Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Női problémák
 • cHZtbm9ye
 • Megválaszolva: 2020. 05. 21.
Tisztelt Dr. Némeht Zsuzsanna! Éreklődni szeretnék, hogy premenstruációs szindróma tüneteinek (ingerlékenység, hangulatingadozás) kezelésére/megelőzésére tudna-e javasolni homeopátiás szert? Köszönettel, Izabella
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A Sepia 15CH napi 1x5 golyó a kritikus napokon, mensest megelőző pár napban jó segítség.

HA az ingerlékenység erőteljes, alkalmanként vegyen be Nux vomica 15CH 1x5 golyót. 

Remélem, tudtam segíteni!


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • eXZ4dnlu
 • Megválaszolva: 2020. 05. 21.
Kedves Doktornő! Megértem, hogy nem tud válaszolni az arcbőrömet érintő minden kérdésemre, de most, hogy ilyen nehéz eljutni orvosokhoz a világjárvány miatt, ismételten szeretném kérni a segítségét, s ha a homeopátia engedi kérem, javasoljon 1-1 szert nekem, addig is ameddig eljutok egy homeopatához, íme a kérdéseim még egyszer: szépészeti problémám van melyre sem orvos (nőgyógyász, bőrgyógyász, endokrinológus), sem pedig kozmetikus nem tudott eddig tartós megoldást javasolni. Előre szeretném bocsátani, hogy nincs betegségem, tudtommal egészséges vagyok, sem ultrahang, sem általános, sem pedig hormon-vérvizsgálat nem mutatott ki eddig semmilyen kóros elváltozást. A súlyomat évek óta tartom. Kiegyensúlyozott a táplálkozásom, megfelelő arányú a fehérje (növényi, állati) bevitel, a zsírok, olajok evését sem viszem túlzásba, szénhidrátokból mértékkel fogyasztok. Különösebb lelki problémám sincsen, aránylag harmonikusan élek. 42 éves vagyok, 52 kg, 167cm, az arcbőrömön a következőket tapasztalom idestova 2 éve: 1, Megvastagodott arcbőr (érzésre az, de látványra nem feltűnő). 2, Durva tapintású arcbőr (reszelős). 3, Koránál öregebbnek tűnő, petyhüdt arc, mely ráncos a homlokon, a szemöldök között „mérges” ráncok vannak, és mély orr-ajak „nevető” ráncaim is vannak, és kissé lóg tokám. 4, Tág pólusok vannak az orromon és az orcákon. 5, Barnás foltok vannak a homlokon és az orcákon (nem naptól van, mivel egyáltalán nem napozok 10 éve). 6, Gombostűfej nagyságú piros érpötty van a bal szemem alatt. 7, Gyenge szőrösödésem van az állcsúcson és a bajusz 2 oldalán (fehér és sötét szőrszálakkal). Megköszönöm, ha fent leírt problémák valamelyikére legalább tud tanácsot adni, ha mindegyikre nem is!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező! 


Ismételten az alkati szer jelentőségét tudom hangsúlyozni 

Elhúzódó, hosszantartó komplex panaszok esetén, több panasz fennállásakor  alkati kezelést szoktunk javasolni, mert az harmonizálja leginkább a szervezet működését. 

Ha módja van rá, keressen fel homeopata orvost személyesen. Illetve lehetősége van telefonos vizitre akár nálam is, a  Medicall alkalmazáson keresztül 

( www.medicall.hu, telepítse telefonjára, tud időpontot is foglalni). Ott lehetősége  van további kérdésekre,  részletesebb megbeszélésre, ill. szükség esetén fotókat is tud küldeni. 

Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna


 • Általános
 • WWhnw6FlIMOBd
 • Megválaszolva: 2020. 05. 19.
Kedves Doktornő! Néhány hónapja száraz a szemem, ezt napközben nem érzem,csak reggel nagyon nehezen nyitom ki a szemem. Voltam szemészeten ,ott a doktornő megnézte hogy van e elegendő könny. Akkor azt mondta hogy van, de használjak szemcseppet ami hidratája a szemem. Azóta használom ,de sajnos nincs javulás. 52 éves vagyok. Lehet hogy a menopausa is közrejátszik ebben? Szeretnék homeopátiás szerrel ezen az állapoton javítani.Válaszát előre is köszönöm! L.Ágnes
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves ágnes!


Nux moschata 9CH napi 1-2x5 golyó szedése, valamint homeopátiás szemcsepp adása segíthet a panaszon. 

