Hírek

Homeopátiás kórház nyílt Sierra Leone-ban

Óriási szükség volt megfizethető ellátásra egy olyan országban, ahol az orvosi ellátás sok ember számára nem elérhető

Sierra Leone* egy ország Nyugat-Afrikában, az Atlanti-óceán partján. A Freetown-félszigetet szegélyező fehér homokos strandjairól ismert. Fővárosa Freetown.

A sierra leone-i, Dr. Sympsohn Yajoh felépítette a Coherence Hospital nevű homeopátiás kórházat New Londonban, Kossoh Townban.  Dr. Sympsohn Yajoh az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban tanult, majd visszatért Sierra Leonébe, hogy honfitársai és a közösség érdekében dolgozzon. Több, mint 8 év homeopátiás praxissal a háta mögött Dr. Sympsohn az USA-ban élő barátai támogatásával megnyitotta kórházát, ahol az általános ellátáson kívül, hagyományos fitoterápiával és homeopátiával is gyógyítják a betérő betegeket. 


Forrás: https://politicosl.com/.../sierra-leone-gets-first

*Sierra Leonéban a várható élettartam 57,39 év. Az orvosi ellátás sokak számára nem megfizethető, az orvosok és a kórházak sok falusi ember számára elérhetetlenek. A kolera, a sárgaláz, a lassaláz és az agyhártyagyulladás sok életet követel mind a mai napig. Egy új homeopátiás kórház sok helyi számára az egyetlen lehetőséget biztosítja a gyógyulásra.

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024