Hírességek és homeopátia

Csavard be, mint Beckham!

A labdarugócsillag is letette a voksát a homeopátia mellett.

Ez a mondat sokaknak ismerős lehet még a mozikból, ugyanis ezzel a címmel (Bend it like Beckham) 2002-ben nagysikerű filmet forgattak, melynek középpontjában az angol foci és két fiatal lány sportkarrierje és szerelmi története áll. A film címe zseniális marketingfogásnak bizonyult, hiszen David Beckham reklámértéke hihetetlen magas volt már akkor is, és ugyan csak egy rövid jelenet erejéig lehetett látni a filmben, tömegeket vonzott be a mozikba. 

A befolyásos angol médiasztár David Beckham (teljes nevén David Robert Joseph Beckham) a Manchester United futball klub csatáraként kezdte pályafutását, majd többek közt a Real Madrid és a Paris Saint-Germain profi játékosa volt és számos luxusmárka modelljévé vált. A játékos mindezek mellett jótékonyságáról is híres, támogatta az UNICEF-et és más, a gyermekjólétet szolgáló adománygyűjtő programokat. 

Felesége Victoria Beckham (Victoria Adams), a kilencvenes években sikert sikerre halmozó legendás zenekar, a Spice Girls „Posh Spice” nevű énekesnőjeként vált ismertté, majd üzletasszonyként folytatta karrierjét. Kettőjükre álompárként tekint a világ, akik azon ritka nemzetközi közszereplők közé tartoznak, akiknek a sikere és népszerűsége évtizedek óta töretlen. 

A sportcsillag karrierje csúcsán - ugyanabban az évben, amikor a fentiekben említett filmet bemutatták – nagy nyilvánosságot kapott a hír, hogy homeopátiás gyógyszereket alkalmaz gyógyulása érdekében.

A 2002-es világbajnokság kezdete előtt David eltörte a lábát, és átfogó orvosi kezelésre szorult. A balesetben érintett lábközépcsont gyógyulási ideje négy-hat hét lett volna, további két-háromhetes rehabilitációs időszakkal kiegészülve, azonban az alkalmazott homeopátiás gyógyszereknek köszönhetően a fájdalmai és a gyulladások oly mértékben csökkentek és annyival gyorsabban forrtak össze a csontjai, hogy a híresség hivatalos nyilatkozatában megosztotta a rajongóival, hogy gyógyulásában jelentős szerepet kapott a homeopátia és bevallotta, ő is le volt nyűgözve a terápia hatékonyságát tapasztalva.

Felesége, Victoria, amikor a harmadik gyermekükkel volt várandós, a homeopátiát választotta a terhességi hányinger csökkentése érdekében.


Forrás:

Dana Ullman: A homeopátia forradalma (SpringMed Kiadó, 2011)

https://sportslife.hu/timeout/20210605-rugd-a-bort-a-vasznon.html

https://port.hu/adatlap/film/tv/csavard-be-mint-beckham-bend-it-like-beckham/movie-51884

https://www.origo.hu/teve/20220317-190-millio-forintot-keresett-egy-ev-alatt-zenei-karrierjevel-pedig-egy-hangot-sem-enekelt-tv.html

https://hu.wikipedia.org/wiki/David_Beckham 

https://homeodoctor.co.in/celebrities-supporting-homeopathy/ 

https://i.pinimg.com/originals/a1/f5/0c/a1f50c05a10ba7e650170ee46464661d.jpg


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Várandósság, szülés, szoptatás homeopátiával e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   A várandósság problémái

   tovább
  • letöltöm

   Derékfájás e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Gyomorpanaszok, reflux e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Vashiányos vérszegénység

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024