Köhögés

Sticta Pulmonaria

(tüdőmoha). A zuzmót hosszú ideje alkalmazzák krónikus légúti hurutok, köhögés kezelésére.

 • Sticta Pulmonaria

  Sticta Pulmonaria

Jellemzői: a Sticta leginkább a fecsegésre hajló, életteli emberek gyógyszere, akik gyakran érzik magukat úgy, mintha a levegőben lebegnének. Gyakran azonban álmatlanok, zavarodottak.

Milyen betegségek esetén használható?

Olyan légzőszervi problémák kezelésére alkalmas, amely együtt jelentkezik szénanáthával, allergiás reakciókkal, influenzával, hörghuruttal. Használható még tüdőgyulladás, valamint olyan hörghurut esetén, amelynek során a beteg fülledtséget érez, a feje tompa, nehéz, a torka kiszáradt.

Javulás: szabadban, a váladék felköhögésekor

Rosszabbodás: éjszaka, a hőmérséklet változásaitól, lefekvéstől, mozgástól. 

  kapcsolódó szerek
  AJÁNLOTT E-KÖNYVEK ÉS TERÁPIÁS KÁRTYÁK
  • letöltöm

   Köhögés, hörghurut homeopátiás kezelése

   tovább
  • letöltöm

   Influenza & téli betegségek e-könyv

   tovább
  Maradt még kérdésed?

  Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

  Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

  homeopátiás orvost keresek
  A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
  homeopátia.info © 2024