Oltás

Oltás után Thymuline!

Az oltásokról egész irodalmat lehet találni az interneten.

 • Oltás után – Thymuline!

  Oltás után – Thymuline!

Egyetlen dolgot szeretnénk kiemelni: az oltást azért kapja a gyerek, hogy immunitás alakuljon ki a szervezetében egy betegség ellen. Ez csak jól működő immunrendszerrel lehetséges! Ne oltassunk be beteg, legyengült babát, várjuk meg, míg teljesen egészséges lesz!

Homeopátiás tanács

Oltás után a sejtes immunitás támogatására, a megfelelő oltási immunválasz kialakulásának segítésére, a túlzott reakció elkerülésére adjunk a babának:

THYMULINE​  9 CH golyócskákat.

A THYMULINE​ a csecsemőmirigy egyik szabályozó fehérjéjéből készül, mely a sejtes immunitás kialakításában játszik szerepet. Javasolt az oltás napja előtt, az oltás napján és az oltást követő napon 1x5 golyót adni a babának. A golyókat fel lehet oldani 10 ml - fél deciliter babavízben, és kiskanállal adjuk a baba szájába az oldatot! Ha erős reakció (láz, nehezen gyógyuló seb, stb.) jelentkezik az oltás után, addig folytassuk a THYMULINE-t, amíg a panasz el nem múlik.

Az oltások után adott klasszikus homeopátiás szer a THUJA OCCIDENTALIS ​. Érdemes oltás előtt, az oltás napján és utána egy napig 1x5 golyót adni a babának. (Ajánlott potencia: 15 CH).

Ha a babának oltás után új tünetei, betegséghajlama, viselkedésbeli változásai lesznek, esetleg az oltás helye sokáig duzzadt, fájdalmas, nem gyógyul, érdemes elvinni homeopátiás oltáskivezetésre. A módszert Tinus Smits holland homeopata orvos írta le és alkalmazta több ezer betegen. Érdemes erre szakosodott homeopata orvost keresni!

Ha később, pár év múlva úgy tűnik, hogy valamilyen változás, betegség egy gyerekkori oltáshoz köthető, tapasztalt biorezonanciával (pl.scio) foglalkozó szakember meg tudja nézni, milyen oltás okozhatta a problémát, és akkor az kivezethető.

Egyéb szerek oltás után

Duzzadt, piros bőr az oltás helyén, esetleg láz – APIS MELLIFICA​ 15 CH.

Magas láz, fényérzékeny szemek – BELLADONNA​ 15 CH.

A szúrás helye fájdalmas, hideg, kék– LEDUM PALUSTRE​ 9 CH.

A szereket napi 2-3 alkalommal kell szedni, javulásig. 

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Jól működő immunrendszer? Természetesen!

   tovább
  • letöltöm

   Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024