Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Általános
 • T25veXJhbiBQcnDD
 • Megválaszolva: 2021. 04. 07.
Tisztelt Szakértők! A következő problémával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni: Keresztfiam harmadéves egyetemista, lassan a szakdolgozat, zárás előtt. Sajnos a stressz ( már az utazástól is) nagyon megviseli, nem tud enni, reggelente hányingerrel, öklendezéssel kel. Azért gondoljuk anyukájával, hogy idegi eredetű,mert amikor nincs ilyen feszült, stresszes helyzet, akkor semmi gond nincs sem az étkezéssel, sem a reggelekkel, hányinger sincs. Szeretném megkérdezni, hogy milyen homeopátiás szerrel segíthetnénk át ezen a nehéz időszakon. Tudnának ajánlani valamilyen enyhe nyugtató hatású készítményt, amit hosszabb távon is alkalmazhatunk? Segítségüket előre is hálásan köszönöm! Kitartást és sok-sok erőt kívánok ebben a nehéz helyzetben! Minden elismerésem az orvosoké, egészségügyi dolgozóké! Előre is köszönöm szépen a választ! Egy aggódó keresztmami.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Keresztfiának  a Sedatif PC NEO tablettát javaslom,napi 3x1 adagolásban. Nem okoz hozzászokást, függést,nem álmosít, nem tompítja le, aki beveszi.

Ha jelentkeznek stressztünetek, amiket leírt, akkor Robinia 9CH 2x5 golyó javasolt,mert vlsz.ilyenkor a gyomorsav túltermelődése okozza a panaszokat. 


Javulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna • Mozgásszervi betegségek
 • VGh5bMOhZmHDqSD
 • Megválaszolva: 2021. 04. 07.
Édesapám 81 éves, ezeket a gyógyszereket szedi: Covarex-as 2,5 mg reggel 1, Atorvox 20 mg este 1, Niclaud 100 mg reggel-este 1, Aspirin Protect 300 mg délben 1, Karbogrel 75 mg reggel 1, Cavinton Forte 3x1, Apo-Famitidin 40 mg este 1, Bisoprolol ratopharm 5 mg reggel 1/2, Eliguis 2,5 mg reggel-este 1. Agyi infarktust kapott 12 évvel ezelőtt, a lábai érszűkületesek. Nagyon rövid távot tud sétálni, le kell ülnie a lábfájdalom miatt. Melegre pihentetésre enyhül. Már többféle porcerősítőt is kipróbált, gyógynövényes cseppeket is. A voltaren enyhíti a tüneteit, de nem szedhető folyamatosan, a kezelőorvosa letiltotta róla. Melyik homeopátiás szer tudná esetleg enyhíteni a fájdalmát? Köszönöm a választ.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Kicsit több információ kellene - említette az érszűkületet, illetve  a porcerősítő kúrákat is. 

Jó lenne tudni, édesapja fájdalmai az érszűkületből vagy beteg ízületei miatt vannak? Mindkettőt más homeopátiás gyógyszerrel érdemes kezelni.

Ha tud, kérem írjon újra. 


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • T2JRYkFyNjlr
 • Megválaszolva: 2021. 04. 06.
A FÉRJEM STROKE-T KAPOTT MÁRC.14-ÉN.AMNÉZIÁS LETT,AGYÖDÉMA.AGYLÁGYULÁS,JOBB OLDALA ZSIBBADT.ALVADÁSGÁTLÓT SZED.INZULINOS LETT.MILYEN HOMEOPÁTIÁS SZERT SZEDHETNE? BOCSÁNAT ,DE A GÉP CSAK GYEREKORVOST ÍRT KI.KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Férje állapotban a homeopátiás szerek valamicskét tudnak javítani, adjon neki Arnica 15CH, Apis mellifica 15CH és Natrum sulfuricum 30CH napi 1x5-5-5 golyócskát egy hónapig. 

Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna


 • Gyermekgyógyászat
 • eG1h
 • Megválaszolva: 2021. 04. 06.
Kedves Doktornő! Iker unokáim vannak 4.5 évesek.A kisfiúnál sajnos a mai napig is többször előfordul,hogy a játék hevében bekakil.Hiába megy el napközben a wc-re ,és van is széklete,/ami egészséges/Később ,ha játszanak megtörténik a baleset.Tudja,hogy szólnia kellene,érti a helyzetet,sokszor megbeszéltük vele ezeket a dolgokat,bántja is pillanatnyilag,de utána nem törődik vele.Egyébként,borzasztóan energikus ,aktív,szinte nem áll meg 1 pillanatra sem.Hosszabb időre nehéz a figyelmét lekötni.Köszönöm:Kissné
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!  


