Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Általános
 • bXJ6Yn
 • Megválaszolva: 2020. 10. 25.
Kedves Doktornő! Az influenza oltással kapcsolatban szeretnék kérdezni. Soha nem adattam még be magamnak, de a mostani helyzet elbizonytalanított.50 éves vagyok, nincs krónikus betegségem.Pedagógusként dogozom. Ajánlott beadni az oltást? Esetleg oltáskiveztetéssel? Ha jól hallottam, a homeopátiában van ilyen lehetőség. Vagy inkább homeopátiás megelőzést javasolna? Mi erről a homeopátiás orvosok ill. az Ön véleménye. Sajnos semmit nem találtam ezzel kapcsolatban sem az Önök, sem más homeopátiás honlapon. Válaszát előre is köszönöm!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves KÉrdező!


Az oltások beadásával, be nem adásával nem véletlen nem talál sehol információt, mert a döntés egyénre szabott mindig - aktuási egészségi állapottól, veszélyeztetettségtől is függ. 

Álalános tanácsot adni tehát nem lehet, az oltás badatásának felelőssége pedig a betegé is. 

Megelőzésre javasolt Oscillococcinum heti egy tubusdózis bevétele, esetleges megetegedésor pedig napi 2x1 tubus szedése. 

Üdvözlettel: Dr Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2020. 10. 25.
Kedves Doktornő! 15 éves kamasz lányomnak szeretnék homeopátiás segítséget, irreális félelmei vannak, hirtelen aggódni kezd bizonyos dolgok miatt, képes teljesen bestresszelni magát ilyenkor. Kérném szíves segítségét, ha lehetséges!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Javaslom a Datif PC napi 3x2 tabletta szedését, emellett ha nagyon agggódik ygyermeke, Aconitum 15CH alkalmanként 5 golyó bevételét. 

Pszichológis szakembernek ki kellene derítenie a probléma eredetét is!

Gyors javulást kívánok a kislánynak: Dr. Németh Zsuzsanna


 • Bőrgyógyászat
 • cTE0czI0
 • Megválaszolva: 2020. 10. 25.
T. Doktornő! Zsóka vagyok 66 éves. Bőrproblémáim vannak . Teljesen begyulladt a bőr a dekoltázsomon és mindkét karomon. Nem viszket, csak kivörösödött. Olyan a bőröm, mintha sömörös lenne. A körmeim a kezemen lesárgultak, megvastagodtak. Most kezdenek a lábamon is sárgulni a körmök. Bőrgyógyásznál többször jártam, de eredménytelen a kezelés amit kaptam, ill. a szteroidos kenőcsöktől csak állapotrosszabbodás lett. Bennem felmerült, hogy esetleg a nyirokkeringésemet kellene tisztítani.Egyszer már szedtem rá Lymphomyoszot cseppeket, de most az nem beszerezhető! Szeretném megkérdezni, hogy a nyirokrendszer tisztítására van valamilyen homeopátiás szer? Előre is köszönöm a választ! Üdv: Zsóka
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Változatos bőrpanaszaira érdemes szednie Sulfur 15 CH másnaponta 5 golyót. 

Nyiroktisztításra Bovista 5CH és Natrum sulfuricum 9CH napi 1x5-5 golyó szedhető. Mindezek mellett javasolnám a személyes vizitet hoemopata orvosnál a hatásos teráia érdekében. 

Javulást kívánok Önnek: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Baba problémák
 • RnZmdj
 • Megválaszolva: 2020. 10. 21.
Üdvözlöm kedves doktornő!! 4 hetes a kisfiam a negyedik gyermekünk este borzasztóan szokott sírni van hogy órákig vigasztalhatatlan!! anyatejes baba időre született és szeretnék neki homeopátiával segíteni a kólika ellen csak nem tudom milyen hígításban és mennyit adhatok mi az ami kell neki?Megfeszíti magát nehezen kakil,amúgy hason alszik de este nem tudom letenni kb 2-3 órát is képes orditani!! Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Adjon a babának Nux vomica és Lycopodium 9CH-t. 5-5 golyót oldjon fel kevés babavízben, pld. 5 ml-ben és etetések előtt adjon egy keveset a baba szájába. 

Ha megszűntek a panaszok, abbahagyhatják az adagolást.


