Hírességek és homeopátia

Cate Blanchett, a klasszikus értékek képviselője

A filmsztár gondolatai az egészségről és a szépségről

Az ausztrál származású filmcsillag és színházi rendező eredetileg francia és angol gyökerekkel rendelkezik, így nem véletlenek kecses, arisztokratikus vonásai. Egy olyan világsztár, aki  filmvásznon emlékezetes alakításairól (pl. Elizabeth, A Gyűrűk ura, Bábel, Ne nézz fel!, Tár – ezt az utóbbi filmet nemrég Budapesten forgatták) és kifinomultan elegáns viselkedéséről ismert. Ezek olyan értékek, amelyek a Louis Vuitton luxusékszerekre, a Giorgio Armani divatház parfümjeire is érvényesek így nem csoda, hogy ezek a márkák „nagykövetüknek” választották az ismert arcot. 

Szakmai karrierje során számos kiemelkedő alakításáért nyújtott elismerésben részesült, így két Academy Awards, három Golden Globe, három BAFTA Awards és hat AACTA Awards birtokosa.

Blanchett arról ismert, hogy hibátlan alakításokat nyújt a filmekben, időtlen a megjelenése, számos humanitárius ügyet támogat. Egyszerűen fogalmazva, ő egy Oscar-díjas színésznő, aki a képernyőn és azon kívül is gyönyörű, és ezt a tulajdonságát reklámarcként is kamatoztatja.

A Harper’s Bazaar magazinnak adott interjújában úgy fogalmaz, hogy egy nő az ötvenes éveit taposva is érezheti úgy magát, mint egy 16 éves. Ugyanakkor a média képviselői és a közvélekedés szerint ma is úgy néz ki, mint egy harmincas éveiben járó nő. A színésznő erről úgy fogalmaz, hogy az érzelmi és a szellemi életre való képesség a fizikai kinézetből is nyeri az erejét, és ezek egymásra hatnak, így nagyon fontos ezek szinergiáját szem előtt tartani.

Több újságíróknak adott nyilatkozatában megemlítette, hogy a homeopátiát nagyra tartja és alkalmazza, mint a prevencióra és az egészség helyreállítására alkalmas módszert, melynek fontosságára tanítja a gyermekeit (három saját és egy örökbefogadott) is. 

Kijelenthetjük, hogy Cate Blanchett ezzel a preferenciájával nem hazudtolta meg önmagát, hisz a homeopátia a klasszikus értékeket képviselő gyógymód. Gyökerei az antikvitásig nyúlnak vissza, de ma is dinamikusan fejlődik és a középpontjában az egyén individuális sajátosságai állnak. A szépség - ahogy mondani szokás - belülről fakad és az egészséges embert látjuk szépnek, aki olyan energikus, tudatos és harmóniát sugárzó, mint maga a színésznő.

Forrás:

https://www.harpersbazaar.com/uk/beauty/a44830020/cate-blanchett-beauty-interview/

https://www.yahoo.com/lifestyle/cate-blanchett-aging-feel-more-slideshow-wp-201312734.html 

https://www.lifestyleasia.com/ind/style/jewellery/louis-vuitton-names-cate-blanchett-as-its-newest-ambassador-with-some-dazzling-jewels/ 

http://www.celebrityendorsementads.com/celebrity-endorsements/celebrities/cate-blanchett/ 

https://www.spotern.com/en/people/316/cate-blanchett 

https://www.thejournal.ie/cate-blanchett-nina-hoss-lydia-tar-interview-ireland-5967619-Jan2023/ 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Cate_Blanchett 


  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024