Bár kérdést nem tett fel, gondolom azért írt, hogy miképpen lehetne elkerülni a bekakilást a kisfiúnál. Nos, véleményem szerint ez nem igazán gyógyszeresen kezelendő, sokkal inkább gyermekpsychológustól kellene segítséget kérniük. Illetve amit eddig is tettek, hiszen még nagyon kicsi a fiúcska. : megbeszélni vele, türelmesen és játékkal. EZ fog a leghamarabb eredmnyre vezetni. 


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • T2Vuc
 • Megválaszolva: 2021. 03. 31.
Kedves Doktornő! Két problémámra keresem a megfelelő homeopátiás szereket. Első :az epehólyagomban 8-10 darab fali felrakódást találtak a hasi ultrahangon cholestrolosis cholecysta. A panaszaim jobb borda alatti feszülés hátba is kisugárzik néha ,estére feszül a két oldalam erős gázképződés esténként. A másik :Gastrooesophagealis reflux oesophagitis nélkül sokszor napközben enyhe levegő felböfögés. Cohlagol cseppet használok és Quamatelt 40mg esténként. Ezek a gyógyszerek mellé vagy helyett szeretném a tanácsát kérni mit javasolna a panaszaimra. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségét.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Panaszaira Chelidonium és China rubra 9Ch , valamint Nux vomica 9Ch napi 1x5-5-5 golyó szedését javaslom.

Szüksége lenne mégalkati szerre is, ennek felírásához kérje homeopat aorvos segítségét!


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • eXZ4dnlu
 • Megválaszolva: 2021. 03. 31.
Tisztelt Doktornő! Abban kérem tisztelettel a segítségét, hogy most derült ki; a TSH szintem pajzsmirigy túlműködésre utal, de a T3 - T4 még normális, nincs golyvám, de van 1db. 3mm-es göböm és 2db. 5mm-es cisztám mindegyik a jobb pajzsmirigyemben. Kezelést nem javasolnak még, csak szelén szedését, a jódot pedig hanyagolnom kellene. Ön szerint szelíd gyógymóddal lehet esetleg az alábbi problémait orvosolni, amit a pajzsmirigy túlműködés okoz: szapora szívverés, fogyás, hajhullás, ingerlékenység, idegesség, álmatlanság, tenyérizzadás, a körmeim struktúrája megváltozott, a bőröm petyhüdt lett, a végtagjaim hidegek még meleg időben is. Előre is köszönöm szépen a segítségét! Nagyon örülnék, ha legalább kissé jobbak lennének a napjaim. Üdvözlettel, Lívia
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Panaszaira Sulfur iodatum 15CH heti 2x5golyó és Lachesis 15Ch heti2x5 golyó, valamint alkati szer szedése  lenne szükséges. 

Utóbbi felírásában homeopata orvos tud segteni. A homeopátáis gyógyszereket a javasolt étrend kiegészítők mellett is szedheti


Jobbulást kívánokÖnnek: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Gyermekgyógyászat
 • T25lYW5vw
 • Megválaszolva: 2021. 03. 29.
Tisztelt Doktornő! Köszönöm a javaslatot kisfiam számára. Silicea 9Ch napi 1*5 golyó. Egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Hogyan kell ezt alkalmazni, mert sajnos nem találtam erről tájékoztatót. Folyadékba téve higítva kell neki adni? Ha igen, milyen arányban? Bármilyen folyadékba lehet? Köszönöm a választ előre is! Üdvözlettel Móczár Hajnalka
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A golyócskákat kevés vízben  - 2-3 ml - feloldva kell a kicsinek beadni két evés között.


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • dnhyZm16
 • Megválaszolva: 2021. 03. 29.
Köszöntöm Kedves Doktornő! A kezeimen található összes köröm hosszában barázdált. A hüvelykujjaimon annyira kifejezett ez a tünet, hogy már érdes a köröm felszíne, a hosszanti csíkok, barázdák kiemelkednek, így a köröm is kissé vastagabb. Egyéb elváltozás nincs a körmeimen, sem fertőzésre, sem gombás elváltozásra utaló jel nincsen. Az éves nagyrutinom jó lett a háziorvosomnál, de erre a köröm dologra nem tudott megoldást mondani. Szedtem összesen 2 hónapig gyógyszerész ajánlatára calcium-kovaföld kapszulát és calcium fluoratum D12 Schüssler sót, de nem lett változás, most szeretném a homeopátiát segítségül hívni. Legyen kedves terméket javasolni nekem. Tudom, hogy türelem kell, mert a köröm lassan nő. Őszinte köszönettel: Ildikó
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Érdemes lenne Silicea 9CH napi 1x5 golyót és Thuya 15Ch heti 3x5 golyót szednie, legalább egy hónapig. R

emélem segíteni fog!


