Orvos válaszol

Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

 
részletek
Dr. Cvetkov Márta

Dr. Cvetkov Márta

 
részletek
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

 
részletek
Dr. Papp János

Dr. Papp János

 
részletek
Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

 
részletek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
 • Gyermekgyógyászat
 • SXZ4Z2Jldm4w
 • Megválaszolva: 2018. 11. 17.
Tisztelt Doktornő! Kislányom 4 éves múlt, nyár óta száraz köhögéssel főként éjszaka kezelte egy fülorrgégész. Allergiát állapított meg,de sem a hallásával,sem a bőrteszt nem mutatott ki semmit. A szobában párologtatok,nem száraz a levegő. Mióta a kezelését( cseppek és orrspray)abbahagytam, már csak nagyon ritkán köhög,de valahogy berögzült,hogy alvás közben nyitva marad a szája, nagy igazán horkol, orra tiszta, fülgyulladásunk sosem volt. A sok köhögés miatt berögzült volna a nyitott száj vagy nagyobb lenne az orrmandulája esetleg? Fülorrgégész nem mondta. Oda már nem szeretnék visszamenni,szeretnék homeopátiás megoldást. A Lymphomyosot csepp jó lehet? Köszönöm előre is válaszát! Viktória
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Az allergia hajlam miatt javaslom Histaminum 15CH szedését a kislánynak, napi 1x5 golyó mennyiségben, egész télen. 

A gyermek panaszait leírása alapján valóban okozhatja megnagyobbodott orrmandula, a Lymphomyosot csepp nagyon jó választás ez esetben. 


JAvulást kívánok a gyermeknek: Dr. Németh Zsuzsanna

 • Mozgásszervi betegségek
 • cG1uYXZ
 • Megválaszolva: 2018. 11. 17.
Kedves Doktornő! Felső háti,inkább bal oldali fájdalomra szeretnék segítséget kérni amellett,hogy gerinctornázom,az ülő helyzet fokozza a panaszokat,van egy nyaki sérvem az 5-6 .csigolynál,gyöki tüneteket nem okoz.Kérném szíves segítségét!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Kisugárzó, a nyaki sérv kozta fájdalomra jó segítség lehet a Hypericum perforatum 15CH és Actaea racemosa 9CH napi 2x5-5 golyó szedése. 

Részletesebb tünetleírás jó segítség lehetne, a leginkább bevált szereket javasoltam most Önnek. 


Javulást kívánok üdvözlettel : Dr. Németh Zsuzsanna

 • Gyermekgyógyászat
 • R2hhcGx4c
 • Megválaszolva: 2018. 11. 15.
Kedves Doktornő! Két problémám lenne. Két gyermekem van, velük kapcsolatos. A nagyobb kisfiam 5 éves. Évek óta visszatérő külső szemárpája van. Veleszületetten szűk a könnycsatornája, volt már neki átmosva, szondázva is. Azon a szemén, ha jobban benáthásodik, árpa keletkezik felül. Évente kb 2x. Eddig azért idövel elmúlt. Most augusztus óta megvan. Tegnap látta szemész, gyerekorvos többször is. Már csak egy nagy beszáradt varr az egész, de egy sávon tartja az élő szövet, nem esik le. A szemész sarjszövetnek nevezte. Bántani nem akarta, bízzunk benne, hogy majd leesik. Esetleg le lehetne szárítani. Tudna erre javasolni készítményt? Illetve hogy ne újuljon ki? A gyermeket egyébként nem zavarja. A másik, kisebb gyermekem 8 hónapos. Kriminálisan rosszul alszik az utóbbi időben. Sosem aludta még át az éjszakát, de egyre rosszabb. Korábban elöfordultak jobb éjszakák, mikor csak 2-3x ébredt, most ezerszer. Nem túlzok, nagyon nyugtalanul alszik. Nappal jókedvű baba, olyankor nem mutatja a fogzás jelét, két foga van, kettő nagyon készülőben, nagyon púpos az ínye, fehérlik alatta a fog. Szokott rágni, nyálzani, volt már hasmenése, most egyik se jellemző. Félóránként óránként felsír egész éjjel. Az alvási körülményeket már végig kisérleteztük. Próbáltam már nála többféle szert is, Chamomillát, Coffeea tostát, Pulsatillát, Viburcol kúpot, most tartok a Sedatif pc-nél, de egyre rosszabb. Reggel ő is fáradtan kel fel. A fenti szereket adtam hosszabb ideig, de konkrét egyértelmű javulás nem történt. Vagy csak átmeneti. Kezelt reflux és tejallergiás. Még csak kúszik, illetve ülni tud. Esténként nyűgösebb, de egyébként jó baba, mosolygós, barátságos, enni is szeret. Köszönöm szépen segítő válaszát!
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


