Hírességek és homeopátia

Így gyógyulnak a sztárok

Hírességek titkos egészségtippjei

Gyakran hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a sztároknak milyen könnyű, hiszen szépek, gazdagok és általában sugárzóan boldogok is. De az igazság az, hogy bár ezt igyekeznek nem nagydobra verni, de valójában őket sem kerülik el a betegségek. Sokan vannak köztük olyanok is, akik igyekeznek tiszta gyógymódokat bevetni egy-egy probléma esetén, vagy egészségük megőrzése és a szabad élet érdekében. 

Meghan Markle vagyis Megán sussexi hercegné a kíméletes megoldások híve. Saját elmondása szerint nem tudna létezni teafaolaj nélkül! Ha utazik valahova, mindig viszi magával ezt a csodaszert, amelyet szúnyogcsípésre, apró vágásokra, sebekre használ. Az ősz beköszöntével pedig kiemelt figyelmet szentel az egészségmegőrzésre, ezért minden nap homeopátiás immunerősítőt szed.  

David Beckham 2002-es világbajnoki szereplése forgott kockán, amikor egy csúnya becsúszás következtében eltörött a lábközépcsontja. A futballsztár mindent megtett a mielőbbi gyógyulásáért, homeopátiás orvos kezelte, és lenyűgözték az eredmények, valamint a gyors gyógyulás. Egy másik sportoló, Usain Bolt térdét a 2016-os Olimpia előtt Németországban kezelték hasonló módszerekkel. A kezelés nála is sikeres volt: aranyérmet nyert a világ leggyorsabb embere.

A popdíva Cher visszatérő tüdőgyulladás és krónikus fáradtság ellen választotta a szelíd megoldást. Egy másik énekesnő, Nelly Furtado pedig a sok utazást könnyítette meg ezzel, ő jetlag ellen használja hatékonyan ezt a gyógymódot.

A szupermodell Cindy Crawford néhány éve Oprah Winfreynek vallott arról, hogy otthon van egy homeopátiás pakkja, amellyel ellátja a családot, ha éppen szükség van rá.

Catherine Zeta-Jones rándulásait a Chicago című film forgatása után hegyi árnikával gyógyították, ezt a gyógynövényt Kim Cattrall színésznő is előszeretettel használja.

Rajtuk kívül is sok hollywoodi híresség él előszeretettel a homeopátia által nyújtott előnyökkel, például Paul McCartney, Pamela Anderson, Tina Turner és Jennifer Aniston is.   Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024