A menopauza úgy játszhat szerepet, hogy ilyenkor gyakrabban jelentkezhet autoimmun betegség, a száraz szem lehet ennek első jele. Nem megijeszteni akarom, inkább odafigyelésre inteni! 

Remélem, tudtmam Önnek segíteni. 

Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuszanna

 • Baba problémák
 • em5ldjIw
 • Megválaszolva: 2020. 05. 19.
Kedves doktor nő én most nem értem a válaszát akkor most hogyan adjam a gyogyszert a babának etetés után egy félorát várni kell és ugy beadható ??? És utanna ha megint eszik megint egy félorát varjak és ugy adjam be ? Nekunk a Monillia Albicans 5cht rendelték meg a gyogyszerészek azis jo ?? Mert egyebkent én ugy adom a kislányomnak hogy etetes után egy félorát várok és aztan beadom neki igy jolesz ??? Üdv Mária
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A Monilia albicans megfelelő szer szájpenész kezelésére. 15Ch potencia jobb lennne. 

A homeopátiás szereket étkezéstől és egyéb  gyógyszerek bevételétől fél órával el kell választani, az mindegy, hogy evés előtt vagy után adja a szert a babának. Lényeg, hogy a száj nyálkahártyája tiszta legyen. 

Ha ebben a félórában eszik újra a baba, akkor ismét várnia kell a gyógyszer beadásáig.

Remélem, most már mindent ért az adagolással kapcsolatban. 

Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna  • Immunerősítés
 • ZXZweGw3N
 • Megválaszolva: 2020. 05. 18.
Kedves Doktornő! A mostani világjárvány közepette létezik-e Ön által javasolt homeopátiás hatóanyag a megelőzés támogatására? Természetesen a higiénés szabályokat betartva szájmaszk, kesztyű viselésen, alapos kézmosáson túl, meg tudjuk-e védeni magunkat? A brit királyi család is használ homeopátiát megelőzésre. Több angol nyelvű homeopátiás oldalt böngésztem, s találtam 2 fajta instrukciót a homeopátia használatot illetően a mostani időszakra: a, Echinacea CH 5 heti 5X, Thymuline CH9 heti 2X, Oscillococcinum heti 1x, Phoshorus 15CH heti 5X (mindegyikből 1X5 a napi adag) b, Arsenicum album CH30 3 egymást követő nap 1X5, havonta 1X Ön az a, vagy b, variánst támogatja, vagy teljesen más megoldást javasol? Szeretettel várom a meglátását! Kezét csókolom! Kellemes estét kívánok! Almási Richárd
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Specifius COVID ellenes immunerősítés ninc sigazán tudomásom szerint, vírus ellenes immunerősítésre használhatja a két protokollt összevontan is.

Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • b255aDM
 • Megválaszolva: 2020. 05. 19.
Tisztelt dr. Németh Zsuzsanna, a hétvégén szörnyű dolgot éltem át, azért írom le, mert ha legközelebb előfordulna velem, Ön szerint hogyan tudnám enyhíteni vagy megelőzni? Előre bocsátom, hogy nagyon nem bírom, ha hánynom kell, és pont ez következett be a hétvégén, de nem gyomorrontás miatt hánytam. (Onnan tudom, hogy nem gyomorrontás volt, mert a családból senki nem érezte rosszul magát, könnyű ételt ettünk, olyat amit korábban már számtalanszor.) Folyamatosan hánytam fél óránként 1 teljes napig, ami szörnyen legyengített. Eleinte apró, nagyon kevés ételmaradék volt benne, majd egyre inkább átlátszó víz, majd mivel marta a torkomat, gondolom gyomorsav jött fel. Előtte való időszakban (kb: 2hónap) sokat böfögtem evés előtt, alatt és után (szinte egész nap), és állandósult egy gyenge hányinger, ezek azóta is fennállnak. Most is émelygős érzésem van, olyan mintha mindig tele lenne a gyomrom. A hányás után másnap tudtam rendesen enni. Mit vehetnék be legközelebb a hányás ellen, hogy ne tartson 1 napig? Mit vehetnék be böfögés, émelygés, gyenge hányinger, teltségérzet ellen? Fél éve már volt hasonló tapasztalásom, de akkor a hányás nem tartott 1 napig, de böfögés, émelygés, hányinger, teltségérzet váltakozó intenzitással azóta is fennáll! A gasztroenterológus fél éve recept nélkül javasolt Panzytrat napi 2X1 tablettát és Gallmet tablettát alkalmanként. Basica lúgosító immunerősítő étrendkiegészítőt is javasolt kúra szerűen 1-2 hétig, és ha úgy érzem azt mondta vegyek be savlekötőt. Be kell valljam a savlekötők sem értek sokat. Van, hogy úgy érzem, hogy kevés a gyomorsavam, van amikor úgy, hogy sok, mert marja a gyomromat.Hogy döntsem el, hogy mikor sok, mikor kevés?A fenti szereket szedem a javallat szerint, amikor beveszem őket kissé jobb, de aztán minden visszaáll a régi kerékvágásba. Fél éve a gasztroenterológus hasi UH-t nézetett, ami jó lett, nem találtak semmit, és teljes vérképet is, ott csak a bilirubin volt kissé megemelkedve, de akkor azt mondta az orvos; ez nem jelent semmit. Majd gyomortükrözést végeztek, de nem találtak semmit. A növényi olajokat, de az állati zsírokat is egyre nehezebben bírom emészteni. Azt még el kell mondanom, hogy egészségesen élek, sovány testalkatú vagyok. Nincs étvágyam. Hamar jól alkok, nem tudok sokat enni egyszerre. Mivel most nem igen lehet eljutni orvoshoz a veszélyhelyzet miatt, legyen kedves segítsen rajtam! Jó egészséget kívánok Önnek! Tisztelettel N.B.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


