Influenza, láz

Ismerjük az influenzát?

A legtöbben közülünk legalább egyszer életében volt már influenzás.

 • Ismerjük az influenzát?

  Ismerjük az influenzát?

Persze, tudjuk, hogy ez egy kellemetlen betegség, ami ágyhoz köt akár egy hétig is, de mi okozza valójában azokat a hidegrázásokat és az izomfájdalmakat? 

Az influenzát könnyű összetéveszteni egy egyszerű megfázással. De az influenza komoly tüneteket is okozhat, ezért érdemes megfigyelni az alábbiakat:

Az influenza tünetei 1-3 nappal a vírussal való találkozás után jelentkeznek. A betegek gyakran panaszkodnak, hogy a betegség letaglózza őket. A panaszok lehetnek enyhék, vagy súlyosak. De az enyhe influenza is könnyen súlyossá válhat, ha nem figyelünk eléggé.

Influenza vagy megfázás?


Az alábbi táblázat segít elkülöníteni a tüneteket.

Tünet

Megfázás

Influenza

Láz

Ritka

Általában tapasztalható

Fájdalmak

Mérsékelt

Gyakran erős

Hidegrázás

Nem jellemző

Általában tapasztalható

Fáradékonyság

Enyhe

Közepestől az erősig

Tünetek kialakulása

Fokozatos

3-6 óra alatt

Köhögés

Általában hurutos

Száraz

Tüsszentés

Gyakori

Nem jellemző

Orrdugulás

Gyakori

Nem jellemző

Torokgyulladás

Gyakori

Nem jellemző

Mellkasi fájdalom

Enyhe

Gyakran erős

Fejfájás

Nem gyakori

Gyakori


Az influenza homeopátiásan nagyszerűen kezelhető az influenzás tünetek enyhítésére alkalmas komplex készítménnyel. Az első tünetek megjelenésekor kell elkezdeni szedését, így a súlyos betegség kialakulása megelőzhető.

A komplex szert influenzás időszakban kúraszerűen szedve (heti 1 tubus) felkészíti a szervezetet a vírusokkal való találkozásra.

Kitűnő az ECHINACEA​ növényből készült homeopátiás monokészítmény is, mely alacsony hígításban (5 CH) megőrzi a növény immunerősítő, gyulladásgátló tulajdonságát. Egész télen szedhető.

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Túlélési tippek fesztiválozóknak

   tovább
  • letöltöm

   Őszi-téli protokoll

   tovább
  • letöltöm

   Jól működő immunrendszer? Természetesen!

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024