Allergia, csalánkiütés, napallergia, szénanátha

Barkák és virágok - pollenallergia megelőzése

A komolyan pollenallergiás kedvenc hónapja a tél.

 • Barkák és virágok - pollenallergia megelőzése

  Barkák és virágok - pollenallergia megelőzése

 • kinyomtatom

 • elküldöm

 • ajánlom

Persze nem a hó és a hideg miatt, hanem azért, mert amikor megjelenik a tavasz első hírnöke, a mogyoróbarka, beugrik a zsebkendő képe is.

Tényleg szenvednie kell a túlérzékeny allergiásnak hóolvadástól az első fagyokig?

Az allergia homeopátiásan sikeresen kezelhető. Gyógyítható. Ez télen, megfelelő alkati szerrel történik, ami az első év során mérsékli, később ténylegesen gyógyítja az allergiát. Aki már kapott jól választott alkati, személyre szóló szert, amit a testi-lelki tulajdonságok egészére írnak fel, tudja, hogy egy időutazáson vesz részt.

A krónikus betegségek a tünetek megjelenésének sorrendjében gyógyulnak. Aki először ekcémás volt, majd légúti allergiája lett, tapasztalni fogja az időben később keletkezett tünetek enyhülését, majd utána a rég elfeledett, gyógyszerekkel elnyomott ekcéma ismét megjelenhet a bőrén. Ezt a szabályt fontos tudni ahhoz, hogy megértsük, homeopata orvosunk miért örül a kellemetlen bőrkiütéseknek. Ezek később a szer hatására maguktól gyógyulnak.


A homeopátia, mint immunrendszer finomhangoló gyógymód az ilyen, immunválasszal összefüggő krónikus betegségeknél éri el a leglátványosabb sikert.

Aki ezen a télen elfelejtkezett a nátháról és a tüsszögőrohamokról, az allergiaszezonban tüneti kezelésre is segítségül hívhatja a homeopátiát. Kora tavasszal, ha tudjuk, mire vagyunk allergiásak, elkezdhető a megelőző kezelés. Virágporokból készül a POLLENS​, ami pollenallergiásoknak, parlagfűből (AMBROSIA ARTEMISIAEFOLIA​) az Ambrosia, mely parlagfűtől szenvedőknek jó megelőzésképpen, 4-5 héttel szezon előtt elkezdve szedését. Általános allergiaszer a HISTAMINUM​, ami antihisztamin hatást fejt ki a szervezetben.

Megelőzésképpen a 30CH az ajánlott erősség, heti 3x5 golyó adagban.

Sok allergén növényből, állati anyagból (még poratkából is) készül homeopátiás hígítás, nevük legtöbb esetben megegyezik a növény/állat latin nevével.

Ha nem tudjuk, mire vagyunk allergiásak, a tünetek alapján is választható homeopátiás szer. Ahányan vagyunk, annyi féle módon reagálunk. Van, aki tüsszög, akad, aki eldugult orrtól szenved, másnak javul az állapota szobában, de van, aki a reggel érzi magát rosszul.

Figyeljük meg a tüneteket, és forduljunk szakemberhez! Minek töltenénk trombitálással a nyarat?


AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  Szénanátha homeopátiás kezelése

  tovább
 • letöltöm

  Allergia e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Túlélési tippek fesztiválozóknak

  tovább
 • letöltöm

  Influenza, láz, megfázás homeopátiás kezelése

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020