Homeopátiás szerek

DIOSCOREA VILLOSA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a természetes jamgyökér.

Jellemző tünetek: 

Hirtelen kialakuló éles, periodikus, visszatérő fájdalom, amely összegörnyedve erősödik, hátrafelé kifeszülve, illetve a hát masszírozására, nyújtására enyhül. 

Különböző pontokban visszatérő, naponta többször jelentkező, néhány másodpercig-percig fennálló, kínzó, késszúrásszerű, nyilalló fájdalom. Neuralgia.

Hátfájdalom.

Főbb javallatok: 

Gyermeknél történő alkalmazás: Vastagbélpanasznál fellépő heves fájdalom vagy neuralgia, mely hátrahajlásra javul. 

Csecsemők kólikája. 

Vastagbélprobléma. 

Ülőidegzsába.

Adagolás: 

5 vagy 15 CH hígításban adható 5 golyócska 10 percenként, a fájdalom hevességének és a beteg érzékenységének megfelelően, majd a tünetek enyhülése szerint ritkítva a szedést.


Forrás: Demarque-Jouanny-Poitevin-Saint-Jean: Farmakológia és homeopátiás materia medica

Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2024