NAgyfiának, ha újra  kiújul az elváltozás, adjon Staphyagria 9CH napi 2x5 golyót gyógyulásig. Helyi kezelésre (leszárítát írt??) a szemészorvos biztosan fog javasolni készítményt, látatlanban nem lehet. 

Kisebbek gyermekének, a fogzási fájdalom enyhítésére, adhat Belladonna 15CH és Phytolacca 9Ch esténként 3-3 golyót kevés vízben oldva. Ha ez nem segít, érdemes lene személyesen felkeresniük homeopata gyermekorvost, személyre szabott kezelés céljából. 


Javulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh ZSuzsannna


 • Bőrgyógyászat
 • TmF0cnlmdX
 • Megválaszolva: 2018. 11. 14.
Kedves Doktornô! Végül a homeopátiához fordulok, mert nem találtam megoldást a problémáimra, amik vannak bôven. Kérem, ha ideje engedi, segítsen megtalálni a megfelelô golyócskákat a tünereimre! Nagyon nagy tisztelettel köszönöm elôre is! -Erôs füldugulásom van már évek óta, volt, hogy kidugult 1-2-szer idôközben, nagy fájdalommal kísérve, de azonnal vissza is dugult. - Tele van Fibrómákkal a hátam, nyakam, sôt az arcomon mellkasomon, és hasamon is vannak, és nagyon zavaróak, fôleg a nyakon. - Folyamatosan jönnek ki a fejemen fájdalmas, gyulladt pattanások, fôleg a fülem mögött, alatt, nyakamon, fejbôrömön. - Nagy a gyanúm, hogy higanymérgezésem van. Állandó depresszióval küzdök már sok-sok éve, mellette állandó hasmenéssel, ami nem görcsös, inkább csak híg állagú, és bélgázosodással párosul. Étvágyam ugyanúgy már évek óta nincs. Nyár végén kivették az utolsó amalgâm tömésem. Szeptember végén pánikroham tört rám, zsibbadt a bal karom, arcom, nem tudtam elaludni. Elkezdett a testem remegni. Hányingerem volt, amit próbáltam visszatartani, majd ment a hasam. Ezután kicsit megkönnyebbült a szervezetem. Éjszaka el kellett mennem az ügyeletre, ahol annyit tudtak mondani, hogy pszichés eredetû. Onnantól kezdve 2-3 órákat tudtam aludni, mindig felébredtem, pánikoltam, rémálmok gyötörnek a mai napig. Többször rámtört a remegés, sírtam, zsibbadtam, szédültem, pánikoltam. El kellett mennem egy kínai gyógyítóhoz, aki azóta is akupunktúrával és köpölyözéssel kezel. Gyógyteákat is adott, méregtelenítôt, és antidepresszanst. Azt állapította meg, hogy nagyon alacsony a vérnyomásom, és mikor remeg a testem az azért van, mert akkor jobban leesik. A májam nem mûködik megfelelôen, és túl sok stressz gyülemlett fel. A fô problémát abban látja, hogy a gyonrom nem mûködik megfelelôen, ezert megyek egy nap 4-5-ször wc-re. Evés után szinte azonnal. Îgy a vitaminok nem tudnak felszívódni, és nincs ami támogassa az idegrendszerem, ezért vagyok idegileg gyenge. Mit gondol doktornô, tud tanácsot adni? Köszönöm az idejét! Julianna
Dr. Bartakovics Katalin

