Hírességek és homeopátia

Catherine Deneuve a homeopátia elkötelezett híve

A francia mozi állócsillaga akupunktúrával és homeopátiával kezeli magát

Számos filmben láthattuk emlékezetes szerepet alakítva, és énekesnőként is megállta a helyét, hiszen duettet énekelt Gérard Depardieu-vel, Joe Cocker-rel és még Björkkel is! 

A francia filmszínésznő nemzetközi mozicsillag. Számos híres filmben kapott főszerepet, és a tengerentúlon ugyanolyan megbecsülésben van része, mint hazájában. Talán kevesen tudják, de a sztár filantróp oldaláról is ismert, a UNESCO jószolgálati nagyköveteként.

Híres szépségéről, és hosszú ideig a nemzetközi nőideált testesítette meg. A franciák híres nemzeti ikonját, Marianne-t is róla formázták meg, így szobrok, büsztök hirdetik szépségét polgármesteri hivatalok előtt, és arcmása bélyegeken valamint érméken is szerepel.

De nézzük meg, minek is köszönheti időtálló szépségét a francia „femme fatale”?

Catherine Deneuve a homeopátia elkötelezett híve. Erről számtalan magazinnak adott interjújában nyilatkozott. A külső szépség a belső egyensúlyból fakad, így az sem csoda, hogy a színésznő nagy szerelme a rózsák világa. Sok időt tölt a kertjében, és ő maga ülteti és gondozza a különleges növényeket, melyeket a világ különféle csodálatos tájairól és virágkiállításokról szerzett be.

A rózsák iránti passziójáról is beszélve, az ikonikus francia női magazinnak, a Madame Figaro-nak így nyilatkozott: „Akupunktúrával és homeopátiával kezelem magam, és csodás túrákat teszek a természetben. Ott azonnal megtalálom a nyugalom nagyszerű pillanatait a családom, a gyermekeim és a virágaim közt.”

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet – tartja a régi mondás. Talán kiegészíthetjük azzal a gondolattal, hogy ez igaz arra is, aki a homeopátiát szereti. Kövessük Catherine Deneuve példáját! Tegyünk magunkért és a testi-lelki egészségünkért!


Forrás: http://toutsurdeneuve.free.fr/Francais/Pages/Interviews_Presse8089/MadameFigaro86.htm


  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024