Stressz, alvászavar, memória, lámpaláz, vizsgadrukk

Argentum nitricum

(ezüst-nitrát). Az alkimisták pokolkőnek hívták, antibakteriális hatása miatt sebek kiégetésére használták.

 • Argentum nitricum

  Argentum nitricum

Később fényérzékenysége miatt a fényképezéshez használt filmeket vonták be vele. A természetben az akantit nevű kristályban található meg.

Homeopátiás felhasználása sokrétű

Leggyakrabban emésztési gondokkal párosuló szorongásra, lámpalázra rendelik. Az Argentum nitricum javallatai között előfordulnak a fóbiák és a szédülés is. Az epilepszia és az irritábilis bélszindróma egyik fő szere a homeopátiában, de alkalmazzák szélütést vagy agysérülést követő remegésnél is.

Az Argentum nitricum típus jellemzője a vidámság, fogékony, csapongó szellem, ami gyorsan átcsap szorongásba, vagy sírásba. Állandóan sietnek, és érzékeny az emésztésük. Kívánják az édességet, de ez rontja tüneteiket.

A hagyományos orvoslás a szemölcsirtó szerek alapanyagaként használja.

  kapcsolódó szerek
  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Stressz, pánik és alvászavar kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Balesetek, sérülések kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Stressz, álmatlanság, vizsgadrukk homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Alvászavar e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Téli lifestyle e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024