Hírek

Homeopátiás kórház kelet-afrikában

Egy non-profit szervezet több homeopátiás kórházat tart fenn Tanzániában, ahol 2008-óta több, mint 20.000 beteget kezeltek.

Tanzániában, a Kilimandzsáró lábánál, egy homeopátiás nonprofit szervezet, a Homeopathy for Health in Africa 2008 óta működtet egy merőben új szemléletű kórházat. Több mint 20 000 HIV / AIDS-ben szenvedő beteg kezeléséhez járultak hozzá az elmúlt években. 

Szakértőik tudását és tapasztalatát az egyénre szabott terápia kiválasztásában egy homeopátiás software is segíti. Az állandó klinika mellett 16 kihelyezett rendelőt tartanak fenn távoli maszáj területeken, ahol az orvosi ellátás amúgy nem megoldott. 


Forrás: https://homeopathyforhealthinafrica.org/


  kapcsolódó cikkek
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024