Homeopátiás szerek

HISTAMINUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a hisztamin.

Jellemző tünetek: 

Allergia tünetei (bőr, szem, orr, száj, nyálkahártya).

Bőrtünetek: Égető fájdalom, bőrpír, viszketés, a napégéshez hasonlító tünetek. Csalánkiütések. Duzzanat. 

Szemtünetek: Vörösség. Szárazság. Forróság. Égő, maró fájdalom. Szúró fájdalom. Úgy érzi, mintha egy idegen test, homok lenne a szemében.

Orr tünetek: Tüsszögés.

Száj tünetek: Égető fájdalom; a száj nyálkahártya szárazsága. Viszkető szájnyálkahártya. Kaparó érzés.

Légzőrendszer tünetei: Csiklandozó köhögés; köhögés a csiklandozó érzéstől. Összeszorult érzet. Fájdalmas érzékenység. Hörgők görcse. Úgy érzi, mintha víz lenne a mellkasában. Asztma. Szénanátha.


Főbb javallatok: 

Szénanátha. Pollenallergia.

Asztmatikus köhögés.

Allergiás orrnyálkahártya-gyulladás.

Szaruhártyagyulladás.

Csalánkiütés.

Egyéb allergiás állapotok.


Adagolás

Az allergiás mechanizmust csökkenti a szervezetben, ezáltal mérsékli a szénanátha tüneteit. A hagyományos antihisztaminok (allergiás reakciót csökkentő szerek) homeopátiás alternatívája. Megszünteti az allergiás jelenségeket, csökkenti a viszketést.

Allergiás időszakban 15 CH potenciában adagoljunk 5 golyót kétnaponta egyszer vagy 30 CH hígításban 5 golyót, hetente kétszer alkalmazva. 


kapcsolódó cikkek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2024