HA sok a gyomorsava, érdemes szednie Robinia 5CH napi 2x5 golyót, folyamatosan, míg enyhülnek a panaszok. 

Ha jelentkezik a  hányás, Nux vomica 9CH 5 golyó szedése sokat segíthet. 

Mivel panasza már krónikus, alkati szer segíthet a gyógyulásban, ezt hoemepata orvos írja fel vizsgálat és alapos kikérdezés után. 


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Baba problémák
 • em5ldjIw
 • Megválaszolva: 2020. 05. 18.
Jonapot kivanok horváth Mária vagyok megint! Azt szeretném kérdezni hogy akkor kb 1hétig adható a golyócska ??? És hogy amelett használjam a Nistatinos ecsetelőt??? Vagy nem ?? Én mar 4napja adom a picinek a golyócskákat üdv Mária
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A golyócskákat ne egy hétig, hanem gyógyulásig adja a babának. 

HAsználhatja a Nystatint meléje, de legalább fél órával válasszaa el a két gyógyszer használatát. 

Üdvözlettel : Dr. Németh ZSuzsanna

 • Általános
 • cWJwZ
 • Megválaszolva: 2020. 05. 21.
Kedves Doktornő! 10 éve PAJZSMIRIGY TÚLMÚKÖDÉS felé megy a pajzsmirigyem. A TSH az alsó határértéket súrolja mindig a vérvételnél (vagy kissé alá megy), de a T3, T4 jó. Káros szenvedélyeim nincsenek. Koleszterin-szintem jó. Sovány vagyok, de nem is eszem túl sokat. Nincs hasmenésem. Strúmám sincs. Mindkettő pajzsmirigy normális nagyságú és szerkezetű, de a jobb lebenyben göb van (nem tudni hideg vagy meleg, mert nem nézték meg), és 3db 4mm-es ciszta van még benne, a jobb makulátlan. Tudtommal nincs családi örökletes hajlamom. Nincs pajzsmirigy gyulladásom, és nincs pajzsmirigy autoimmun betegségem. Nem hullik a hajam, csak töredezett. Nincsenek kidülledve a szemeim. A kedélyem nem rossz. De gyakran fáradékony vagyok. Alacsony a vérnyomásom. Olykor nyugalmi állapotban is rövid ideig szapora a szívverésem, melyhez nehézlégzés párosul. Olykor ingerlékeny, nyugtalan vagyok, nehezen koncentrálok. Aludni általában jól tudok. A menstruációm 23-24 napokra jön meg. Az életem elmegy, átlagos kihívásokkal. Szelénnel tartom renden magam, és kerülöm a jódot a kezelőorvos javaslatára. A jódtól (még a jódozott sótól is) mindig izgatott leszek, szívdobogás érzettel, izzadással, és szétrobban a fejem. Gyógyszert nem adtak. Műtétet sem akarnak. Mivel sok jót hallottam a homeopátiáról szeretnék kérni útmutatást, hogyan tudnám vagy így megőrizni, vagy javítani a pajzsmirigyem állapotát. Kérem, legyen a segítségemre! Őszinte tisztelettel és köszönettel, Dóri
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Dóri!


