Influenza, láz

Influenza, gyorssegély

Az alábbi gyorssegélyt alkalmazhatjuk, ha nincs időnk tünetek szerint keresni, vagy nagyon szeretnénk gyorsan meggyógyulni.

 • Influenza, gyorssegély

  Influenza, gyorssegély

Több gyógyszer kombinációját tartalmazza.

Akinek kedve van, természetesen kereshet az egyéni tüneteire szert, amit érdemes egy komplex készítménnyel együtt szedni, ami az influenzás tünetek enyhítésére alkalmas.

Az ECHINACEA​ 5 CH mindig jó, ha fertőzéses betegségeket kezelünk, akár antibiotikumos kezelés mellé is. A C-vitamin pedig régi, bevált segítség.


Szabály: 

Komplex készítmény az influenzás tünetek enyhítésére (hidegrázás, általános fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés)  + ECHINACEA​ 5 CH + egyéni tünetre választott szer.

Komplex készítmény az influenzás tünetek enyhítésére + C-vitamin + ECHINACEA​ 5 CH + GELSEMIUM SEMPERVIRENS​ 15 CH (fáj a feje, reszket)

Komplex készítmény az influenzás tünetek enyhítésére + C-vitamin + ECHINACEA​ 5 CH + BRYONIA​ 15 CH (csak feküdni szeretne)

Komplex készítmény az influenzás tünetek enyhítésére ​ + C-vitamin + ECHINACEA​ 5 CH + EUPATORIUM PERFOLIATUM​ 9 CH (mintha szét akarna törni a háta, fáj a csontja)

Komplex készítmény az influenzás tünetek enyhítésére  + C-vitamin + ECHINACEA​ 5 CH + RHUS TOXICODENDRON​ 15 CH (mozgáskényszere van, esetleg herpesze)

Komplex készítmény az influenzás tünetek enyhítésére ​ + C-vitamin + ECHINACEA​ 5 CH + BELLADONNA​ 15 CH (hirtelen magas láz) 


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Őszi-téli protokoll

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024