Allergia, csalánkiütés, napallergia, szénanátha

Kezelhető-e az ételallergia homeopátiával?

Az allergia túlérzékenységi reakció. Ételek közül leggyakrabban a tej, tojás, a diófélék, halak illetve az allergizáló adalékanyagok váltják ki.

 • Kezelhető-e az ételallergia homeopátiával?

  Kezelhető-e az ételallergia homeopátiával?

 • kinyomtatom

 • elküldöm

 • ajánlom

Az allergia okát mindig ki kell vizsgáltatni. Homeopátiásan az ételallergia alkati kezelést igényel, de vészhelyzetben segíthetnek az alábbi szerek:


HISTAMINUM​ 30 CH – általánosan adható, erős reakciónál félóránként, 4-5 adag. 1 adag 5 golyó.

APIS MELLIFICA​ 15 CH – olyan esetekben, ha az allergia duzzadást, ödémát okoz. A duzzanat vizes borogatásra javul. Félóránként adható, a tünetek javulásáig ( 5-6 adag)

URTICA URENS​ 15 CH – a csalánkiütések klasszikus szere. Az Apishoz hasonlóan adható. Gyakori allergiaforma a halra allergiás betegeknél.

RHUS TOXICODENDRON​ 15 CH – hólyagos kiütések, égő, viszkető érzéssel. Melegre javul, a hideg borogatás ront az állapoton. A fentiek szerint szedjük.


AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TEMATIKUS KÁRTYÁK
 • letöltöm

  Allergia e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

  tovább
 • letöltöm

  Szénanátha homeopátiás kezelése

  tovább
 • letöltöm

  Túlélési tippek fesztiválozóknak

  tovább
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2020