Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Papp János

Dr. Papp János

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Mozgásszervi betegségek
 • YWzDrWXFkSBy
 • Megválaszolva: 2019. 08. 08.
Kedves Doktornő! 53 éves vagyok, 8 éve táncolok. Másfél hete a vasárnapi tánc után, másnap estére a bal lábfejem megduzzadt. Ha jártam, szúró fájdalmat éreztem. Az ortopéd orvos ínhüvelygyulladást állapított meg, pihenést, borogatást és Flexagil krémet javasolt. Reggelre a lábam kevésbé duzzadt, de ha a lakásban járkálok, ismét érzem. 2,5 hét van a szabadságból, félek, nem fog meggyógyulni. Szúró fájdalom már nincs, de sántikálok, nem javul eléggé. Kérném szépen a segítségét, köszönettel: Edit
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Edit!


Fájdalmai, a duzzanat miatt Apis mellifica 15CH, Arnica 15Ch és Ruta graveolens 9CH  szedését javaslom, napi 3x5-5-5 golyót, amíg panaszai meg nem szűnnek. 

Gyors gyógyulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh ZSuzsanna. 

 • Gyermekgyógyászat
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2019. 08. 06.
Kedves Doktornő! 11 éves fiamnak gyakran van külső hallójárat gyulladása a nyár folyamán,fülész szakorvos helyileg kezeli,de 1-2 hét múlva újra előjön a probléma strandolás után,a tünetek a következők:füldugulás,enyhe fájdalom.Kérném szíves segítségét,a tünetek kezelésére illetve ha van lehetőség a megelőzésre.Köszönettel!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!!


A külső fül gyulladásra kisfiának Dulcamara 9CH és Apis mellifica 15CH napi 2x5-5 golyó javasolt. Megelőzésként strandolás előtt Dulcamara 9CH 5 golyót adjon a gyermeknek. 

Javulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Gyermekgyógyászat
 • SXZ4Z8OzZXZuM
 • Megválaszolva: 2019. 08. 06.
Kedves Doktornő! 9 éves fiam mindig nagyon kívánja az édességet. Normál testalkatú, nincs elhízva, csak a hasán van egy kis zsírréteg. Létezik olyan homeopátiás szer, ami csökkentené az édesség utáni vágyát? Köszönettel: Viktória
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Azt gondolom, hoemopátiás gyógyszer helyett leginkább szoktatással segíthet kisfiának. 

Vannak egészséges, édes nassik is, bioboltok rengeteg félét kínálnak. Eszik rendesen a kisfia, egyébételeket is,a mik táplálóak? Érdemes lenne végig gondolni az étrendjét. 


Üdvözlettel : Dr. Németh Zsuzsanna

 • Gyermekgyógyászat
 • Rm1uYXZnZ3JlIFd
 • Megválaszolva: 2019. 07. 29.
Kedves Doktornő! 5 éves kisfiamnak a védőnő hallásvizsgálatot javasolt, a mély hangokat nem hallja rendesen. Májusban arcüreg gyulladása volt, átmosták. Szerinte a halláscsökkenés is lehet az oka, hogy nem beszél tisztán, problémái lesznek az iskolában. Tudna valamit ajánlani? Köszönettel: Judit
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Judit!


Igen, tudok ajánani, mégpedig mihamarabb egy fülészeti vizsgálatot és fülész által javasolt terápiát, mert a krónikus savósközépfülgyulladás - ez álhat a háttérben - okozhat halláscsökkenést. 

Addig is adhat, és a terápiát kiegészítheti Kalium muriatikum15Ch napi 2x5 golyóval. 

Vizsgálat után kaphat a kisfiú komplexebb homeopátiás terápiát is, emiatt keressenek fel homeopata gyermekgyógyászt majd!


Jobbulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh ZSuzsanna

 • Nátha, megfázás
 • VHZnZ24xO
 • Megválaszolva: 2019. 07. 30.
Tisztelt Doktornő ! Egy kb. 2 éves, utcáról mentett cica homeopátiás kezeléséhez kérnék javaslatot. A probléma összetett. Kezeletlen macskanáthából indult, melyre felnőtt korára a jobb oldali dobüregében genny halmozódott fel, melyet a teljes hallójárat műtéti eltávolításával megoldottak. A cica viszont naponta többször tüsszög, szörcsög, zöldes orrváladék távozik a bal oldali orrjáratból, időnként a garat felé is. Ez lenne a nagyobb probléma. Több orrüreg átmosás és tenyésztés után olyan baktériumok tenyésztek ki, melyek gyakorlatilag minden antibiotikumra érzékenyek, és a normál flóra részét is képezik. Már rengeteg antibiotikumot kapott, de a tüsszögés, orrfolyás, váladék állaga nem változott. Egy ideig most nem szeretném tovább mérgezni az antibiotikumokkal, főleg, hogy az utolsó kezelés hatástalan volt. Immovet port és Vetri DMG-t kap immunerősítés céljából Az orrjáratait endoszkópos vizsgálattal megnézték. A jobb oldali ép, míg a bal oldaliban az orrkagylók felszívódóban vannak az állandó gennyes gyulladás miatt, a nyálkahártya atrophiás. Az allergiás eredetet sem zárta ki a szövettani vizsgálat. Minden leletet el tudok küldeni, amennyiben nem lenne elégséges az általam leírt információ. Válaszát előre is köszönöm szépen. Lovász Margit
Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

