Influenza, láz

Itt az influenza! Tüneti szerek

A vírusok különböző panaszokat okoznak. Gyakori a hányással, hasmenéssel, gyomorproblémákkal, és a magas lázzal, gyengeséggel, fejfájással járó influenzafertőzés.

 • Itt az influenza! Tüneti szerek.

  Itt az influenza! Tüneti szerek.

Az idei járvány három leggyakrabban alkalmazott homeopátiás szere az:

ARSENICUM ALBUM​ 15 CH – hányással, gyomorpanaszokkal járó tünetekre.

GELSEMIUM SEMPERVIRENS​ 15 CH – összetörtséggel, gyengeséggel, fejfájással, lázzal, izomfájdalommal jelentkező influenzára.

KALIUM BICHROMICUM​ 9-15 CH – ha náthával kezdődik, a sűrű váladék feszíti az orrot és a melléküregeket, csorog a garatra, és erős torokfájdalmat okoz, főleg reggelre.

A szerek mellett az első tünetektől szedjünk komplex készítményt az influenzás tünetek enyhítésére (hidegrázás, általános fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés). Ez a komplex általánosan javasolt az influenzára.


Influenzás időszakban erősítsük immunrendszerünket  ECHINACEA​ 5 CH-val, szedjünk D és C vitamint, a vírusok támadására heti egy tubus komplex készítménnyel készítsük fel a szervezetünket!


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Jól működő immunrendszer? Természetesen!

   tovább
  • letöltöm

   Tengeri betegség e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Őszi-téli protokoll

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024