Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Papp János

Dr. Papp János

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Általános
 • QWLDqXp2N
 • Megválaszolva: 2019. 10. 14.
Kedves Doktornő! A segítségét szeretném kérni, mivel az elmúlt fél év fizikailag és szellemileg, lelkileg is nagyon leterhelt, s így mára már annyira kimerült vagyok, hogy megmozdulni sincs erőm, csakis feküdni és a plafont bámulni. Erőteljesen vágyom a friss levegő iránt, szinte mindig nyitva kell lennie az ablaknak. Apatikus lettem, és végtelen fáradság van rajtam. Olykor szorít a szívem tájéka, nehezen kapok levegőt. Tünetem még, hogy a fél évvel ezelőtti állapotomhoz képest képest lassúbb, tompább a gondolkodásom, nem forog az agyam a legapróbb dolgok esetén sem. Nincs energiám semmire. Kivizsgáltak, szervi bajom az orvosok szerint, ami ezt az állapotot indokolná ugyanakkor nincsen. Próbáltam szájon át 3 táplálék kiegészítőt: ginsenget, ginkgo bilobát és lecitint, de nem sok változást tapasztaltam. A munkahelyemen (szellemi foglalkozásom van) és a magánéletben, a családban is teljesítenem kellene, számítanak rám. Sokat jelentene nekem a segítsége. Üdvözlöm.
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Fontos lenne tudni, hogy mi volt az a kiváltó tényező, ami fél évvel ezelőtt elindította ezt a folyamatot, valamint rövid levelében leírtaknál több információ is szükséges lenne, van-e valamilyen krónikus betegsége, szed-e gyógyszert rendszeresen, milyen családi körülmények között él, van-e segítsége, tud-e aludni, szorong-e, milyen az étvágya, fogyott vagy hízott az utóbbi időben, és még számos kérdés felmerül, így a legmegfelelőbb kezelést egy alapos kikérdezés és vizsgálat, valamint az eddig elkészült leletek áttekintése után, személyes konzultáció során lehet kiválasztani. Javasolom, hogy keressen fel egy homeopata kollégát, addig pedig, amíg erre időt tud szakítani szedjen az Acidum phosphoricum CH19-es higításából naponta 1x5 golyócskát.

Mielőbbi jobbulást kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Általános
 • QWLDqXp2N
 • Megválaszolva: 2019. 10. 11.
Tisztelt Doktornő! Véleményét szeretném kérni, hogy párhuzamosan hány homeopátiás szer szedhető, illetve ha többet kell szednem, egyszerre bevehetem-e őket? Léteznek-e olyan homeopátiás szerek, melyek úgymond kiütik egymást, ezért nem jó egyszerre szedni őket? Illetve a homeopátiás golyócskákat lehet-e Schüssler-féle sókkal egy napon vagy éppenséggel egyszerre bevenni?Nagyon szépen köszönöm a válaszát!
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Igen, többféle homeopátiás szer is szedhető párhuzamosan és ezeket egyszerre is be lehet venni, akár Schüssler sókkal együtt. Az is igaz azonban, hogy vannak homeopátiás szerek, amelyek hatása ellentétes, éppen ezért ha többféle golyócskát is szed, akkor érdemes a konkrét tünetekről, panaszokról és ajánlott higításokról konzultálnia egy homeopata kollégával.

Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Általános
 • QWLDqXp2N
 • Megválaszolva: 2019. 10. 09.
Tisztelt Doktornő! Érelmeszesedésre és szédülésre külön-külön milyen szereket és milyen potenciálban tud javasolni? Feledékeny is vagyok, sokszor nem jutnak eszembe hirtelen a szavak, erre is lenne-e készítmény? Gyógyszertárban kapható értágítót nem szeretnék szedni. Az érelmeszesedés mérsékelt fokú. Nyaki meszesedésem és nyaki ízületi eltérésem is van. Nystagmus van mindkét szemnél. Cukorbeteg vagyok. A szédülés jellege: egyensúly megtartásának zavara áll fenn ágyból való felkeléskor, és utcán menés közben, megingás és bizonytalanság érzettel. Nem vagyok depressziós, a hangulatom jó. Enyhe halláscsökkenésem a kornak megfelelő. A véralvadásom megfelelő. A vérlemezke számom az alsó határértéken van, illetve olykor kissé alatta, de még 100 felett. Gyulladásom nincs. Nagyon örülnék, ha a fentiek lapján segíteni tudna rajtam a homeopátia segítségével! Köszönöm szépen!
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


A levelében leírtak alapján Ön több krónikus betegségben is szenved, így a legjobb megoldás az alkalti kezelés lenne, melynek kiválasztásához egy alapos vizsgálat, részletes kikérdezés és az eddig elkészült vizsgálati eredmények áttekintése szükséges. Javaslom, hogy személyesen keressen fel egy homeopata kollégát. Addig pedig, amíg erre időt tud szakítani szedjen az Arnica CH15-ös higításából naponta 1x5 golyócskát a keringés javítására, a Barium carbonicum CH9-ből heti 3 napon 1x5 szemet az érelemeszesedés megelőzésére és a Phosphorus CH15-ből heti egy napon 1x10 golyót a cukorbetegség szövődményeinek ellensúlyozására.

Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Állatos kérdések
 • UXZyeSBSZW1mw6
 • Megválaszolva: 2019. 10. 08.
Tisztelt Doktor Úr! Szeretném tudni, hogy homeopatiás szerek szedése alatt végezhető-e reflexológiás kezelés? Köszönettel: Diel Erzsébet
Dr. Papp János

Dr. Papp János

Kedves Diel Erzsébet!