Üdvözlettel. Dr. Németh Zsuzsanna • Általános
 • cWJwZ
 • Megválaszolva: 2021. 03. 29.
Kedves Németh Zsuzsanna doktornő! Csak az arcbőrömre vonatkozik a következő meglátásom, s a hozzá kapcsolódó kérdésem: a bőröm mostanában szemmel láthatóan megvastagodott, kissé durva tapintású lett, és sárgás színű. Hogy most nem dolgozik a kozmetikusom itthon radírozom az arcomat, akkor visszanyeri eredeti állapotát, a megszokott rózsaszínes színét és a megvastagodott látvány is eltűnik, igen ám de telefonon beszéltem a bőrgyógyászommal, aki azt mondta, hogy heti 2 radírozásnál többet ne végezzek. Ha leradírozom a bőrömet aznap szép, de másnapra újra vastag látványra és tapintásra is, és sárgás, tehát újra radírozni kellene. Egyszerűen nem értem, soha nem volt még ilyen gondom. Mindig bio, vagy natur kozmetikumokat használok, semmilyen rituálémban nem történt változás, ami ezt a furcsa elváltozást indokolná. Semmilyen táplálék-kiegészítőből nem szedek mást mind eddig. A bőrgyógyászom beutalt vérvizsgálatra, az normál értékeket mutatott. Abbahagytam minden kozmetikumot és táplálék-kiegészítőt, mégsem történt változás, ugyan úgy vastag tapintásra és látványra az arcbőröm, továbbá durva tapintású, és sárga tónusú. Érdeklődni szeretnék lenne-e erre a gondomra olyan készítmény, amit javasolni tudna? Hálás szívvel és köszönettel várom a válaszát.
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Érdemes lenen a laborvizsgálatok után gasztroenterológiára, hormonvizsgálatra is elmennie ( pajzsmirigy??) , mert a panaszokat valami okozza, ezt kellene kideríteni .

Érdemes lenne táplálkozását is felülvizsgálni, panaszára szerintem nem a homeopát

ia lesz a megoldás. 


Üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Általános
 • QWLDqXp2N
 • Megválaszolva: 2021. 03. 29.
Kedves Doktornő! Fiatal, sovány testalkatú vagyok, és mindig is alacsony vérnyomásom volt 92/51, 65 pulzussal. Bágyadt és fáradt vagyok úgy általában, mely eddig is zavart, de most sokkal többet kell teljesítenem otthon és a munkahelyen is, és ez már nem megy. Nem szédülök. Gyenge vagyok, és nem „forog az agyam” annyira sem, mint korábban. Próbálok sok folyadékot inni, de hiába. A sportoláshoz pedig már nincs erőm. A gyenge séta nem fáraszt, de a lépcsőzéstől lihegek. A meleg vizes fürdő, de még a meleg vizes hajmosás is elbágyaszt. Amikor lehetőség volt rá kivizsgáltak, szív uh, hasi uh, és EKG, vérpanelek rendben voltak, gyógyszeres kezelésre nem láttak semmilyen indokot. Leteszteltek továbbá covid-ra, az is negatív lett szerencsére. A szemeim alatt vizenyős puffadás nem csak reggel, hanem egész nap megmarad. Légszomjam van, ülő helyzetben is. A levegőt a tüdőm felső részére veszem, olykor szaporán. A levegőtlen helyiségekben igyekszem ablakot nyitni, az oxigén dús levegő sokat segít, ilyenkor nagy mély levegőt veszek. Mindezekre azt mondták az orvosok sportoljak, és igyak sok vizet. Végtelenül kimerültnek érzem magam, és lassúnak, miközben teljesítenem kellene, és ez a tehetetlen állapotom már ingerlékennyé is tesz. Nagyon örülnék neki, ha megírná, hogy mit és milyen hosszú ideig szedjek, hogy most magamhoz mérten szellemileg és fizikailag is megfelelő teljesítményt nyújthassak. Köszönöm szépen!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


A leírt tünetek elég  aggasztóak, érdemes lenne a vizsgálatokat kontrollálni, tovább menni. 

Homeopátiában segítségére lesz az Avena sativa 5CH napi 2x5 golyó, Carbo vegetabilis 9CH és KAlium phosphoricum 15CH napi 1x5-5 golyó. 

Érdemes lenne még valami multivitamint is szednie.

Női páciensek esetében a nőgyógyászat is fontos mindig!

Javulást kívánok Önnek: Dr. Németh Zsuzsanna

homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2021