Dr. Bartakovics Katalin

Kedves Julianna!
Olvasva a problémáit rögtön arra gondoltam ,hogy jó lenne önnek az alkati szerét megtalálni , ami személyes konzultációval lehetséges. Amennyiben megoldható keressen fel egy humán kollégát ( én állatorvos vagyok), aki ebben tud segíteni. A pánikrohamokra ajánlom az Aconitum CH 15/30 bevételét szükség esetén , a többi problémára( szédülés, máj) az Arsenicum album Ch15 , Phosporus CH 9 naponta 1x 5 golyó szedjen. A bőrproblémákra is van megoldás, de hangsúlyozom a személyes konzultáció fontosságát.
gyógyulást kívánok, dr.Bartakovics Katalin
 • Allergia
 • dnlo
 • Megválaszolva: 2018. 11. 11.
Udvozlom. 6 eves unokam poratkara ill.annak fekaliajara allergias. Szeretnem kerdezni, hogy lehet-e homeopatiaval segiteni vagy konnyiteni a tuneteken Koszonom valaszat
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Aggódó Nagymama! 


Igen, jó helyen kérdez - tümetmentességet, sőt gyógyulást is el lehet érni homeopátiás kezeléssel. 

Leginkább személyre szabott gyógyszerfelírás lenne a hatásos - keressenek fel mihamarabb homeopata gyermekorvost!


Üdvözlettel: Dr Németh Zsuzsanna

 • Nátha, megfázás
 • TmFwZm4
 • Megválaszolva: 2018. 11. 11.
Kedves Doktornő! Meg szeretném kérdezni hogy kisfiam 5,5 èves, minden ovikezdèst követően azaz szeptembertől ovi végéig folyamatosan tartó nátha van ami nem kifolyik az orrán hanem fent marad sűrű váladék , csak izotonias sooldat befujas után tudja kifujni annyira fent van neki. Jelenleg 3hetre kaptunk schussler só( 3*1 )közül 11 és 12est, hogy ezt a váladékot kitisztítani. Azonban ez már tavaly is így ment... És semmi sem segített. Most ezzel próbálkozom bízom benne... Voltunk allergia vizsgálaton minden rendben volt, pulmonológus azt mondta H állandó fertőzés okozza. Azonban állandóan fujtat a fiam és ez már számára is idegesítő. Mandulák nincsenek, full orr gégész látta nem nőtt vissza, kérem segítségèt, várom véleményèt. Előre is köszönöm! Hrankai-Kelemen Annamária
Dr. Németh Zsuzsanna

Dr. Németh Zsuzsanna

Kedves Kérdező!


Ha nincs kimutatot allergén hajlam, sajnos akkor is lehet panasz, emiatt adjon fiának egész télen Apuis mellifica 15Ch napi 1x5 golyót. Emellett, amíg az orrdugulás fennálll, használjanak Dulcamara 9CH napi 2x5 golyócskát. 

Ha a téli, fertőzéses időszakban beteg a gyermek, akkor érdemes lennne homeopátiás immunerősítést is alkalmazniuk.

Krónikus, régi roblémából a  gyógyulást leginkább alkati kezelés hozhatja, emiatt érdemes lenne felkeresniük homeopata gyermekorvost, mert az alkati szer felírásához személyes vizit szükséges. 