Igen,végezhető reflexológiás kezelés a homeopátiás szerek szedésével egyidőben.

dr Papp János

 • Állatos kérdések
 • dWJlacOhZ3UgeW
 • Megválaszolva: 2019. 10. 06.
Üdvözlőm azt szeretném megkérdezni hogy a cicuta virosa mire való mert nem találom a homeopátiás szerek listájában?
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Kérdező. A homeopátiás szereknél a "mire való" kérdés megválaszolhatatlan, mert minden szer számos tünetre, jelenségre, panaszra adható, sőt majdnem minden szer leírása "passzolhat" egy-egy egyénre, ilyenkor alkati szerként használjuk. Ugyanakkor minden szernek vannak erősebb jellegzetességei, vagyis bizonyos tüneteknél erősebben hat (nagyobb a hasonlóság). A Cicuta virosa (gyilkos csomorica a kiindulási növény) elsősorban idegrendszeri, görcsös tünetekben indikált (epilepszia, tetanus), de bizonyos bőrelváltozásokban is. Persze egyéb esetekben is használjuk megfelelő hasonlóság esetén (izomgörcs, menstruációs fájdalmak, szemgolyó fájdalom, csuklás stb.)Nem egy minden nap használt, de adott esetben nagyon hasznos gyógyszer. Nem javaslom, hogy homeopata felügyelete nélkül alkalmazza. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 • Általános
 • dWJlacOhZ3UgeW
 • Megválaszolva: 2019. 10. 06.
Üdvözlőm azt szeretném megkérdezni hogy a Cicuta virosa c4 esnek letudná-e irni hogy mire jó?, mert nem találom a homeopátiás szerek listályukban.
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Ismételten feltett kérdésére Dr Sebő Zsuzsanna kollégám már válaszolt, kérem olvasson vissza egy bekezdésnyit.

A homeopátia terén sok jó tapasztalatot kívánok, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

 • Mozgásszervi betegségek
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2019. 10. 05.
Kedves Doktornő! Bokaizületemben synovitist diagnosztizáltak,szaggató jellegű a fájdalom,mely nyugalomban főként,de járáskor is jelentkezik,és úgy vettem észre,hogy esős,hidegebb időben erőteljesebb a fájdalom.Duzzanat nem látható.Kérném szíves segítségét!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Panasza miatt Dulcamara 9Ch, Bryonia 9CH és APis mellifica 15CH napi 2x5-5 golyó szedése javasolt.

Javuláskor ritkíthajta, majd elhagyhatja a szereket. 


Javulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Állatos kérdések
 • TmFhdnI
 • Megválaszolva: 2019. 10. 05.
Tisztelt Doktornő. Cicám alsó ajka alatt észre vettem elöszőr egy apró sebet, ami később megduzzadt szerintem kicsi genny lehet benne, mert az álla alatt is van már duzzanat. Nem folyik, nem nedveddzik!Befogadott, ivartalan nőstény cica, kb 5 éves. Egyébként is kicsit öntörvényű, de most elhúzódó, morgós! Enni eszik, szőre szép, nem gubbaszt! A felső szemfoga rá lóg, arra gondolok esetleg az sérti fel mindig! Mert volt már egyszer, akkor hepart adtam neki, napi egyszer 30 ch.-t. Arra jól reagált 1-2 nap múlva rendbe jött! Ez kb 1-2 hónapja volt! Mit tehetnék érte, mert olyan vadóc hogy orvoshoz nem tudom hogy vinném el! :( Köszönöm szépen válaszát! Üdv: Anikó
Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

Kedves Gazdi!
A Hepar sulfurt adhatja ismét neki, mellé Silicea CH9 adását javaslom , napi 2x , 7 napig. Fertőtlenítse Betadine oldattal , 2x .
üdvözlettel,dr.Bartakovics Katalin
 • Baba problémák
 • Q3JnZW4wN
 • Megválaszolva: 2019. 10. 05.
Jó napot!A tünetei a kicsinek:Erős nyáladzás ,nyugtalanság leginkább nappal,étvágytalanság,nehéz elalvás.van hogy egész nap nyűgös és sír. Természetesen rág mindent.Köszönöm válaszát
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A  korábban javasolt szert, szereket kiegészítheti Mercurius solubilis 15CH este 5 szem adásával, vízben oldva. 

Ezt a szert csak pár napig szabad adni, utána szünetet kell tartania picinél! HA megszűnt a panasz, nem kell tovább adni.. 


Javulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Baba problémák
 • Q3JnZW4wN
 • Megválaszolva: 2019. 10. 01.
Jó napot kívánok!Fogzási problémám lenne.Unokahúgom erősen fogzik,de amit anno én használtam a kisfiamnál homeopátiás gyógyszert megszüntették.A Deprobe-Homeot.Mit tudna ajánlani helyette?9hós kislánynak.Válaszát nagyon szépen köszönjük!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Homeopátiába leginkább tünetekre javaslunk gyógyszert, nem diagnózisra vagy kiváltó okra. 

Segítségül azt tudom írni, hogy  a leggyakrabban a Chamomilla válik be fogzási panaszok esetén.

15Ch potenciában napi 2x5 golyó adását javaslom. 

Ha leírja a kisi tüneteit, még jobban tudnánk segíteni 


Üdvözlettel : Dr. Németh Zsuzsanna

homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2019