Influenza, láz

Hogyan kezeljük az influenzát homeopátiával?

Az influenzát az influenzavírus okozza. A betegség kialakulásában nem csak a kórokozó játszik szerepet, hanem az egyéni védekezőképesség is.

 • Hogyan kezeljük az influenzát homeopátiával?

  Hogyan kezeljük az influenzát homeopátiával?

Ha az immunrendszer erős, akkor a szervezet ellenáll a vírusnak.

Az influenzavírusnak három fő típusa van: az A-, a B- és a C- vírus. Ezek közül az A a legveszélyesebb: országos, sőt, világjárványokért is felelős lehet. A B vírus az A kistestvére, de kevésbé agresszív. A C vírus kisebb helyi járványokat, szórványos megbetegedéseket okoz.  

Hogyan terjed a betegség?

Az influenza cseppfertőzéssel terjed. A vírus köhögéssel, tüsszentéssel kerül a levegőbe. Lappangási ideje 1-3 nap. Ezt 2-3 napig tartó lázas időszak követi, a teljes felépülés akár két hetet is igénybe vehet. A influenza fej és torokfájást, ízületi és végtagfájdalmat, levertséget okoz. A láz hirtelen szökhet fel, gyakran nagyon magasra. 

Az influenza szövődményei

Az influenza veszélye, hogy a felső légutakat érintő vírusos megbetegedés lehúzódhat az alsó légutakra, a hörgőkre, akár a tüdőre is. Az ilyen súlyos szövődmény viszonylag ritka, és leggyakrabban legyengült szervezetű, krónikus légúti betegségben szenvedő, dohányos, vagy gyenge, idős betegeknél jelentkezik. Gyermekeknél is időseknél jelentkezhetnek leggyakrabban kísérő szövődmények, középfül és arcüreggyulladás, hörghurut.

Az influenza hagyományos és homeopátiás kezelése

A hagyományos kezelés ágynyugalmat és sok folyadékot ír elő. C vitamin szedésével erősíthetjük az immunrendszert. A kereskedelmi forgalomban lévő influenzaellenes szerek a kellemetlen tüneteket csökkentik, de a betegséget magát nem gyógyítják. Az antibiotikum hatástalan a vírus ellen, gyakran a szövődményekre rendeli az orvos.

Komplex készítmény az influenzás tünetek enyhítésére (hidegrázás, általános fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés) 

Az influenza  homeopátiás gyógyszere. Az első tünetek megjelenésétől el lehet kezdeni szedését, ilyenkor megakadályozza a betegség teljes kialakulását.

Adagolása: 1 nap: 3 tubus dózis, 2. nap: 2 tubus dózis, 3. nap 1 tubus dózis. Gyermekeknek vízben oldva is beadható.

A komplex szert a már kialakult influenza gyógyulási idejét akár a felére is csökkentheti, és megelőzi a szövődmények kialakulását.

   

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Lázcsillapítás e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Őszi-téli protokoll

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024