Gyors javulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Bőrgyógyászat
 • bWZobWZo
 • Megválaszolva: 2020. 10. 18.
Kedves Doktornő!Az a problémám,hogy lányomnak(14 éves) gombaszerű kiütés jelent meg a hajas fejbőrén és a homlokán(kb.2-3cm).Régóta küszködik fejviszketéssel,hajzsírosodással.Samponokkal eddig tudtuk korrigálni ezt a problémát.Régebben jártunk már homeopátiás orvosnál aki sulfur alkatot állapított meg.Valahogyan elmaradoztunk a szer szedésétől.Az orvos nem volt megfelelő.Az lenne a kérdésem,hogy ha újra el szeretném kezdeni adni neki ezt a szert akkor 30-as hígitásban milyen időközönként javasolja neki?És ezenkívül mit tud még ajánlani?Miskolcon tud-e ajánlani homeopátiás orvost a későbbiekben ?Előre is köszönöm a válaszát!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A Sulfur 30CH szedését heti 1x5 golyó adagolásban javaslom. Kiegészítő szereket vizsgálat után lehetne javasolni. 

Orvoskeresőt jelen honlapon is talál. 

Javulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Állatos kérdések
 • RXJxem5
 • Megválaszolva: 2020. 10. 15.
Tisztelt Dr. Bartakovics Katalin. Kiskutyánk nagyon betegesen éli mindennapjait. Kérem amenyiben van homeopátiás javaslata úgy kérem segítségét. Tehát a kór történetünk. Alany : Bonnie - Francia Boldog szuka Kora 9 év. Első problémáink nagyjából 4 évvel ezelőtt kezdődött. Séták alkalmával az első lábak körmei vérezni kezdtek. Ekkor nem gondoltunk mást, csupán hogy lehet hogy a több kilométeres séta következménye. Sajnos nem. A tünetek megmaradtak, sőt súlyosabban jelentkeztek. Séták alkalmával már több alkalommal orra bukott kis kedvencünk. Egy alkalommal fájdalmas szűkölés közepette melső lába megmerevedett. Azonnali orvosi ellátás segítségével sikerült rendbe hozni. Több orvos, több orvosi vizsgálat és gyógyszer alkalmazás után inkább elvittük gerincröntgen vizsgálatra. Megállapították a nyaki gerinc problémát és közölték hogy nem műthető. Javasolták az MRI vizsgálatot is. Megvolt. Eredmény nélkül. Kezelés gyanánt, Cimagex tabletta rendszeres szedését írták elő. Nagyjabol ebben az időben jelentkezett a rendszeres hüvely gyulladás is mint visszatérő esemény. Ennek kiküszöbölése gyanánt javasolták nekünk az ivartalanítást. Megtettük, remélve hogy könnyebben viselje a már meglévő betegséget. Az eredmény siralmas lett. Rendszeres vérzés lépett fel vizelés alkalmával. Séták szinte lehetetlennek lettek mert 4-5 lépés után vizelési inger lépett fel. Eredmény 2-3 csepp vizelet. Sokszor véres. Ismét állatorvos segítséget kértünk. Javasolta az ultrahang vizsgálatot. A vizsgálat megállapított egy húgycső vastagodást. Végeztek bakterologia vizsgálatot is. Vér vizsgálatot is. Eredmény negatív minden esetben. Jelenleg ott tartunk hogy a Cimagex tabletta helyett Veraflox tablettát használunk. Mellé Troxocil tablettát adunk. És ezek mellé még megpróbáltuk a Propalin szirupot. Sajnos sikertelenül mert minden alkalommal a propalin után habos hányás lépett fel. Ezt ellensúlyozva próbáltunk quamatel tablettát adni neki. A hányás továbbra is fennállt. Jelenlegi Eredmény : Veraflox tabletta szedése alatt a vérzés elmúlik. Abbahagyás után 5 nappal újra kezdődik. A vizelési inger folyamatos. Veraflox és Troxocil szedése alatti időben sem szűnik meg az állandó inger. Gyógyszerek szüneteltetési időszakban az állapota tragikus. Olyan fokú a vizelési inger hogy erőlködés közben, a nagydolga is jön. Látszik hogy fájdalmai vannak. Mind a gerince, mind pedig a vizelet miatt. Jelenleg 2 hónap alatt 13 kilóról 9 re fogyott. Javasolt vizsgálatok ára 600.000 Ft. Ez most nem ál rendelkezésre. És ez csak vizsgálatok díja. Kezelést még nem tartalmaz. Ebben a problémában kérnénk tanácsát mint utolsó mentsvárnak. A Sopronban található állatorvosok már széttárják kezüket, mondván ők már nem tudnak mit javasolni. Kérem amennyiben ideje és türelme engedi kérem adjon tanácsot nekünk hogy milyen homeopátiás kezelést javasol? Várjuk mielőbbi javaslatát, válaszát, tanácsát.
Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

