Hírességek és homeopátia

„Puskák & Rózsák…és golyócskák”

Axl Rose és a homeopátia

Axl Rose a kilencvenes évek slágergyáros együttesének a Guns N’ Roses-nek a frontembere. Az énekes az Egyesült Államokban, Indiana államban született, Lafayette-ben. William Bruce Rose, Jr. néven anyakönyvezték. A rocksztár hatalmas sikereket könyvelhetett el több évtizedes zenei pályafutása során. A hangjával közel 90 millió lemezt adtak el világszerte. Ki ne emlékezne az olyan slágerekre, mint a „November rain”, a „Knockin’ on heaven’s door” című dalra vagy a Terminátor 2. kasszasiker film főcímdalára, a „You could be mine”-ra? 

Ki gondolná, hogy a zord külső egy szelíd gyógymódokért rajongó érzékeny bensőt rejt magában? Pedig ez így van…Axl Rose a homeopátia elkötelezett híve!

A gyógymódot a múltjából eredő családi traumák oldása kapcsán fedezte fel, és kezdte el alkalmazni az 1990-es évek elején. Ez a „terápiás csomag” abból adódott, hogy az édesapja elhagyta a családját, amikor Axl Rose 2 éves volt. Édesanyja később hozzáment egy mélyen vallásos, pünkösdista férfihoz, aki ok nélkül, rendszeresen bántalmazta őt és az édesanyját is.

A későbbekben a hard rock & heavy metal zenei ötvözetének fenegyereke erőteljesen, szinte hittérítő módon elkötelezetté vált a homeopátiás gyógymód irányába. Axl szerint a világ egy veszélyes hely, amelyet a kapzsiság ront meg és sokan abban érdekeltek, hogy a szintetikus gyógyszerekből kerüljön minél több eladásra. 

Amikor a Guns N’ Roses turnézott, mindig kéznél voltak az Axl torkát gyógyító, hangszálai megerőltetéséből fakadó torokfájásának gyógyítását szolgáló homeopátiás gyógyszerek. A vodkához és heroinhoz szokott rockbanda így cserélte le az addiktív anyagokat ECHINACEA (Echinacea angustifolia)​ (Echinacea)-ra és fehérjeturmixokra. 


Forrás: 

https://healthyceleb.com/axl-rose/ 

https://www.heretodaygonetohell.com/articles/showarticle.php?articleid=32

Rolling Stone magazin (2000/május) 

https://www.atempo.sk/hirek/113-bemutato/36295-axl-rose-a-hard-rock-fenegyereke.html 

https://richeyblog.wordpress.com/2009/11/02/guns-n-roses-tortenete-1-resz1986-ig/ 


Kép forrása: axl-rose-1980s-20


  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024