Allergia, csalánkiütés, napallergia, szénanátha

Barkák és virágok - pollenallergia megelőzése

A hideg után legtöbben örömmel várják a tavaszt. De nem a pollenallergiások. Az ő kedvenc évszakuk a tél.

 • Barkák és virágok - pollenallergia megelőzése

  Barkák és virágok - pollenallergia megelőzése

Persze nem a hó és a hideg miatt, hanem azért, mert amikor megjelenik a tavasz első hírnöke, a mogyoróbarka, beugrik a zsebkendő képe is.

Tényleg szenvednie kell a túlérzékeny allergiásnak hóolvadástól az első fagyokig?

Az allergia homeopátiásan sikeresen kezelhető. Gyógyítható. Ez télen, megfelelő alkati szerrel történik, ami az első év során mérsékli, később ténylegesen gyógyítja az allergiát. Aki már kapott jól választott alkati, személyre szóló szert, amit a testi-lelki tulajdonságok egészére írnak fel, tudja, hogy egy időutazáson vesz részt.

A krónikus betegségek a tünetek megjelenésének sorrendjében gyógyulnak. Aki először ekcémás volt, majd légúti allergiája lett, tapasztalni fogja az időben később keletkezett tünetek enyhülését, majd utána a rég elfeledett, gyógyszerekkel elnyomott ekcéma ismét megjelenhet a bőrén. Ezt a szabályt fontos tudni ahhoz, hogy megértsük, homeopata orvosunk miért örül a kellemetlen bőrkiütéseknek. Ezek később a szer hatására maguktól gyógyulnak.


A homeopátia, mint immunrendszer finomhangoló gyógymód az ilyen, immunválasszal összefüggő krónikus betegségeknél éri el a leglátványosabb sikert.

Aki ezen a télen elfelejtkezett a nátháról és a tüsszögőrohamokról, az allergiaszezonban tüneti kezelésre is segítségül hívhatja a homeopátiát. Kora tavasszal, ha tudjuk, mire vagyunk allergiásak, elkezdhető a megelőző kezelés. Virágporokból készül a POLLENS​, ami pollenallergiásoknak, parlagfűből (AMBROSIA ARTEMISIAEFOLIA​) az Ambrosia, mely parlagfűtől szenvedőknek jó megelőzésképpen, 4-5 héttel szezon előtt elkezdve szedését. Általános allergiaszer a HISTAMINUM​, ami antihisztamin-szerű hatást fejt ki a szervezetben.

Megelőzésképpena 30 CH az ajánlott potencia, heti 3x5 golyó adagban.

Szezonban a szerek 15 CH potenciában javasoltak, napi 2x5 golyócska adagban. Fontos, hogy a megfelelő hatás fenntartásához pontosan kell szedni a szereket, a szezon egész időtartama alatt.

Sok allergén növényből, állati anyagból (még poratkából is) készül homeopátiás hígítás, nevük legtöbb esetben megegyezik a növény/állat latin nevével.

Ha nem tudjuk, mire vagyunk allergiásak, a tünetek alapján is választható homeopátiás szer. Ahányan vagyunk, annyi féle módon reagálunk. Van, aki tüsszög, akad, aki eldugult orrtól szenved, másnak javul az állapota szobában, de van, aki a reggel érzi magát rosszul.

Figyeljük meg a tüneteket, és forduljunk szakemberhez! Minek töltenénk trombitálással a nyarat?


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Allergiás nátha kezelése összefoglaló e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Allergia e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Túlélési tippek fesztiválozóknak

   tovább
  • letöltöm

   Allergiás nátha orrdugulással e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024