Homeopátiás szerek

ARGENTUM METALLICUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga az ezüst.

Jellemző tünetek: 

Gégefájdalom.

Száraz köhögés.

Romlik az állapota beszédkor, énekléskor valamint este.

Nemi szerven szürkés nyák.

Orr és ízületek porctünetei műtét után.


Főbb javallatok:

Szónokok és énekesek gégegyulladása.

Szürkés váladékozással járó hüvelygyulladás.

Orrműtétek után az orrporc regenerációjára.


Adagolás:  

Szónokoknak és énekeseknek megelőzésképp vagy kezelésre 9 CH-ban, 5 golyócska naponta egyszer vagy többször adagolva a tünetek erőssége és gyakorisága szerint. A tünetek enyhülésével ritkítani kell az adagolását.

Hüvelygyulladás és orrporc érintettségekor napi két alkalommal 5 golyócska adagolható 5 vagy 9 CH hígításban, majd a tünetek javulása szerint ritkítható az adagolása.

Forrás: Demarque-Jouanny-Poitevin-Saint-Jean: Farmakológia és homeopátiás materia medica

Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2024