyaghoz hasonlító), évente több alkalommal is kiújul a betegség. Egyedül anyukámnak volt/ szokott lenni sokkal ritkábban, ezért gondolom hogy genetikai hajlamom van rá. Természetesen nagyon sokmindennel (hagyományos gyógyszerek, természetgyógyászati növényi táplálékkiegészítők, házi praktikák) próbálkoztam, ami csak ideig óráig működött, aztán már ezeket is "megszokta" a vírus és nem voltak olyan hatásosak. Idén januártól megpróbálkoztam a homeopátiával, elősször a Natrium murucatium D4 3x1 -el próbálkoztam, ez nem jött be (áprilisba kijött), aztán immunerősítő trió Thymulin 9ch heti 2 nap 1x5, echinacea D4 napi 2x7 1 hétig, majd vincetoxicum d30 napi 1x7-8 1 hétig felváltva a 2-t másfél hónapig, de júliusba -bár kevésbé kivirágozva- de kijött megint. Most itt állok, fogalamam sincs mi használhatna még, alkati szer? Rendszeresen sportolok, eszem zöldséget - gyümölcsöt, sportolói multivitamin és ásványi anyag komplexet, napi 2-3g c vitamint. Semmilyen más betegségem nem szokott lenni, még csak náthás sem szoktam lenni, télen sem, az infulenzát is csak fogalomként ismerem, nincs allergiás reakcióim. Ezért állok tétlenül. Genetikai hajlam, én ennek tudom be, a kiújulás okát sem ismerem, van sok leírás mitől jöhet ki, de ennyi idő alatt sem tudtam megfigyelni és mindre tudok ellenpéldát is... Köszönöm a válaszát előre is!
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Kérdező. Mindenképpen javasolt egy immunológiai és labor vizsgálat (pl. vashiány). Addig is az Ön által jól alkalmazott immunerősítés folytatása (Echinacea naponta 1x, Thymuline heti 2x , Vincetoxicum heti 2x ). Emellett az alkati kezelés valamint a Herpes simplex nozóda C200 (Remedia) ami eredményt fog hozni. Az alkati kezelést homeopátiás orvosnak kell végeznie. Üdvözlettel dr. Sebő Zuzsanna
 • Általános
 • VmFtbnR
 • Megválaszolva: 2020. 08. 06.
Tisztelt Doktorno! A fogorvos csontsorvadast allapitott meg a CT alapjan. Milyen szert tudna ajanlani a folyamat megallitasara ill. visszaforditasara? Koszonom!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A folyamat fékezésére Calcium fluoricum 5CH és Calcium phosphoricum 5CH napi  5-5 golyó szedése egy hónapig segíthet, ezt a kúrát háromhavonta érdemes megismételni.

Javulást kívánok Önnek: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • TWJ5eG
 • Megválaszolva: 2020. 08. 06.
Tisztelt Doktornő! Egy tavaly szeptemberi "kaland" után kialakult húgycső, hólyaghurut ill. enyhe prosztata gyulladás, néhány antibiotikumos kezelése ellenére, visszamaradt tünetek kezelésre mit ajánlana? Esetleg a Thuja? Az tünetek nem olyan súlyosak, hogy Urológus lássa (bár fontolgatom), de mégis diszkomfort érzést okoznak. Vizeletben nincs baktérium. Válaszát előre is köszönöm!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A Thuya 15CH heti 3x5 golyó jó választás, emellett szedhet Staphysagria 15Ch napi 1x5 golyót két hétig.


Jobbulást kívánok Önnek: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Mozgásszervi betegségek
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2020. 07. 28.
Tisztelt Doktornő! Piriformis szindrómára szeretnék tanácsot kérni, mely 1 hónapja áll fenn a következő tünetekkel:a jobb oldali farizom fájdalmas, néha pihenéskor is, de főként bizonyos mozdulatoknál, az izom nyújtásakor,néha a hátsó combba is érezni a fájdalmat. Gyógytornázni kezdtem, de szeretnék homeopátiás segítséget is!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Panaszai miatt javaslom Arnica 15CH napi 2x5 golyó, Rhus toxicodendron 15CH napi 2x5 golyó és Ruta graveolens 9CH napi 2x5 golyó szedését. A  gyógyszerejket egyszerre ie beveheti nyugodtan, panaszai javulásával ritkítsa az adagolást. 

