Kutatások, tudományos anyagok, érvek

Tudományos szervezet a homeopátia eredményességének igazolására

A DynHome project a „dinamizálás” és a „homeopátia” szavak rövidítéséből kapta nevét

Kutatási projektként az Unio Homeopathica Belgica egyesülettel összekapcsolva a DynHom-ot 2014-ben alapította Dr. Michel Van Wassenhoven homeopátiás orvos a homeopátiáról az Université Libre de Bruxelles-ben tartott konferencián.

Jean-Louis Demangeat professzor a Haguenau Kórház volt radiológiai osztály vezetője és a strasbourgi Orvostudományi Kar egykori biofizikai oktatója így üdvözölte a DynHom projektet: „Még egyszer gratulálok a DynHom tanulmány elvégzéséhez, amely nagyon átlátható. A módszertan példaértékű.”

José Teixeira professzor, a Saclay-i Léon Brillouin laboratórium tudományos doktora és a CNRS kutatási igazgatója a víz szerkezetére, termodinamikai és szállítási tulajdonságaira szakosodott. Megerősíti a DynHom projekt mögött álló metódust: „A DynHom valóban tudományos megközelítést alkalmaz, szükségszerűen hosszadalmas és ismétlődő kísérleteken alapul, de elfogultságtól mentes. Gratulálok ehhez a kiváló eredményhez. ”


Forrás:

https://www.monhomeomonchoix.fr/en/news/crowdfunding-to-help-homeopathy-research/

  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024