Immunerősítés

Hogyan erősítsük az immunrendszerünket télen?

Figyeljünk oda táplálkozásunkra, fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt a téli hónapokban is!

 • Hogyan erősítsük az immunrendszerünket télen?

  Hogyan erősítsük az immunrendszerünket télen?

 • kinyomtatom

 • elküldöm

 • ajánlom

Hideg időben se zárkózzunk mindig a négy fal közé, a friss levegő és a testmozgás is segít szervezetünk ellenálló képességének fokozásában, és a rendszeres szaunázás is jó hatással van az immunvédekezésre.

Aki hajlamos az influenzaszerű fertőzésekre, szedjen olyan komplex készítményt, ami az influenzás tünetek enyhítésére alkalmas heti egyszer influenzás időszakban.

Ezt kiegészíthetjük ECHINACEA​-val. Az Echinacea Észak-Amerika őshonos gyógynövénye.

Eredetileg az indiánok alkalmazták, miután rájöttek, hogy sok betegség gyógyításában fontos szerepet játszik. A növényből készített homeopátiás szer immunserkentő és gyulladásgátló hatású. Alacsony homeopátiás hígításban (5 CH) megőrzi fitoterápiás hatékonyságát is. Napi 1-2x5 golyót kell elszopogatni, kúraszerűen (pl. 2 hét szedés 1 hét szünet, vagy 5 nap szedés  2 nap szünet).

A sejtes immunitás serkentésére szedjen hetente 2x5 golyót a THYMULINE​ 9 CH golyócskából.


AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

  tovább
 • letöltöm

  Jól működő immunrendszer? Természetesen!

  tovább
 • letöltöm

  Influenza & téli betegségek e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Óvodáskori problémák e-könyv

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020