Hírességek és homeopátia

A lovaggá ütött „Gombafej” és a Homeopátia

Sir Paul McCartney is homeopátiát alkalmaz

A liverpool-i születésű Paul McCartney-t nem kell sokaknak bemutatni, hisz a világ egyik legismertebb és legtöbbet díjazott könnyűzenei előadója. A zenész a kultikus Beatles zenekar alapító tagja, akit a Buckingham-palotában a „zenéért tett szolgálataiért” a Brit Birodalmi Rend kitüntetés átadásával 1997-ben ütöttek lovaggá. Énekesként, zenészként és dalszövegíróként számtalan klasszikus, örökzöld sláger kapcsolódik a nevéhez, így a „Yesterday”, az „Ebony and Ivory” vagy a „Say, say, say”. 

Most Karácsony közeledtével, hallgassuk meg tőle a „Once Upon A Long Ago” című, régi karácsonyok hangulatát idéző dalt.

Az énekes évtizedek óta a vegetáriánus mozgalom egyik szószólója, aki sokat hangoztatja a témával kapcsolatos nézeteit a médiában. Elhunyt felesége, Linda McCartney még a kilencvenes években egy interjú alkalmával megosztotta a közzel, hogy soha sehova nem indulnak el a homeopátiás gyógyszereik nélkül. Ha szükség van rájuk, gyakran használják őket mindketten. 

Paul McCartney a neje által lett a homeopátia rajongója, aki akkor szavazott a gyógymódnak bizalmat, amikor egy ismerőse kartörést szenvedett és arra csodálkozott rá, hogy a törés nagyon gyorsan forrt össze a homeopátiás szerek alkalmazásának hála. A későbbiekben ő egy mandulagyulladás kezelésében találta hasznosnak a homeopátiát, amikor a homeopátiás szereket választotta egy sor antibiotikummal szemben, amit felírt neki az orvosa. A tonsillitis-ből való felépülés után azt nyilatkozta, hogy „nem tudtam volna ezzel a bajjal megbirkózni a homeopátia nélkül.”

Tudta, hogy a homeopátiás szereket a leggyakrabban az akut felső légúti hurutos megbetegedések kezelésében használhatjuk? Gondoljon rá a nátha, influenza, köhögés, torokgyulladás és egyéb hasonló tünetek kezelésekor, melyekkel kapcsolatban a www.homeopatia.info.hu oldalon sok tanácsot találhat!


Forrás:

Dana Ullmann: A homeopátia forradalma (SpringMed Kiadó)

https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_McCartney 

https://www.lahomeopathicschool.com/famous-people-who-use-homeopathy/ 

https://hu.euronews.com/2021/12/28/a-celebvilag-lovagjai-akik-jogosultak-a-brit-birodalom-rendjenek-megtisztelo-dame-vagy-sir 

https://hamuesgyemant.hu/kultura/beatles-gombafejuek-evfordulo 

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024