Immunerősítés

Adható az echinacea gyerekeknek?

A homeopátiás orvosok gyakran kapnak az immunrendszer erősítéssel kapcsolatban kérdéseket.

 • Adható az echinacea gyerekeknek?

  Adható az echinacea gyerekeknek?

Gyakori probléma, hogy az egyik legnépszerűbb immunerősítő gyógynövény, az ECHINACEA​ legtöbbször alkoholos kivonatban kapható a patikákban.

Hogyan adhatunk Echinaceat gyermekünknek?

Igen, létezik ebből a növényből készített homeopátiás szer, méghozzá igen hatékony. Az Echinacea angustifolia és az Echinacea purpurea, magyarul bíbor kasvirág, Észak-Amerika őshonos gyógynövénye. Eredetileg az indiánok alkalmazták, miután rájöttek, hogy sok betegség gyógyításában fontos szerepet játszik. Olyan alkotórészeket tartalmaz, amelyek serkentik az immunrendszer működését. A növényből készült kivonatban antibiotikus hatású, gyulladáscsökkentő hatóanyagok találhatók.

A homeopátia is a növény immunrendszer-stimuláló és gyulladáscsökkentő hatását hasznosítja az 5 CH-s hígításban. A gyermekkorban átvészelt betegségekre az immunrendszer érése szempontjából szükség van. A homeopátiás kezeléssel azonban lehetőséget teremtünk arra, hogy a szervezet felkészültebben várja a fertőzéseket.

Az ECHINACEA​-nak a fertőzések kezelésénél tapasztalt jótékony hatása mellett a gennyesedések gyógyításában is gyógyszer kísérletekkel alátámasztott, tapasztalatokkal igazolt jelentősége van. A súlyos és makacs gennyedéssel járó elváltozások hagyományos és homeopátiás kezelését az ECHINACEA előnyösen egészíti ki. Alacsony homeopátiás hígításban (5 CH) megőrzi fitoterápiás hatékonyságát is.

A fertőzések megelőzésére két hétig naponta 2x5 golyócskát ajánlott elszopogatni, majd 1 hét szünet beiktatása után – szakaszosan – októbertől áprilisig folytatni a szedését.

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Jól működő immunrendszer? Természetesen!

   tovább
  • letöltöm

   Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Óvodáskori problémák e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Őszi-téli protokoll

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024