Hírességek és homeopátia

A homeopátiás szer, amely Oscar díjat ér!

Catherine Zeta-Jones és az Arnica montana

A csodás szépségű, mindig fittnek tűnő Catherine Zeta-Jones nemcsak arról híres, hogy Michael Douglas hitvese, hanem arról is, hogy Oscar-díjat nyert a 2002-ben bemutatott Chicago című musicalben nyújtott emlékezetes színészi alakításáért Renée Zellweger és Richard Gere partnereként. A neve a legnagyobb hollywood-i csillagok közt tündököl, és a kézlenyomata megtalálható az „álomgyár” városában található Hírességek sétányán is. 

Létezik egy homeopátiás szer, melyet méltán nevezhetünk a „homeopátia csillagának”, ez pedig nem más, mint az ARNICA MONTANA​, azaz a hegyi árnika gyógynövényből készült homeopátiás gyógyszer. Aki kicsit is ismeri ezt a gyógymódot, tudja, hogy ez az a szer, amely kihagyhatatlan a házipatikából − sportolóknak, táncosoknak, fizikai munkát végző embereknek, kisgyermekes családoknak különösen javallott kéznél tartaniuk. Bárhova is utazunk, érdemes magunkkal vinni, mert gyorssegélyt nyújthat balesetek, sérülések, véraláfutások, zúzódások esetén. A hatóspektruma azonban ennél jóval szélesebb! Fontos szerepe van az Arnica-nak pl. a vérzéscsillapításban és a lázkezelésben is. 

Az amerikai filmszínésznő egy, az Entertainment weekly magazinnak adott nyilatkozatában megemlítette, hogy amikor a Chicago film megerőltető táncos jeleneteit forgatták, és gyakran szenvedett el rándulásokat, ín- valamint ízületi húzódásokat, az Arnica homeopátiás gyógyszert alkalmazta. Ennek köszönhetően tudta enyhíteni a túlterhelésből adódó sérüléseit. Így történt, hogy az Arnica montana is hozzájárult egy Oscar díjhoz!  Ha neki bevált, nekünk is érdemes alkalmaznunk szükség esetén!


Forrás:

http://www.auroraclinic.co/popularity-among-the-famous.php és https://in.pinterest.com/pin/568438784197791373/

„A homeopátia forradalma” (Dana Ullman, SpringMed Kiadó).


Kép forrása: Catherine Zeta Jones - All That Jazz - Filme Chicago (Legendado)

  kapcsolódó szerek
  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Balesetek, sérülések kezelése homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Homeopátiás elsősegélycsomag

   tovább
  • letöltöm

   Csípések, szúrások e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Óvodáskori problémák e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Utazási e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024