Kedves Gazdi! A kutyusnak ahogy leírta több problémája van. Ilyenkor sajnos a legjobb , ha homeopata állatorvoshoz viszik. Addig is szeretnék a kutyusnak segíteni. A javaslatom: Phosphorus CH 15 , NAPI 1X 5 golyó, Causticum CH 15, Cantharis CH 158 ezt 2 hetig) , szinten 1x 5 . Echinacea CH 5 napi 2x 5 golyó, 5 nap szedés , 2 nap szünet , 6 hétig.Gyógyulást kívánok, üdvözlettel,dr.Bartakovics Katalin

 • Általános
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2020. 10. 17.
Kedves Doktornő! A háti 2-3.csigolyánál vannak tüneteim a bal oldalon,égő,szúró fájdalom,mintha idegszálbecsípődés érzete lenne,mozgásra enyhülnek vagy megszünnek a panaszok,ülésnél,nyugalomba felerősödik a fájdalom.Gyógytornára,manuálterápiára kezdtem járni,esetleg létezik homeopátiás segítség?
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Panaszaira Hypericum perforatum 30CH és Rhus toxicodendron 15CH napi 2x5-5 golyót érdemes szednie javulásig, aztán riktíthatja a szedést napi 1x5-5 golyóra, illetve a panaszok megszűntekor abbahagyhatja őket. 


Javulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Női problémák
 • ZnZ6dnJ
 • Megválaszolva: 2020. 10. 17.
Kedves Doktornő! 37 éves nő vagyok. 7 hónapon belül kétszer volt laparoszkópiás műtétem nőgyógyászaton. Először kis miómát távolítottak el és nagy összenövéseket oldottak. 1 hete pedig az egyik petefészkemet és mindkét petevezetőt távolítottak el, még nagyobb összenövéseket oldottak. Jelenleg antibiotikumot szedek visszamaradt kismedencei gyulladás miatt. Szeretném elkerülni az újabb összenövéseket. Mindkét műtét után Arnica, Bellis Perennis és Deplhinium Staphysagria 15 ch hígítását szedtem, naponta 2-szer. Mennyi ideig, milyen szereket szedjek a a teljes gyógyulás érdekében.Válaszát előre is köszönöm! Edina
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Az Ön által választott szerek nagyon jók a fenti problémában, a műtét után 10-14 naig érdemes szedni fentieket. 

A további összenövések megelőzésére érdemes lenne egy hónapig Calcium fluoricum 15CH és Sepia 15CH heti 3x5-5 golyót szednie. 


