Homeopátiás szerek

ALOE.

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga: aloe

Jellemző tünetek: 

Bőséges, nyákos hasmenés erőteljes bélgáz képződéssel, végbélzáróizom bizonytalansággal, elégtelenséggel (a fehérnemű széklettel szennyezett, a bélgáz kiengedésekor széklet is távozik). A hasmenés nyákos, gél állagú, nagyfokú bélgáz képződéssel és végbélzáróizom gyengeséggel járhat. Kismértékű széklettartási zavar (inkontinencia) is felléphet. Kitüremkedő, viszkető, váladékozó aranyér. Záróizom-gyengeség. Akarattól független székürítés. 

Főbb javallatok:

Aranyér tünetek (bővérű egyéneknél és ülő foglalkozásúaknál), amely a záróizom megbízhatatlanságával társul. 

A májkapu-rendszer vérbősége.

A záróizom megbízhatatlansága (székletürítéskor).

Adagolás: 

5-9 CH hígításban adható, 5 golyócska. Roham esetén naponta négyszer, amely a tünetek enyhülése után csökkenthető napi egyszeri alkalomra.

Forrás: Demarque-Jouanny-Poitevin-Saint-Jean: Farmakológia és homeopátiás materia medica

Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2024