Hírességek és homeopátia

Az ikonikus szépségű olasz filmcsillag titka

Ismerd meg hogyan vélekedik Monica Bellucci a korosodásról és a homeopátiáról!

Monica Bellucci neve legalább ugyanolyan jól hangzik filmes körökben, mint a múlt század második felében fantasztikus nemzetközi karriert befutó Sophia Loren vagy Gina Lollobridgida nevével jelzett mozgóképalkotások sora. Láthattuk őt a Francis Ford Coppola rendezte emlékezetes filmben: a Drakulában, a Mátrix filmek folytatásaiban, Mel Gibson Passiójában Mária Magdaléna szerepében, vagy éppen a Maléna című filmben, amely annak idején „berobbantotta” a karrierjét. De ez nem minden! Ő az a filmszínésznő, akit még 50 évesen is felkértek a filmtörténet legkorosabb Bond lányának szerepére, a Fantom visszatér című 007-es ügynök filmben.

Modellként a Dolce & Gabbana arca volt és számos divatlap címlapfotóján láthattuk, így az Elle, a Bazaar vagy a Gioia magazinokról is sokszor ránk mosolyoghatott az újságárus standokon.

Az utóbbi évtizedekben egy kicsit franciává is vált, mivel Párizsban neveli Vincent Cassel-től - a francia és amerikai filmek „rosszfiú”szerepeit játszó színésztől – született két leánygyermekét. A francia mozisztárral 14 évig tartott a házassága.  

A Vanity Fair nemzetközi divatlap olasz magazinjának egyszer úgy nyilatkozott, hogy elsőre a homeopátiás segítséget veszi igénybe menopauza idején, bármilyen hormonterápia (hormontartalmú gyógyszerek) alkalmazása előtt. Úgy fogalmazott, hogy Ő a homeopátia óriási rajongója. 

Ekkor azt is elmondta a magazin riporterének, hogy nem fél az öregedéstől. Szépen szeretne korosodni és nem fog plasztikai sebész kése alá feküdni, csak azért, hogy fiatalnak nézzen ki. Véleménye szerint a ráncok szebben néznek ki, mint egy szétplasztikázott arc.

Akinek tapasztalata van a homeopátiával és hosszabb ideje ezzel a gyógymóddal kezelteti magát vagy alkalmazza azt, tudja, hogy a szervezet a természetes eredetű szerekkel folytatott kezeléseknek hála egyre nagyobb életerővel tudja tenni a dolgát, és képes helyreállítani azt a testi-lelki egyensúlyt, amelyet esetleg már korábban elveszített. Továbbá ez esetben nem teszik tönkre a test tulajdonosának szépségét a toxikus méreganyagok. Így a homeopátiával gyógyuló hölgyek és urak a gyakorlatban is megtapasztalhatják, hogy a valódi szépség belülről fakad…amikor a testben a lélek harmonikusan éli meg a sorra kerülő életszakaszokat. Monica Bellucci-nak úgy tűnik, ez sikerült…


Forrás:

https://www.facebook.com/aurahomeopathy/photos/actress-monica-bellucci-quote-on-homeopathyactress-monica-bellucci-quote-on-home/2927091997406922/?paipv=0&eav=AfYHAEos-FYhoWL9FjiUCkTjckWUctR7musojg3Lsum1-sPIdmUQAz4By5w-J8JC4mo&_rdr 

https://www.schoolofhealth.com/news/2012/09/monica-bellucci-supports-homeopathy/

https://in.pinterest.com/pin/615867317780595971/ 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Monica_Bellucci 


  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024