Női problémák, meddőség, fertőzések, gyulladások

Calcium carbonicum

(kálcium-karbonát). A calcium carbonicum nevű homeopátiás gyógyszernek természetes forrása az osztrigahéj maga, de a vegyület a márványban, a mészkőben, a gyöngyökben és a korallban is megtalálható.

 • Calcium carbonicum

  Calcium carbonicum

A kálcium-karbonát a héj külső és belső felszíne között rejtőzik. Ebben a formában gyöngyháznak nevezik.

A feldolgozás során a megtisztított és megszárított héjakból eltávolított gyöngyházat aktózzal eldörzsölik. Szűrik, hígítják és dinamizálják.

Jellemzők:
A Calcium carbonicum azokhoz a jóindulatú, tartózkodó, érzékeny emberekhez illik, akiket nagyon felkavar, ha kegyetlenséget tapasztalnak. Sok közöttük a félénk, aggályoskodó, bátorításra szoruló. Feledékenyek, hiányzik belőlük a lendület, kissé esetlenek, ügyetlenek, gyakori náluk a baleset, ficam.

Általában izzadékonyak, főleg a hajas fejbőr. Sokan közülük undorodnak a hústól, a tejtermékektől, a kávétól, szívesen fogyasztanak viszont édességet, tojást. Hajlamosak a székrekedésre, verejtékük savanyú szagú.

A szer alkalmas a szorongásos állapotok kezelésére, nagyon jó csont-, és izületi fájdalmakra, emésztési zavarokra, fejfájásra és bizonyos nőgyógyászati panaszokra.

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Stressz, pánik és alvászavar kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Alvászavar e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Beszoktatás alatti lelkiállapotok e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024