A homeopátiáról bővebben

Homeopátia gyermekeknek

A homeopátia olyan alternatíva a szokványos kezelési módok, gyógyszerek mellett, amely biztonságos, nem toxikus, ugyanakkor hatásos, gyors enyhülést, gyógyulást hoz.

 • Homeopátia gyermekeknek

  Homeopátia gyermekeknek

Tény, hogy a gyermekek nagyon jól, a felnőtteknél jobban reagálnak a homeopátiás terápiára, mert az ő esetükben betegség természetes lefolyását, gyógyulási képességüket még nem nyomta el a környezet okozta terheltség, a krónikus betegségek és a hagyományos gyógyszerek.

Alkalmazása néhány alapvető szedési szabály megtartása mellett egyszerű, a gyermekek készségesen együttműködnek, szívesen beveszik az édes golyókat. Több golyó esetleges bevétele esetén sem kell gyógyszermérgezéstől tartanunk, esetleg a szerre jellemző tünetek erősödhetnek fel. Ilyenkor megfigyelésen kívül másra nincs szükség.

Miért ajánlják a homeopátiát gyerekeknek?

Homeopátiás kezeléssel gyorsabban gyógyulnak a gyermekek.

Ritkábban lesznek betegek, az immunrendszerük is erősödik. 

A szülők aktívan részt vehetnek gyermekük gyógyításában, egészségük megőrzésében, hiszen a homeopátia alapja a megfigyelés. A gyermekeket ugyanis személyiségének és nem kizárólag betegségének megfelelően kezeljük.

A homeopátia célja az öngyógyító mechanizmus serkentése és nem a betegségek elnyomása.

A homeopátia további előnyei a gyermekeknél

Már újszülött kortól kezdve alkalmazható

Nincs mellékhatása

Nem okoz gyógyszerallergiát

Erősíti az immunrendszert

Összeegyeztethető más, hagyományos kezelési formákkal

Alkalmas testi és lelki panaszok gyógyítására

Akut betegségek esetén, sérülések esetén is alkalmazhatók – fontos azonban megjegyezni, hogy nem kielégítő vagy elhúzódó gyógyulásnál, krónikus esetben mindig kérnünk kell gyakorlott homeopata orvos segítségét, aki hagyományos orvoslási és a homeopátiás ismeretekkel is rendelkezik és folytatni tudja a kezelést.

 

 

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024