Homeopátiás szerek

ACIDUM SULFURICUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a kénsav

Leggyakrabban a gyomor és a szájnyálkahártya betegségeire, illetve kemoterápia mellékhatásaira alkalmazzuk.

Jellemző tünetek:

nyelőcső és gyomorégés, stressztől rosszabb, ernyedtség a gyomorban, sietős, remegős beteg, kívánja az alkoholt, bár rosszul van tőle,fejfájás, mintha az agya ide-oda ütődne a fejében, kimerültség. 

Főbb javallatok:

savas felböfögések, reflux. Savas, maró hányás, csuklás előzi meg. Csecsemők aftás szájnyálkahártya-gyulladása. Kemoterápia utáni gyomorégés, emésztőrendszeri problémák.Hőhullámok változó korban, izzadással és erős remegéssel. 

Adagolás:

a 9 vagy 15 CH (C)  potencia javasolt.


Forrás: Demarque-Jouanny-Poitevin-Saint-Jean: Farmakológia és homeopátiás materia medica

 

 

Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2024