Hírességek és homeopátia

Mi van a csodálatos pókember "hálójában"?

A Pókember 2. forgatása ennek köszönhetően nem maradt el

Tobey Maguire (1975 -) a karrierje csúcsán lévő amerikai filmszínész, akit olyan Hollywood-i filmekben láthattunk, mint az Árvák hercege, a Pokoli hétvége, a Vágta és a nemrégiben bemutatott Babylon… Mindezeken túl azonban létezik egy karakter, amellyel örökre összeolvadt a személye, ez pedig Peter Parker szerepe, aki egyszerre „zöldfülű” fotós-újságíró és emberfeletti képességekkel megáldott szuperhős szerepében tündököl a Pókember (Spiderman) széria filmjeiben. A csodálatos pókember sorban leszámol a gonoszokkal, megmenti „pókasszonyát” Mary Jane-t (Kirsten Dunst) és a világot, de még arra is jut ereje, hogy a nagyiját rendszeresen meglátogassa.

A 2002-es kasszasiker filmeposz első részének bemutatása után szinte azonnal nekiálltak a folytatás forgatásának, azonban a produkció felvételei nem voltak zökkenőmentesek. A gyerekképű filmszínésznek a megterhelő forgatási jelenetek alatt erős hátfájása jelentkezett, amely miatt a hálóvető részek felvételei „megtorpedózásra” kerültek. Az, aki ismeri a homeopátiát és már volt lumbágója, isiásza, tudja, hogy van, amin a masszőr és a csontkovács sem tud segíteni, de egy másik „titkos fegyver” igen! Ez maga a homeopátia. Tobey Maguire is rátalált a „szupererejére”, miután a homeopátiás kezelésnek hála elmúlt a hátfájása, így a Pókember rajongók sem maradtak téma nélkül, és időben készülhetett el és került bemutatásra a megamovie. 

Ha hátfájós vagy, ne tétovázz, keresd meg az állapotodnak megfelelő szert, vagy keress fel egy szakképzett homeopatát, konzultálj vele és találj rá Te is a „szupererődre”! 


Forrás:

Dana Ullman: A homeopátia forradalma (SpringMed Kiadó, 2011)

www.AbsoluteNow.com (2006. augusztus 7.)

https://people.com/movies/tobey-maguire-says-he-would-reprise-spider-man-role-again-i-love-these-films/ 

https://port.hu/adatlap/film/tv/pokember-spider-man/movie-46883 

https://port.hu/adatlap/film/tv/pokember-2-spider-man-2/movie-62079 


  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024