Hírességek és homeopátia

A férfi, aki a filmvásznon karddal, az életben homeopátiával siet mások segítségére

Orlando Bloom, a „légi mentő”

Orlando Bloom (1977 - ) angol filmszínész a Hobbit filmekkel, A gyűrűk ura trilógiával alapozta meg a világhírét, amelyben Legolast szerepében tündöklött. A Karib-tenger kalózai filmekben Will Turner karakterét játszotta, amellyel tovább öregbítette hírnevét, ennek köszönhetően sok eszményi szerelemre kondicionált hölgy szívét dobogtatta meg. A Trója, az Elizabethtown és a Mennyei királyság című filmekben az igazság oldalán harcoló ifjú lovag képében állt ki a nemes ügyért vagy sietett szíve hölgye megmentésére. 

Van, hogy az élet hasonló szerepeket oszt, mint a filmdirektorok, így Orlando egyik igaz hőstettéről a brit Vogue magazinnak ezekkel a szavakkal emlékezett meg pályatársa Naomie Harris (1976- ): „Egy repülőút alatt nagyon megfáztam és kezdett teljesen elmenni a hangom. Ezután nem tudtam beszélni a filmforgatások szüneteiben és el kellett mutogatnom a színésztársaimnak, hogy éppen mit akarok. Orlando folyamatosan homeopátiás szerekkel támogatta a gyógyulásomat. Igazán nagyon figyelmes volt.”

Uraim, tessék példát venni lovagiasságból! Járjanak jó példával szívük hölgye előtt, de ha ez nem is sikerül, legalább hallgassanak rájuk, akiknek már van homeopátiás „előéletük” és pozitív tapasztalataik. A rekedtség, afónia esetén is gyors segítség lehet a homeopátia, amely a szervezet öngyógyító képességét mozgósítja a gyógyulás során. Szerencsére, nem kell Nagy Britanniáig elvándorolnunk, hogy ebben segítséget kapjunk Orlando-tól! Létezik egy homeopátiás komplex (több komponensű) homeopátiás gyógyszer a hazai patikákban, melyet számos énekes használt / használ (pl. Szalóki Ági) és az előadók egymásnak ajánlgatják a bevált tippet a kulisszák mögött, ha „elment a hangjuk” a sok fellépés, megerőltető beszéd után. De ha nem a hangszálak megerőltetése, hanem a meghűlés a hangvesztés és torokfájás oka, arra is van jó megoldás. Amennyiben épp hasonló állapotban vagy, ne tétovázz, keresd meg az állapotodnak megfelelő szert a homeopatia.info.hu oldalon a Szerek betegségekre (tünetkereső) rész alatt, vagy keress fel egy szakképzett homeopatát, konzultálj vele és lépj Te is a gyógyulás útjára! 

(Divinyi Zoltán Péter)


Forrás:

Dana Ullman: A homeopátia forradalma (SpringMed Kiadó, 2011)

Vogue UK (2006. augusztus)

https://hollywoodlife.com/2015/08/15/orlando-bloom-returning-pirates-of-the-caribbean-5-will-turner/ 

https://en.wikipedia.org/wiki/Orlando_Bloom 


  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024