Homeopátiás szerek

OSCILLOCOCCINUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Komplex készítmény Influenzás tünetek enyhítésére. Lerövidíti a betegség lefolyását, gátolja a szövődmények kialakulását.

Mikor kell elkezdeni az Oscillococcinum szedését?

Leghatásosabb akkor, ha az első tünetek megjelenésétől elkezdjük szedni. Influenzás tünetekre (hidegrázás, láz, orrfolyás, fájdalom, köhögés) világszerte alkalmazott homeopátiás gyógyszer az Oscillococcinum. Influenzás időszakban: heti 1 adag (tubus) Oscillococcinum szedése ajánlott.


E speciális készítményt napjainkban szinte minden család jól ismeri. Hatása figyelemre méltó az influenzához kapcsolódó és a heveny vírusos fül-, orr-, garatfertőzések kezelésében.

Az oscillococcinumot szedheti a család minden tagja, csecsemők, gyermekek, várandós anyukák, felnőttek és idős emberek is. Gyermekeknél történő alkalmazás:Influenza vagy heveny vírusos fertőzések.

Terhesség alatt szedhető?

Az Oscillococcinum alkalmazható várandósság és szoptatás alatt is.

Alapanyaga a pézsmakacsa májának és szívének átszűrt kivonata. 

Adagolás

Influenzás időszakban: hetente 1 adag, azaz 1 műanyag tartály tartalma. Influenzás tünetek jelentkezésekor egy adagot kell bevenni, majd ezt kétszer, esetleg háromszor (6 óránként) megismételni;

Már kialakult influenza esetén naponta kétszer (reggel és este) 1 adag 1-3 napon át.  Amennyiben a tünetek 3 napon túl is fennállnak, és javulás nem következik be, forduljon orvosához. Kiszerelés: 6 adag.


A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!


Vásárolja meg online a Medicinanet.hu oldalon

  Oscillococcinum - letölthető betegtájékoztató
kapcsolódó cikkek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020