Influenza, láz

Eupatorium (perfoliatum)

amerikai lázgyökér, vízikender

 • Eupatorium (perfoliatum)

  Eupatorium (perfoliatum)

Főbb javallatok: Az EUPATORIUM PERFOLIATUM​ (Eupatorium) leginkább a végtagfájdalmakkal járó influenza vagy maláriás láz esetén használatos.

A láz tipikusan hidegrázással kezdődik, majd a beteg test-hőmérséklete felszökik, izzad, kínzó szomjúság gyötri, csontjai sajognak, nyugtalanná válik. A szer akkor is segíthet, ha a beteg epét hány, vagy fejfájás kínozza, amely az izzadási szakban rosszabbodik.

Javulás: beszélgetésből, ha a beteg epét hány

Rosszabbodás: hideg levegőtől, szabályos időközönként mozgástól, étel szagától vagy látványától. 

  kapcsolódó szerek
  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Őszi-téli protokoll

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024