Immunerősítés

Járvány alatt támogassuk célzottan az immunrendszer munkáját!

A második-harmadik megfázás után a varázsszó - immunerősítés!

 • Járvány alatt támogassuk célzottan az immunrendszer munkáját!

  Járvány alatt támogassuk célzottan az immunrendszer munkáját!

 • kinyomtatom

 • elküldöm

 • ajánlom

Az immunerősítésnél is legjobb azonban a holisztikus szemlélet, azaz mielőtt levesszük az első „csodaszert” a polcról, nézzük meg a saját tüneteinket, és válasszunk egyénre szabottan.

Figyeljük meg, hogyan reagál testünk és lelkünk a külvilágra. Másra lesz szüksége a refluxos, alváshiányos, stresszes, kedvetlen férfinak és az örökké csorgó orrú, egyik megfázásból a másikba eső gyereknek. Más kell influenzaszezonban, és megint más tavasszal, amikor üresek a vitamin és ásványi-anyag raktárok.

Az alapok, ami nélkül nincs jól működő immunrendszer

megfelelő mennyiségű alvás.

tiszta víz (30 kg-ra számítsunk 1 liter vizet), testünk 60-70%-a víz!

egészséges táplálkozás, használjuk ki, hogy az őszi immungyengeség a gyümölcsszüret ideje is, együnk friss gyümölcsöt, óvatosan bánjunk a cukrokkal és a készételekkel!

mozgás, testnek és léleknek is hasznos, természetes hormonális levezetés a stresszből, és immunserkentő hatású.

járvány alatt célzottan támogassuk az immunrendszer munkáját

Amit még tartsunk szem előtt

náthás, bőr vagy bélpanaszokat okozhat ételallergia is, pl. sokan allergiásak a tejre.

Mit tehetünk, ha körülöttünk mindenki beteg?

Ha járvány van, erősítsük a sejtes védekezőrendszert, ha lehet, betegség-specifikusan. Nézzük ezt az influenza példáján. Az influenzára gyakran rendelt  homeopátiás szer dobozán szerepel: influenzás időszakban heti 1 tubus bevétele ajánlott.

Miért ajánlják ezt így?

A gyógyszer egy olyan kacsafajta belső szerveiből (szívéből és májából) készül, sterilizálás után és egy hosszú alkoholos hígítási folyamaton keresztül, melynek tápcsatornájában sokféle influenzavírus fordul meg, de nem okoz betegséget. Bevétele után a szervezet találkozik a vírus információjával, (fontos, hogy nem a vírussal!) és az immunrendszer elkezd ennek megfelelően dolgozni.

Tehát így lépéselőnybe kerülünk. Influenzavírussal bárhol találkozhatunk, ha a szervezet felkészülten várja, sokkal eredményesebben győzi le a fertőzést.

AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  Jól működő immunrendszer? Természetesen!

  tovább
 • letöltöm

  Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

  tovább
 • letöltöm

  Influenza & téli betegségek e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Óvodáskori problémák e-könyv

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020