Allergia, csalánkiütés, napallergia, szénanátha

Hogyan hatnak a homeopátiás szerek az allergiára?

A homeopátia az ingergyógymódok körébe tartozó terápia.

 • Hogyan hatnak a homeopátiás szerek az allergiára?

  Hogyan hatnak a homeopátiás szerek az allergiára?

A természetes alapanyagokból készült, hígított gyógyszerek olyan információkat továbbítanak, melyek segítségével a szervezet saját öngyógyító mechanizmusai indulnak be. A homeopátiás gyógyításnál sajátos vizsgálat szükséges, mely a beteg pontos megfigyelésére és részletes kikérdezésére épül.


Alkati homeopátiás szerek:

A régóta meglévő, úgynevezett krónikus betegségeket a homeopátia alkati szerekkel gyógyítja.

Az alkati szert a homeopata orvos a beteg érzelmi, fizikai és általános tüneteinek összességére állapítja meg. A szénanátha krónikus betegség, gyógyítása tünetmentes időszakban jól megválasztott alkati szerrel történik. A szénanátha akut tünetei azonban házilag is enyhíthetők tüneti szerekkel. A homeopátiás szerek a beteget tünetmentessé teszik.


Tüneti homeopátiás szerek:

Tüneti szer választásakor keressük a tüneteket kiváltó okot, a tünetek pontos helyét (orr, szem, torok, stb.) és meghatározzuk a tünet jellegét (maró könny, vizes orrváladék, stb.)

Fontos az is, hogy milyen külső körülmény okoz romlást vagy javulást (például a nátha szabad levegőn, hideg borogatástól javul, stb.) Ha ismert az allergiát okozó anyag, az ebből készült homeopátiás szerrel előre felkészíthetjük a szervezetet az allergiás időszakra.


  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Allergia e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése e-könyv

   tovább
  • letöltöm

   Allergiás nátha kezelése összefoglaló e-kártya

   tovább
  • letöltöm

   Túlélési tippek fesztiválozóknak

   tovább
  • letöltöm

   Allergiás nátha orrdugulással e-kártya

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024