Elhúzódó, hossszantartó komplex panaszok esetén alkati kezelést szoktunk javasolni, mert az harmonizálja leginkább a szervezet működését. 

Ha módja van rá, keressen fel homeopata orvost személyesen. Illetve lehetősége van telefonos vizitre akár nálam is, a  Medicall alkalmazáson keresztül 

( www.mesicall.hu, telepítse telefonjára, tud időpontot is foglalni nálam). Ott lehetősége  van további kérdésekre,  részletesebb emgbeszélésre, ill. szükség esetén fotókat is tud küldeni. 

Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • aW5hcWV
 • Megválaszolva: 2020. 05. 19.
Tisztelt Dr. Németh Zsuzsanna! Hamarosan hagyományos 1 db. vakcinás védőoltást fogok kapni, s úgy halottam az oltás hatékonyságának megsegítésére és az esetleges oltási károsodások miatt érdemes homeopátiás szereket szedni. Tisztelettel érdeklődni szeretnék, milyen szert, milyen dózisban, az oltás előtt és után meddig érdemes és milyen gyakorisággal használni? Hallottam két szerről a Thymuline CH9-ről oltás után, a megfelelő immunválasz kialakulásához, és az oltás esetleges szövődményeinek kivédésére pedig Thuya CH15. Ezek Ön szerint használhatóak lennének, ha igen meddig, milyen adagban? Tisztelettel várom a válaszát! Kezét csókolom! Köszönettel: András
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Az említett két szert az oltás napján és még utána két napig kell napi 1x5-5 golyó adagolásban szednie. 

Érdemes még kiegészíteni az adott oltás közepes potenciájú nozódájával, amelynek neve az oltóanyag nevével megegyező. Gyógyszerésze fog tudni segíteni Önnek.

( a vakcina az oltás idegen neve. Mit jelent az, hogy 'vakcinás védőoltás?')


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Bőrgyógyászat
 • eXZ4dnlu
 • Megválaszolva: 2020. 05. 19.
Tisztelt Doktornő! Szépészeti problémám van melyre sem orvos (nőgyógyász, bőrgyógyász, endokrinológus), sem pedig kozmetikus nem tudott eddig tartós megoldást javasolni. Előre szeretném bocsátani, hogy nincs betegségem, tudtommal egészséges vagyok, sem ultrahang, sem általános, sem pedig hormon-vérvizsgálat nem mutatott ki eddig semmilyen kóros elváltozást. A súlyomat évek óta tartom. Kiegyensúlyozott a táplálkozásom, megfelelő arányú a fehérje (növényi, állati) bevitel, a zsírok, olajok evését sem viszem túlzásba, szénhidrátokból mértékkel fogyasztok. Különösebb lelki problémám sincsen, aránylag harmonikusan élek. 42 éves vagyok, 52 kg, 167cm, az arcbőrömön a következőket tapasztalom idestova 2 éve: 1, Megvastagodott arcbőr (érzésre az, de látványra nem feltűnő). 2, Durva tapintású arcbőr (reszelős). 3, Koránál öregebbnek tűnő, petyhüdt arc, mely ráncos a homlokon, a szemöldök között „mérges” ráncok vannak, és mély orr-ajak "nevető" ráncaim is vannak, és kissé lóg tokám. 4, Tág pólusok vannak az orromon és az orcákon. 5, Barnás foltok vannak a homlokon és az orcákon (nem naptól van, mivel egyáltalán nem napozok 10 éve). 6, Gombostűfej nagyságú piros érpötty van a bal szemem alatt. 7, Gyenge szőrösödésem van az állcsúcson és a bajusz 2 oldalán (fehér és sötét szőrszálakkal). Nagyon bízom abban, hogy mind a 7 problémámra tud javaslatot tenni, mert 2 éve megkeserítik az életemet ezen problémák, melyeket mindig sminkkel kell elfednem, és szeretnék a nélkül létezni már, úgy mint korábban. Hálásan köszönöm előre is a tanácsát! Legyen olyan a napja amilyennek szeretné!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Panaszai miatt személye vizitet kell Önnek javasolnom homeopata orvosnál. Bőrgyógyászati panaszokat megtekintés nélkül nagyon nehéz kezelni, és több probléma fennállása esetén leginkább alkati szer lenne hatásos. Ezt orvosi vizsgálat és alapos kikérdezés után írja fel homeopata orvos. 


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020