Influenza, láz

D vitamin és influenza

Mit tehetünk, hogy ne kapjuk el a betegséget, és mit szedjünk, ha gyorsan szeretnénk gyógyulni?

 • D vitamin és influenza

  D vitamin és influenza

Homeopátia

Influenzás időszakban szedjünk heti 1 tubus komplex készítményt, ami az influenzás tünetek enyhítésére alkalmas. Ezt kiegészíthetjük az immunerősítő hatású ECHINACEA​ 5 CH-val, napi 2x.

D vitamin:

Egy kutatás szerint az influenzajárványok szezonalitása azzal függ össze, hogy télen a szervezet D vitamin készlete kiürül. Pótoljuk a D vitamint! A D vitamin megnöveli a szervezetben a saját antibiotikumnak nevezett AMP szintjét, ami elpusztítja a kórokozókat.  Szedés: 1 mikrogramm=40 NE (nemzetközi egység) Járványos időben napi 1-2x 20 mikrogramm ajánlott.

Legyen mindig kéznél az influenzás tünetek homeopátiás komplex gyógyszere! Ha bújkál bennünk a betegség, az első tünetektől kezdve érdemes szedni. Amikor érezzük a bágyadtságot, izomfájdalmat, torokkaparást, náthát, fejfájást, vagy az influenza bármelyik tünetét, amilyen gyorsan csak lehet, kezdjünk el szedni (első napon 6 óránként, második nap 2 tubus, harmadik nap 1 tubus)

Ha már kialakultak az egyéni tünetek, akkor egészítsük ki a legjellemzőbb tünetre rendelt monoszerrel (az ajánlott potencia a 9 CH vagy a 15 CH, szedjünk óránként 5 golyócskát, ha javul a tünet, napi 3x 5 golyócskát gyógyulásig)

Ha ez a jellemző tünet

Gyomorpanasz (most gyakori a hányós-hasmenéses influenza), magas láz akkor a szer az ARSENICUM ALBUM

Fejfájás, gyengeség, láz és izomfájdalom, akkor a szer a GELSEMIUM SEMPERVIRENS​.

Ha herpesz, mozgáskényszer, akkor a szer a RHUS TOXICODENDRON​.

Elesettség, fájdalmas köhögés, akkor a szer a BRYONIA​.

Ne feledkezzünk el a pihenésről, mert a homeopátia sem tud csodát tenni, ha lázasan megyünk dolgozni!


Összegyűjtöttük a 16 alap homeopátiás szert, amelyet ajánlunk házipatikádba: 

Ha maradt még kérdésed, kérdezz homeopátiás szakértőinktől!

Szerkesztette: R.Sz.

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2021