Influenza, láz

Influenza gyógyítása homeopátiával

A köztudatban nem mindig jelenik meg helyesen az influenza fogalma.

 • Influenza gyógyítása homeopátiával

  Influenza gyógyítása homeopátiával

Az influenza kialakulásáért vírusok felelősek, melyek antibiotikumokkal nem pusztíthatók el.

Antibiotikumot az orvos a szövődmények elkerülésére, és az esetleges felülfertőződés kezelésére rendelhet. Az influenzavírus okozta fertőzést a szervezet immunrendszere győzi le, ez a folyamat körülbelül egy hetet vesz igénybe.Az influenza kialakulásáért vírusok felelősek, melyek antibiotikumokkal nem pusztíthatók el.

Antibiotikumot az orvos a szövődmények elkerülésére, és az esetleges felülfertőződés kezelésére rendelhet. Az influenzavírus okozta fertőzést a szervezet immunrendszere győzi le, ez a folyamat körülbelül egy hetet vesz igénybe.Az influenza tüneteit könnyen össze lehet téveszteni az egyszerű náthával, vagy egyéb vírusos eredetű felső légúti betegséggel. Láz, orrfolyás, köhögés, fejfájás, rossz általános közérzet kíséri. Gyakran kísérik nagyon kellemetlen ízületi és végtagfájdalmak is.

Hagyományos kezelés vagy homeopátia?

Hagyományos kezeléssel az influenza tüneteit enyhítjük. Orrcseppekkel a duzzadást és a bő orrfolyást, köhögéscsillapítókkal a köhögést, láz és fájdalomcsillapítókkal a többi tünetet.

Míg ezek a szerek átmeneti enyhülést okoznak, a gyógyulás folyamatát lassítják. Az orr a váladékozással az elhalt fehérvérsejteket és a gennyet távolítja el, a köhögés a légutakat tisztítja. A láz fontos szerepet játszik a kórokozók elleni harcban.

Az elnyomott tünetek gyakran maradványbetegségként térnek vissza. Influenza után jelentkezhet elhúzódó száraz köhögés, fejfájás, fájdalmas, érzékeny ízületek.

Az immunrendszer működését az segíti legjobban, ha a szervezet a betegség legyőzésére összpontosíthatja tartalékait. Ezért fontos az ágynyugalom, és a könnyű táplálkozás.

Homeopátiás gyógyszer influenzára

Az influenzás tünetek enyhítésére alkalmas komplex készítményt a világon több, mint 15 millió ember szedi rendszeresen. Az első tünetek megjelenésétől szedve hatásos influenza elleni gyógyszer, mely a betegség lefolyását 2-3 napra csökkenti le, vagy teljes kialakulását is megelőzheti.

Az influenzás időszakban heti 1 tubus felkészíti a szervezetet a vírusok támadására.

 

  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Lázcsillapítás e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Őszi-téli protokoll

   tovább
  • letöltöm

   Túlélési tippek fesztiválozóknak

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024