Hírek

A homeopátia a gazdaságnak is jót tesz

A Securvita német biztosítótársaság vizsgálta a homeopátiát alkalmazó biztosítottak adatait.

Az új tanulmány, a „Studie zur Homöopathie: Wirtschaftlich und Wirksam” (gazdaságos és hatékony), közel 16 000 Securvita-kötvénytulajdonos adatait hasonlítja össze, akiket legalább három éve homeopátiát alkalmazó háziorvosok rendszeresen kezeltek ugyanolyan nagy kontrollcsoporttal szemben, amely hagyományos ellátásban részesült homeopátiás kezelés nélkül. Bemutatja a homeopátiás kezelés valós előnyeit és javulásait, amelyeket a biztosítási adatok több év alatt dokumentáltak. Ez vonatkozik mind a gyermekekre, mind a felnőttekre, többféle egészségügyi háttérrel és alapbetegségekkel. 

Az orvosi homeopátiás kezelések hatékonyságát számos intézkedés bizonyítja, például, hogy számottevően kevesebb alkalommal szükséges erős gyógyszerek felírása, csökken a táppénzen töltött idő, kevesebb a kórházi felvétel és rövidebb kórházi tartózkodás.


Forrás:

https://homeopathic.com/homeopathy-is-cheap-and-effective-an-independent-institute-analyzes-the-data-of-15700-securvita-health-insurance-policyholders/


  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024