Kedves Gazdi!
Az ilyen régóta fennálló ,összetett problémát az állat fizikális vizsgálata nélkül sajnos pár szóban itt nem áll módomban  meggyógyítani.Homeopátiás állatorvosnak is ilyen esetben látnia kell a pácienst, hogy sikert tudjunk elérni gyógyulásában.
üdvözlettel,dr.Bartakovics Katalin
 • Állatos kérdések
 • R2JlYW
 • Megválaszolva: 2019. 07. 30.
Tisztelt Doktornő! Szeretném kérdezni öntől, hogy a németjuhász kutyusomnak atkás a bőre, elég előrehaladott állapotban. A testének a nagy részét már beborítja. Az állatorvos injekciót adott neki és neostomosant adta külső kezelésre. Nem nagyon hat. Kérdezném hogy tudna esetleg ajánlani valamilyen készítményt. Köszönettel Tornyos Róbert
Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

Kedves Gazdi!
Javaslom a Sulfur CH 9 ,napi 1x 3 golyó adását, immunerősítésre Echinacea C5, napi 2x , 3-4 hétig. Vitaminok,ásványi anyag kiegészítők, jó minőségű táp adását javaslom. üdvözlettel,dr.Bartakovics Katalin
 • Allergia
 • VHZnZ242
 • Megválaszolva: 2019. 07. 28.
Kedves Doktornő! Tanácsát kérném, hogy édesanyámnak segíthetne-e valamelyik homeopátiás szer. Allergiás asztmája és reflux betegsége van. Az utóbbi időben gyakran kínozza száraz köhögés és torokkaparás és olyan érzése van, mintha lenne valami a torkában, amit nem tud lenyelni. Szopogatós tabletták vagy Negró nem segít. Mit tudna ajánlani? Köszönettel: Gitta
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

Kedves Kérdező. Mind az asztma, mind a reflux krónikus betegségnek számít és ilyenkor a krónikus, vagy alkati szer megkeresése ami segíteni tud. Ehhez homeopata segítségét kell kérni, személyes találkozással, kikérdezéssel, vizsgálattal. Ha majd homeopátiás szereket szed az édesanyja, mellőzzék a mentolos cukorkákat (is). Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna
 • Általános
 • dHZhcm
 • Megválaszolva: 2019. 08. 05.
1981-ben megműtöttek pjzsmirigy tulműködéssel. Minden gyógyszert elhagytam, de most 58 évesen ugy gondolom, hogy ujra kellene szednem valamit a dologra.Egy hideg és egy meleg göböt találtak a nyakamba ami évről évre nő.Gyógyszert nem akarok szedni rá. a műtétet meg elutasitottam, mert 1991-ben egy szivműtéten carbomedics m29-es műbillentyűt kaptam.Szeretnék tanácsot kérni, milyen homeopádiás szert tudnak nekem ajánlani.Egy éva alatt 20 kg-ot h iztam, ez a legnagyobb bajom, mert igy fájnak a lábaim a térdem és vizesedek is. Válaszukat előre is köszönöm.
Dr. Papp János

Dr. Papp János

Kedves Kérdező!


Sokrétű panaszai miatt ajánlom homeopata orvos felkeresését, személyesen , az eredményes kezelés végett.


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Mozgásszervi betegségek
 • eG1h
 • Megválaszolva: 2019. 08. 05.
Tisztelt Doktor Úr! Ínhüvely gyulladás esetén melyik szert javasolná? Köszönettel:Kissné
Dr. Papp János

Dr. Papp János

Kedves Kérdező!


A doktor úr helyet most én válaszolok.

Az ínhüvely gyulladásra kiváló a Ruta graveolens 15Ch és Arnica 9CH napi 2x5-5 golyó , amíg nem javulnak a tünetei. 


Jobbulást kívánk: Dr. Németh Zsuzsannna

 • Általános
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2019. 07. 21.
Kedves Doktornő! Édesapám gégészeten járt, mert 3 hete rekedt volt, ahol megállapították, hogy a hangszalagon vizenyő van, műtétet javasoltak, de ezt ha van rá mód, szeretné elkerülni, jelenleg minimálisan rekedt. Milyen homeopátiás segítség létezik a problémára?
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

Kedves Kérdező!


Ha valóban csak a vizenyő okozza a problémát, akkor édesapja szedjen az Apis CH15-ös higításából naponta 3x5 golyócskát. Természetesen fontos lesz tisztázni, hogy mi az ödéma oka, illetve ennek megszűnése után indokolt-e még a műtét.

Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta


homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2019