Homeopátiás szerek

POLLENS

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga különféle fű-fa-virág pollenek.

Jellemző tünetek: 

Pollenallergia, szénanátha tünetei (nehézlégzés, orrviszketés, orrfolyás, heves tüsszentés roham, szemkönnyezés, szemviszketés, torok irritációja, stb.).

Főbb javallatok: 

Tavasszal, kora nyáron jelentkező allergiák. 

Gyermeknél történő alkalmazás: Légzési allergiák. 

Adagolás

A tünetek erőssége és hevessége szerint 5 golyócska 9 vagy 15 CH hígításban, naponta két-három alkalommal alkalmazva. A tünetek enyhülése szerint ritkítsuk az adagolást!

Szezon előtt megelőzésre kúraszerűen érdemes már alkalmazni.


Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2024