Hírességek és homeopátia

A francia világsztár is a homeopátiát választja

Milyen praktikákat alkalmaz Johnny Depp ex-kedvese, ha újra formába szeretne lendülni?

Vanessa Paradis karcsú, tipikus francia szépségideál, aki sokoldalú tehetségét a kilencvenes években ismerhette meg a nemzetközi moziközönség és a könnyűzene rajongók köre. 

Hazájában egy tehetségkutató televíziós műsorban fedezték fel, majd ezután egyenes út vezetett a színészi, modell és zenei pályára. A Chanel cég ikonikus márkájának, a Coco parfümnek a reklámarca volt, amely klipjében kanáriként fütyürészik és a kalitkájában hintázik (A videó megtekinthető itt)

A kilencvenes években sokat láthattuk a Music Television képernyőjén, amikor egymás után születtek meg a népszerű slágerei, úgy, mint a „Be my baby”, az amerikai cool sztárénekes Lenny Kravitz „szárnyai alatt”.

Aki ekkor még mindig nem figyelt volna fel rá, azok számára is ismertté vált, amikor a Karib-tenger kalózaiban Jack Sparrow kapitányt alakító Johnny Depp kedvese lett, akitől két gyermeke is született. Sokáig együtt nevelték szerelmük gyümölcseit franciaországi birtokukon, de 14 év után sajnos szakítottak egymással.

Úgy gondolhatnánk, hogy az érzéki kisugárzású francia divatikon felett is eljár az idő, azonban a róla készült fotók nem ezt sugallják. Foglalkoztatott művészként és elfoglalt, jelenleg egyedülálló családanyaként nem sok ideje jut a pihenésre, de a hírneves Vogue magazinnak adott 2021-es interjújában úgy fogalmazott, hogy „úgy tekintek a testemre, mint egy autóra, amely állandó karbantartást igényel. Nagyon szeretem a természetes kezeléseket.” Hozzátette, hogy négy fegyvere is van, amelyeket felváltva vet be, ha úgy érzi, billeg az egészsége. A „4 fegyver” a kineziológia, az akupunktúra, az oszteopátia és a homeopátia.


Forrás: 

https://www.noklapja.hu/aktualis/2023/01/30/az-50-eves-vanessa-paradis-szepsegenek-titkai/ 

https://www.bibamagazine.fr/beaute/vanessa-paradis-50-ans-mise-sur-cette-coiffure-chic-et-intemporelle-qui-sublime-sa-beaute-naturelle-292086.html 

https://www.usmagazine.com/celebrity-news/pictures/johnny-depp-and-vanessa-paradis-relationship-timeline/ 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Vanessa_Paradis 


  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024