Jobbulást kívánok Önnek: Dr. Németh Zsuzsanna. 

 • Általános
 • UmVtZsOpb3J
 • Megválaszolva: 2020. 08. 07.
Tisztelt Doktornő! Az édesanyám 71 éves és nagyon erős fejbőr izzadással küszködik évek óta. Az izzadás nem csak mozgáskor jön létre,hanem már ülés vagy fekvéskor is. Az egész hajas fejbőr területén és a tarkóján izzad, a haja teljesen átnedvesedik percek alatt. Szeretnék érdeklődni milyen homeopátiás szert próbálhatnánk ki?
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Kérdező. Több száz homeopátiás gyógyszer van, ami a fej izzadásakor adható, ám önmagában ez az egy tünet ismeretében nem lehet választani. Még arról sem írt, mi javítja vagy rontja a helyzetet, van-e jellegzetes szaga az izzadtságnak, összefügg-e pszichés állapottal stb. Kicsit a sötétben tapogatózva a Silicea-t javaslom , hogy próbálják meg 15CH-ban, napi egyszer 5 golyót elszopogatva. Ha 4-5 nap alatt semmi változást nem észlelnek, hagyják abba.Ez utóbbi esetben érdemes lenne egy homeopátiás rendelést felkeresni, és alkati szert keresni az édesanyjának. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 • Állatos kérdések
 • Q8OhYXBtw6l5IFNyZXJ
 • Megválaszolva: 2020. 07. 29.
Tisztelt Doktornő! Szeretnék érdeklődni, hogy Magyarországon tényleg betiltják a homeopátiás szerek alkalmazását. Ezt az információt az egyik gyógyszerésztől kaptam, amikor venni szerettem volna egy szert. Ha ez igaz, akkor hol tudjuk beszerezni a használt szereket? Mi lesz a homeopátiás orvoslással? Bocsánatot kérek a kérdéseimért, de szerintem több ember is érintve van(lesz) ebben a témában. Köszönettel várom a válaszát. Tisztelettel: Pánczél Ferencné
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Tisztelt Pánczél Ferencné!

Sajnos sokféle hírt hallhatunk erről, de a valóság az, hogya tubusos monokomponensű szerekkel semmilyen változás nem történik, azúgynevezett komplex szerek (Stodal, Oscillococcinum, stb) más törzskönyvezésikategóriába kerültek, ezért Stodal NEO, Oscillococcinum NEO stb, névenlesznek elérhetőek. A Peithner Heel cég kivonult a magyar piacról, de a Boirontermékei maradtak. Üdvözlettel

 

 • Mozgásszervi betegségek
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2020. 07. 25.
Kedves Doktornő! Párom ma volt gerinc ct vizsgálaton, az LV porckorongon széles alapú előboltosulás látható, mely eléri jobb oldalon a gyököt. A tünetei:farba és comb elülső részére kisugárzó erős fájdalom, mely éjszaka erőteljes, mozgásra enyhülő a fájdalom, minimális zsibbadás a combon érezhető. Milyen szereket javasolna a tünetekre illetve a sérvre magára a gyógytorna mellett. Tisztelettel!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező


A porckorong sérv miatt érdemes szedni Calcium fluoricum 5 vagy 9CH napi 1x5 golyót, legalább egy hónapig.

A panaszok miatt Hypericum 30Ch napi 1x5 golyó, illetve Radium bromatum 15Ch napi 2x5 golyó javasolt, jobbulásig.

Üdvözlettel, jobbulást kívánok: Dr. Németh Zsuzsanna

homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020