Teles gyógyulást kívánok Önnnek üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Állatos kérdések
 • b3J0bmFscnF
 • Megválaszolva: 2020. 10. 12.
Tisztelt Dr. Bartakovics Katalin! Engedje meg, hogy egy számunkra fontos helyzetben kérjük tanácsát. 9 éves berni pásztorkutyánk van. Szépen öregedett kis családunk tiszteletbeli "gyereke"-ként. A mai napig vidám tekintettel néz ránk, szép fekete bundával, s bár az izületei miatt már gyógyszert szed egy ideje, de még így is elfeledte sokszor, hogy nem kölyök, s úgy rohangál a kertben. 2 hónapja kezdett köhögni szeptemberben. A vizsgálatok után kapott antibiotikumot, de nem múlt el, kicsit enyhült. Kennelköhögést mondtak, és kérték várjunk egy kicsit. Néhány napja bár egyre kevesebbet köhögött, de görcsösen. Aztán kb. egy hete fehér habzó nyálszerű váladék jött fel, s két napja az egyik reggelre a kis fülén vérömleny jelent meg. Ekkor újabb időpont, és most már egy röntgen jött. Polipnyúlványként elterülő daganat van a tüdejében, és a légcső mellett. Úgy jött haza a kiskutyánk, hogy a fülét már nem érdemes műteni, mi pedig azóta sírunk mellette. Nem tudjuk mi várható, nem mondták mire készüljünk, csak hogy rövidesen ...és tudni fogjuk amikor ideje megpihenni és elengedni. Most egy napi bőgés után kezdtünk kutatni, mint fuldokló az utolsó levegőért. Nem reményt, nem csodát várunk. Tudjuk, hogy ilyen nincs. Egy doboz szteroiddal jöttünk haza, és fülcseppekkel. De én ennél többet szeretnék. Lehetőséget arra, hogy könnyebb legyen neki, nyugodtabb, talán ha jobban kapna levegőt, bármit ami segítene, hogy neki jobb legyen. A szeme csillog, és még fut a kapuhoz amikor munka után hazaérek, bár én is rohanok hozzá. A hangja megváltozott. Mély dörmögés helyett vékonyabb lett. Futás után nehezebben veszi a levegőt. Ha megerőlteti magát jön a görcsös köhögés. Sokat liheg, ha elé teszem a vizet, sokat iszik, mondhatni mohón. Étvágya van, mint egy kis farkaskutyafalkának, szinte falja a reggelit és a vacsorát, de ha elkapja egy köhögés közben, vagy közvetlenül utána akkor kihányja. Most úgy eszünk, hogy etetés után simogatás, és egy negyedórát üldögélünk mellette. Azt tapasztaltuk, hogy ennyi idő kell ahhoz, hogy az ennivaló a következő köhögésnél ne jöjjön fel. Délután ahogy hazaérek a nappaliban megy egy légtisztító, légpárásító, ami mellé vacsora után odabújik, és rövid időn belül a légzése enyhül, szépen veszi a levegőt, aztán elbóbiskol és ilyenkor 4-5 órát is végigalszik a párásító mellett egyhuzamban mélyen. Alvás közben olyan boldog, hogy nem merjük felébreszteni. Jól esik látni, ahogy nyugodtan veszi a levegőt, és alszik.Ha felébred .... éjszakára kikéredzkedik, a kertben a rózsák között van egy kuckója, ott szeret pihenni reggelig. De az utóbbi hetekben minden délután elalszik a párásító mellett. Bevallom mi is, mint minden gazdi úgy képzeltük el, hogy szépen megöregszik, megőszül, csendesen kuckózik idős korában, és aztán elalszik békésen. Mi meg tudtuk, hogy majd szenvedünk, hogy a boci szemei nem ébresztenek, hogy a mancs nem tappancsol követelve a figyelmet, és nincs lépten nyomon a sarkunkban. De erre nem készültünk fel. Nem készültünk fel, hogy küzdenie kell a levegőért, és hogy döntést kell hoznunk, hogy most kell elaludnia. Van döntés amit majd meg kell hoznunk. Túl rövid időn belül. De addig ... szeretnénk a tanácsát kérni, hogy egy tüdődaganattal hazaküldött bernipásztornak, akiről az orvosai már lemondtak tud-e olyan homeopátiás gyógyszert javasolni, ami enyhíti a nehézlégzést, vagy könnyíti, nyugtatja, segít neki pihenni. Amíg a szeme mosolyog, amíg kiköveteli a jutalomfalatját, és várja a vacsoráját, addig mi is megpróbálunk... nem bőgni előtte, csak csendesen sírni esténként. Előre is köszönjük a figyelmet, és az időt amit ránk szán. És ha még javasolni is tud számunkra bármit, azt már remélni sem merem, de bízom benne, hogy lesz számunkra tanácsa. Üdvözlettel és köszönettel Brúnó kutya, Edina és Miklós
Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

Kedves Gazdik!

Sajnos  nagy szomorúságot amikor kedvencünknél hogy daganatot diagnosztizálnak. A homeopátiával segíthetünk a tünetein , fájdalmain stb. Mindenképpen a személyes konzultáció javaslom Önöknek,Üdvözlettel,dr.Bartakovics Katalin


 • Női problémák
 • TmFhdnI
 • Megválaszolva: 2020. 10. 06.
Tisztelt Drnő/Úr. Édesanyám 73 éves és mindkettő mellében apróbb ciszták vannak. Most voltunk UH-gon nem kóros egyik sem. Az orvos azt mondta ez azért furcsa, mert változó kor után ezek a ciszták fel szoktak szívódni. Már egyszer műtöttek ki egy vissza telítődő cisztát, amiben már rákos sejteket is találtak, de mivel belül volt így nem kapott utó kezelést. Egyszer már ajánlottak Önök szert, úgy emlékszem Thuját, akkor szépen felszívódnak! Kérdésem, milyen szert szedjen ezekre a cisztákra, milyen potenciába, és meddig? Köszönettel és tisztelettel: Anikó.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Anikó! 


Ha már rosszindulató sejteket is találtak, akkor nem javasolt a Thuya, sokkal inkább javasolnék személyes konzultációt homeopata orvosnál. 

Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020