Javulást kívánok üdvözlettel: Dr. Németh Zsuzsana 

 • Általános
 • TWZuYWFuaX
 • Megválaszolva: 2018. 11. 11.
Gyomor bélrendszeri problémám van, két éve konkrétan megállapították a kontaminált vékonybél szindrómát azzal a kijelentéssel, hogy ez gyógyíthatatlan. Nem nagyon tudok beletörődni az állandó hasmenésbe, az életminőségemet rendkívűl módon befolyásolja. Gyakorlatilag Immodiumon élek, és bizony még akkor is előfordul, hogy az utolsó percbe érek a WC-re, vagy ki sem érek. Már több mint 5 éve szenvedek ettől, 3x tükröztek, nem találtak semmit, csak a kilégzéses vizsgálattal a fent írt bajt.Kérem a segítséget, ha tudnak erre valamilyen megoldást. Tiztelettel Vágvölgyiné
Dr. Papp János

Dr. Papp János

Kedves Vágvölgyiné!

A homeopátiás készítmények segíthetnek panaszai csökkentésében,de a korrekt kezelés érdekében személyesen keressen fel homeopátiás orvost.

dr Papp János

 • Kismama kérdések
 • RXJFYj
 • Megválaszolva: 2018. 11. 11.
Tisztelt Doktor Úr! Kismamként migrénes fejfájásra milyen homeopátiás szer szedhető? Köszönöm
Dr. Papp János

Dr. Papp János

Kedves Kérdező!

megelőzésre napi 3x1 tabletta javasolt.

Fejfájás esetén negyedóránként 1 tabletta maximum 2 órán keresztül.

dr Papp János

 • Állatos kérdések
 • cTE0czI0
 • Megválaszolva: 2018. 11. 08.
T. Papp János Doktor Úr! Lelassult az anyagcserém, magasabb az éhgyomri vércukorszintem /8-9 között/ kissé el is vagyok hízva. A pajzsmirigyem elkezdett az alul működés irányába elmenni. Azt mondta az orvos kevesebb tiroxin hormon termelődik. Gyógyszert nem tudok szedni a mellékhatásoktól. Tüneteim: állandó fáradtság, éhségérzet, néha feledékenység, sokat alszom, aránylag sokat izzad a fejbőröm! A lassult anyagcsere helyreállítására nincs valamilyen homeopátiás segítség? Előre is köszönöm a választ! Üdv: Zsófia
Dr. Papp János

Dr. Papp János

Kedves Zsófia!

A korrekt kezelés érdekében személyesen keressen fel homeopátiás orvost.

dr Papp János

 • Általános
 • SVJFUkbDg
 • Megválaszolva: 2018. 11. 08.
Szép napot kívánok! Létezik-e homeopátiás szer olyan köhögésre, ami akkor jön elő ha ideges vagyok, vagy nagyobb stressz ér?
Dr. Papp János

Dr. Papp János

Kedves Kérdező!

Az Ignatia 15 CH-ból napi 2x5 golyó javasolt.

Alkalmazható még a Sedatif PC tabletta is naponta 3-5 x 1-2 tabletta adagban.

dr Papp János

homeopátiás orvosok
jelentkezzen
országos orvoslistánkba!

Önnek, mint homeopátiával foglalkozó orvosnak lehetősége van honlapunk HOMEOPÁTIÁS ORVOSOK listájára felkerülnie, amennyiben az alábbi kritériumoknak megfelel:

1. Jelenleg is praktizál, orvosi pecsétszámmal rendelkezik

2. A CEDH Hungária Homeopátia Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. képzésében részesült.

A listára való felkerüléshez lépjen kapcsolatba adminisztrátorunkkal az alábbi űrlapon keresztül. Az űrlap elküldése után megvizsgáljuk a kérést és jóváhagyás után feltesszük az orvoslistába a megadott adatokat. Ez néhány napot igénybe vehet.

Az adatok elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy a listába feltegyük az adatait. Amennyiben a későbbiekben szeretne leiratkozni, (vagy módosítaná az adatait), kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen a címen (info kukac homeopatia.info.hu)

A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018