Allergia, csalánkiütés, napallergia, szénanátha

Mi a Histaminum?

A Histaminum homeopátiás szer a hagyományos antihisztaminok (allergiás reakciót csökkentő szerek) homeopátiás alternatívája.

 • Mi a Histaminum?

  Mi a Histaminum?

A hagyományos antihisztaminok a receptorokhoz kötődnek, a HISTAMINUM​a hisztamin felszabadulását gátolja.

Használható allergiás légúti és bőrproblémák, élelmiszer fogyasztása után fellépő allergiás tünetek kezelésére, rovarcsípések és nap okozta allergiák enyhítésére.

Szénanáthás panaszoknál a pollen megjelenése előtt néhány héttel kell elkezdeni szedését, így a tünetek enyhébben jelentkeznek.


  kapcsolódó szerek
  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Allergia e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Allergiás nátha kezelése összefoglaló e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Túlélési tippek fesztiválozóknak

   tovább
  • letöltöm

   Allergiás nátha orrdugulással e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024