Szösszenetek a gyermekorvosi rendelőből

Eszter, Sámuel, Gyurika

dr. Sebő Zsuzsanna főorvos rovata. Egy borongós téli napon, amikor csúcsra jártak a gyermekorvosi rendelők a sok lázas megbetegedés miatt, negyven év körüli apa lépett be 9 éves kislányával.

 • A jó homeopata néha az egész családot kezeli

  A jó homeopata néha az egész családot kezeli

Néhány éve költöztek a városba, és azóta tartozott Eszter a praxisomba.  A kislány életének első néhány éve a rendszeres antibiotikumos kúrákról szólt, folyamatosan beteg volt. Kapcsolatunk első féléve azzal telt, hogy Eszter lázas megbetegedéseit csak homeopátiás szerekkel kezeltem, és néhány hónap elteltével a kislány immunrendszere megerősödött, egyre ritkábban lett beteg, egyre ritkábban kellett találkoznunk.Eszter édesanyjától azt is tudtam, hogy az apa sokáig tiltakozott, kételkedett,ellenezte a homeopátiás kezeléseket, de az eredményeket látva, ha nem is lett a szelíd gyógymód elkötelezett híve, de már vitákat nem váltott ki a golyócskák szedése.

Eszter fizikus édesapját személyesen nem ismertem,először jött a gyerekkel hozzám. Már a váróban idegesen nézegette az óráját,hiszen a sok beteg miatt várakoznia kellett. Belépve a rendelőbe, pattanásig feszült volt, és az óranézegetés nem maradt el. Eszternek kisebb láza volt, néha fájlalta a fülét, közérzete nem volt rossz. Vizsgálattal komoly eltérést nem találtam a kicsit piros torkán kívül, így FERRUM PHOSPHORICUM​ kapott napi kétszer és homeopátiás orrsprayt.  Kontrollra hívtam három nap múlva. Az apa kételkedve kérdezte, nem kellene-e valamilyen  „komolyabb” gyógyszer a gyereknek, a mert sítáborba készül a hétvégén. Ezt megbeszélve, rákérdeztem, miért nézi percenként az óráját, miért olyan feszült. Csak úgy ömlött belőle a kétségbeesés, mert a család kedvenc kutyáját, Sámuelt kellett volna állatorvoshoz vinnie, aki napok óta beteg. Lekéste az állatorvos rendelését, csak másnap tud majd csak elmenni,nagyon aggódik. Javasoltam neki homeopátiás szert, amit következő napig adhat a kutyának.

Három nap múlva Eszter ismét az édesapjával érkezik kontrollra és hol van már az idegességtől feszült férfiember.Mosolyogva lépnek be a rendelőbe. „ Kedves doktornő. Eszter meggyógyult, semmipanasza, megy sí táborba.  Sámuel kutyánknak kutyabaja, nem is kellett állatorvoshoz vinnem, két adag golyó után minden tünete megszűnt. Azonban van egy kis probléma. Megtenné, hogy Gyurikának is javasolna valamit, mert néhány hete….

Gyurika, a hullámos papagáj azóta rendbe jött,és így lettem én a család mindenes homeopatája, és így lett Eszter édesapja a kétkedőből homeopátiát elfogadó és alkalmazó apuka.

 

 • Dr. Sebő Zsuzsanna gyermekgyógyász főorvos
kapcsolódó szerek
AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  Influenza & téli betegségek e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

  tovább
 • letöltöm

  Nátha e-kártya

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2024