Hírességek és homeopátia

Yehudi Menuhin hegedűművész receptje

Jóga, meditáció és homeopátia a túlterheltség ellen

„A homeopátia azért vonzott engem, mert kifinomult, diszkrét és mégis hatékonyan közelít az ember egészéhez…” Yehudi Menuhin hegedűművész virtuóz és világhírű karmester 1916-ban született New Yorkban. Csodagyerekként figyeltek fel rá, majd művészi pályájának nagy részét az Egyesült Királyságban töltötte, végül brit állampolgár lett és II. Erzsébet lovaggá is ütötte. A számtalan jótékonysági koncertet vállalt, mélységesen humánus megnyilvánulásaiért az UNESCO 1992-ben tiszteletbeli jószolgálati nagykövetté nevezte ki.

Rengeteget koncertezett, utazott és a túlterheltség miatt fellépő fájdalmai enyhítése érdekében kezdett el jógázni, meditálni, valamint homeopátiás szereket alkalmazni. A brit Daily Telegraph-nak ezt nyilatkozta: A homeopátia a legbiztonságosabb és a legmegbízhatóbb megközelítés a betegséghez, és több mint 100 éve ellenáll a kialakult orvosi gyakorlat rosszindulatú támadásainak."


Forrás: https://aurumproject.org.au/yehudi-menuhin-homeopathy-quote/ 


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Fejfájás, migrén homeopátiás kezelése

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024