Homeopátiás szerek

KALIUM SULFURICUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a kálium szulfát.

Jellemző tünetek: 

Bőséges, kevéssé irritáló váladék észlelhető. A gyermek átmenetileg nem érez szagokat, hurutos köhögés kínozza. Meleg hatására súlyosbodnak a tünetek. 

Sűrű, sárgás, hosszan tartó orrfolyás.

Főbb javallatok: 

Nyálkahártya-gyulladás. 

Nátha sárgászöld orrfolyással.

Hörghurut.

Nedvedző, hámló ekzéma, pszoriázis.

Gyermekeknél történő alkalmazás: Az ízlelő- és a szaglóképesség elvesztésével járó, sűrű, zöldessárga váladékozással kísért nátha. 

Adagolás: 

Minden javallat esetén 5 golyócska 5 vagy 9 CH hígításban, naponta kétszer-négyszer a tünetek súlyosságának függvényében.

Forrás: Demarque-Jouanny-Poitevin-Saint-Jean: Farmakológia és homeopátiás materia medica

Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2024